*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е!

• 103 746
  • 930
  •   1
Отговори
# 825
Привет момичета!Подготвят ми документите от клиниката и по препоръка на доктора ще ходя да ги подавам на 22.12.Предстои ми да следя по- отблизо тази тема, но се питам приблизително в какъв срок се разглеждат молбите и се връчват заповедите- 2-3-4 месеца?!?!Съвсем ориентировъчно , предполагам няма точен отговор на този въпрос , но ще ви бъда благодарна за отговорите.
Успех на всички чакащи Hug

# 826
  • София
raya07, аз си подадох моите на 01.09  и съм 394*-,по-надолу прочетох,че са разгледани 3600 молби,но те,явно, още не са си взели заповедите,та, по мои сметки излиза по-скоро 7-8 месеца  newsm78. Най-добре се зареди с търпение  Hug

# 827
raya07 моят личен съвет е да се въоръжиш с търпение, нещата стават бавно, но ти мисли за крайния резултат... Аз подадох молба началото на октомври и се надявам март, април да получа дългоочакваното обаждане, но за най сигурно попитай когато отидеш да си подадеш документите, жените там са страшно любезни и отговарят на всички наши въпроси... Чакането като цяло може би е около 7-8 месеца, така че повтарям, търпението е най- важното в нашите случаи! Успех от мен и  Hug

# 828
Momicheta ot fonda koga izlizat v pochivka za praznicite i do koga - niakoi znae li!!! Heart Eyes

# 829
  • София
Прочетох в зачатие че фонда подновява заседанията си втората седмица на януари  Rolling Eyes
Самоцитирам се, за тази година са приключили с дейноста  Rolling Eyes
Lindsey и аз подадох документи началото на октомври Simple Smile ти кой номер си Simple Smile Аз 4277  Mr. Green

# 830
Момичета аз току що говорих с д-р Лалев и ми каза че 349.. съм одобрена но другия месец ще ми дадат заповедта. Много се радвам и много голямо БЛАГОДАРЯ на всички от които зависи това

# 831
Здравейте,браво най - накрая един номер над 3000 да напише ,че е одобрен.Това значи ,че са минали и моят номер ,дано и аз да съм одобрена.

# 832
ПОЖЕЛАВАМ ,го на всички!

# 833
  • София
Момичета аз току що говорих с д-р Лалев и ми каза че 349.. съм одобрена но другия месец ще ми дадат заповедта. Много се радвам и много голямо БЛАГОДАРЯ на всички от които зависи това
А четен или нечетен номер си?

# 834
НЕ ЧЕТЕН,но не знам дали съм одобрена ,ще се обадя утре да попитам

# 835
  • София
НЕ ЧЕТЕН,но не знам дали съм одобрена ,ще се обадя утре да попитам
стискам палци  Hug

# 836
Може ли момичето с номер 349. да каже дали е четен или нечетен номер. Много благодаря предварително.

# 837
не4етен съм

# 838
Много ти благодаря. Желая ти много успех и всичко да е положително.

# 839
  • софия
Мислех, че нечетните номера са доста по-назад, ако правилно си спомням последния нечетен, който каза, че е одобрен беше към 2700 newsm78
Аз съм 3165 номер, не са ми звъняли още
А може ли някой да ми пусне на лични телефона на д-р Лалев, на който се свързвате с него
Аз съм след трансфер и се надявам да не стигам до фонда, но все пак Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт