*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 104 528
  • 930
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро и хубав ден на всички!Аз също смятам,че не е необходимо предварително записване на час.М/у обаждането и взимането на заповедта и без това минава известно време,доколкото схванах от писаното до тук,така че все ще има начин да бъдем вместени в графика на док Simple Smile

# 91
ot napisanoto razbrah che vse pak shte ima i neodobreni

# 92
А ,аз от написаното разбрах ,че са до 1600 ,а в действителност не са (до или малко над  1200)  newsm78,доколкото знам от форума което пишат момичетата.А днес дали ще има новини и т.е. одобрени или още са в отпуска?

# 93
Ах,забравих да спомена че веднага когато ти се обадят от фонда и ти трябва да звънеш до клиниката и на док.Поне мен така посъветваха. Hug
Бързам да Ви се извиня.Нали съм си кьорчо  Embarassed,къде чела недочела....Няма неодобрени. 70 % от дамите не са се нуждаели от пълната сума.Остатакът се  отделял и ще се изпозва за останалите одобрени.Заради този излишък от фонда ще продължат да приемат молбиТака ще бъдат направени повече процедури-инвитро.
Отново Ви се извинявам!
Лилка ,пишат че до края на август ще се разгледат 1600 молби.

# 94
  • София
Най-вероятно не всички момичета пишат във форума,а и в статията пише че са разгледани 1600,а 1000 са получили заповедите си,т.е.явно има разлика м/у разглеждане и получаване.Мисля си newsm78,че написването на запов.и обаждането на всички също отнема време,а и сега нали са отпуска сигурно за това се получава така.Ако съм права другата седмица/май от 24.08 трябваше да са на работа/ще завалят Laughingобаждания.

# 95
Здравейте момичета.  Hug
Вчера приключи и моят опит ин витро, финансиран от Фонда, за съжаление неуспешно...  Sad Днес подадохме отново молба с някакво удостоверение от клиниката и от мое име, че е неуспешен опита  и съм с номер над 3800, все още не знам точно. От Фонда са казали, че искат да разгледат всичките 4000 молби до края на годината. Е сега ще падне едно чакане, ама няма друг шанс, това е...
И аз искам да попитам - кога и как може да се смени клиниката?  newsm78

П.П. Току що говорих с Фонда и ми обясниха, че по всяко време, преди да е дошъл реда да се разглеждат документите, може да се отиде във Фонда и да се подаде молба за смяна на клиниката, която молба се прилага към документите. Дано да съм го обяснила добре!!!  Hug

# 96
  • София
Съжалявам за неуспеха ти котенце десси-г CryДано бързо се съвземеш и дано следващият опит бъде щастлив за теб!А колкото до чакането.... smile3503 ей сега докато се обърнем и те/месеците/ се изтърколили нанякъде.

# 97
Съжалявам за неуспешния ти опит котенце десси,но сме стигнали дотук и сме изтърпяли толкова (ти даже и инвитро),че трябва да това да ни направи още по-силни ,борбени и вярващи в добрия финал на нашата цел.Успех и горе главата. Hug Hug

# 98
Изследването на ФСХ във всяка лаборатория ли може да се направи, понеже съм в Бургас в момента?

# 99
Съжалявам,котенце десси  spoko.Сигурна съм, че имаш още сили за борба и ще продължаваш напред. Hug.Браво,ако да края на август, от фонда успеят да дадат отговори на момичетата,които са около 1600 номер.Хайде,чакаме хубави новини! Grinning

# 100
  • София
Изследването на ФСХ във всяка лаборатория ли може да се направи, понеже съм в Бургас в момента?
Да,но да има печат на листа с изследването.Успех.

# 101
Ейй ако успеят да стигнат до 1600 до края на август ще е супер. Браво на хората от фонда, да са живи и здрави!Аз все се надявам до октомври или ноември да ни се обадят, ние сме 2994 номер.

# 102
  • София
Записвам се да следя темата Simple Smile На нас ни престои подаване на документи Simple Smile
Успех на всички подали с положителен резултат на края  Hug

# 103
do noemwri edva li shte stignat do 2900 nomer,no kakto i da e, shte se chaka...

# 104
Ейй ако успеят да стигнат до 1600 до края на август ще е супер. Браво на хората от фонда, да са живи и здрави!Аз все се надявам до октомври или ноември да ни се обадят, ние сме 2994 номер.
да супер ще е  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт