*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 753
  • 930
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте момичета, днес си взех номерът 512*остава голяямото чакане Grinning
Поздрави на всички и успех Hug

# 796
Здравейте момичета, днес си взех номерът 512*остава голяямото чакане Grinning
Поздрави на всички и успех Hug

Значи за последните 45 дни са подадени 580 нови молби. Което пък значи, че приемат по около 400 на месец, толкова и обработват на месец. Явно в началото на работата на фонда са приемали по доста повече молби, които са се натрупали през първите месеци и за това сега се чака по 4-5 месеца.

Само се моля и това правителство да продължи да отпуска пари и занапред. Без прекъсване.

# 797
ДОБРО УТРО МОМИЧЧЕТА -ДНЕСКА ВРЕМЕТО Е ДЪЖДОВНО И ДАНО ОБАЖДАНИЯТА ДА ЗАВАЛЯТ ДНЕСКА... Laughing Laughing ТАРПЕНИЕ И УСПЕХ НА ВСИЧКИ Hug Hug

# 798
Здравейте и от мен. До кой номер са стигнали? Аз съм 4117.Казаха ми че ще ме разглеждат през януари евентуално.

# 799
Здравейте и от мен. До кой номер са стигнали? Аз съм 4117.Казаха ми че ще ме разглеждат през януари евентуално.
бъди търпелива и чакай обаждането си. ако те разгледат през януари ще трябва да изчакаш подготовката на заповедта в мз и може и февруари да я получиш. Peace

# 800
Здравейте, току що получих обаждане - номер 2599.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 801
Здравейте момичета.Отдавна се каня да ви пиша.И аз получих дългоочакваното потвърждение днес. №2631-урааа.Успех на всички чакащи. Laughing

# 802
  • София
Супер браво момичета  Party
Обаче ми прави впечатление че наистина нечетните номера са с около 400 назад Sad Дано да наваксат скоро тази разлика  Praynig

# 803
хайде успех на всички получии заветното обаждане Peace Peace

# 804
  • София
Ехооо одобрените къде сте  Rolling Eyes Няма ли някой да се похвали  Rolling Eyes по възможност нечетен номер  Mr. Green това в кръга на шегата ама нещо ми се струва че нещата вървят по-бавно напоследък  Rolling Eyes и в зачатие почти никой не пише  Rolling Eyes

# 805
здравейте момичета . аз съм 2715 номер и днес ми се обадиха много се радвам защото съм планирала инвитро януари месец  .

# 806
здравейте момичета . аз съм 2715 номер и днес ми се обадиха много се радвам защото съм планирала инвитро януари месец  .
Ето една хубава новина.Пожелавам успех на всички одобрени.Дано новата година донесе на всички по едно малко съкровище у дома Hug

# 807
И на мен ми звъннаха днес 2831 номер съм.Най- после ми олекна , да не се притеснявам  newsm44
Успех на всички!На нечетните повечко търпение Peace

# 808
  • София
И на мен ми звъннаха днес 2831 номер съм.Най- после ми олекна , да не се притеснявам  newsm44
Успех на всички!На нечетните повечко търпение Peace
Охх и аз леко се поуспокоявам мислех че са доста по назад с нечетните  Party

# 809
ЧЕСТИТО МОМИЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!

Следващата стъпка е да се похвалите с положителни резултати!!!!!!!!!!!!!

Hug Hug Hug HugHugHugHugHugHugHugHugHugHugHugHug

Общи условия

Активация на акаунт