*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 523
  • 930
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,а какво ще стане ,ако не стигнат до нашите номера до края на календарната година ?  newsm78 Ще трябва ли наново да подадем документи за следващата ? Аз съм 3203 номер и си мисля,че физически ще им е невъзможно на хората да разгледат толкова много молби ,за да стигнат до моята до края на годината.

# 76
  • София
Не мисля!Би било лудост,да чакаме 5-6 месеца и като свърши годината пак да се юрваме да подаваме документи.Според мен няма значение,най-малкото подадени са през тази,това че не са разгледани през нея...не е наш проблем. Laughing

# 77
На 06,08, ми звъннаха че съм одобрена , № 1162 съм и на 04,09, си вземам Заповедта и отивам в клиниката , само дано са започнали работа дотогава ...!
Успех и търпение на всички !

# 78
 PraynigДано заседават и през този месец-поне да си знаем дали сме одобрени!Ясно е, че ще се действа след почивките-събираме сили,нали така?Успехи!!! Hug

# 79
Здравейте, а ... да попитам, къде да прочета за критериите за одобрение на молбите?

# 80
  • София
Коколино,виж на първа стр.,в първият постинг е синтезирана  най-важната информация и после,каквото не ти е ясно питай,насреща сме да помагаме с каквото можем Simple Smile
Успех. Flowers Four Leaf Clover

# 81
Simple Smile)) благодаря, сега ще изчета всичко!:)

# 82
  • София
Mimijorka,не вярвам да има неодобрени Praynig,нали в крайна сметка лекарите на всяка от нас знаят какви са изискванията на фонда/поне така си мисля аз/ и не биха ни карали да подаваме документи,ако не се вместваме в изискванията.Така че, щом сме подали молби не чакаме да видим 'дали',а само кога Simple SmileУспех на всички!

# 83
Chares,права си newsm10!Би трябвало да е така.Явно това мое нетърпение ме кара да се впускам в малко кофти мисли Embarassed!А не би трябвало...Хайде,ей сегичка ще се търкулнат още 1-2 седмици и ще започнат да текат хубавите новини!Много такива ви желая милички! Hug

# 84
Момичета трябва ли да си запазя  час за доктора от сега или като ми се обадят за одобрение от фонда тогава да отида до болницата без да запазвам час? Blush Blush Blush

# 85
Момичета трябва ли да си запазя  час за доктора от сега или като ми се обадят за одобрение от фонда тогава да отида до болницата без да запазвам час? Blush Blush Blush
И аз това се питах... newsm78

# 86
И аз това се питах... newsm78

Според мен когато се обадят. Така или иначе освен взимането на заповедтта всичко зависи и от месечния цикъла, т.е. от кога ще могат да се започнат процедурите... Но ако очаквате скоро одобрение може и да се обадите в клиниката.

# 87
Добро утро дами!Днес попаднах на инересна статия във вестника.Подадени молби към фонда са 3850.До края на август трябвало да се разгледат до 1600.Някои момичета не отговарят на изискванията и за това продължават да приемат нови молби.Дано всички получим шанс. Praynig.Красив и спорен ден ви желая  bouquet

# 88
Ах,забравих да спомена че веднага когато ти се обадят от фонда и ти трябва да звънеш до клиниката и на док.Поне мен така посъветваха. Hug

# 89
Момичета вижте какво открих http://www.puls.bg/health/news/news_2535.html
Хубав ден Ви желая! newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт