Отговори
# 15
За джакпот нищо не е казано.Говори се само за дете. Simple Smile

Ами при направена връзка дете - портфейл, логично е да мислим, че ще има някаква далавера. При положение и че не го обича, защо ще иска да му ражда дете, ако не смята, че ще спечели от това?  Rolling Eyes

# 16
  • Galaxy 13197853088
заради свекъра.

# 17
Искаш да кажеш, че свекъра иска внуче, а парите идват от него или че е влюбена в свекъра, ама не върви да роди от стария?  Mr. Green

# 18
За джакпот нищо не е казано.Говори се само за дете. Simple Smile

Ами при направена връзка дете - портфейл, логично е да мислим, че ще има някаква далавера. При положение и че не го обича, защо ще иска да му ражда дете, ако не смята, че ще спечели от това?  Rolling Eyes

Аз лично разсъждавам по-малко по-различен начин.След като мога и сега да му ям парите,за какво ми е да му раждам дете. Simple SmileКаква е гаранцията,че ще продължи да и дава след раждането при условие,че постоянно и изневерява.Ще се превърне в любящ баща ли?!За мен любящия баща обича и има уважение и към майката,а тук много не ми се връзват понятията. Wink
Ако става дума само за дете,то заради пари май и доста други ще се намерят. Laughing

# 19
  • T"A
На мен ми е любопитно този с портфейла какво мисли  Mr. Green

# 20

Ако става дума само за дете,то заради пари май и доста други ще се намерят. Laughing

Тя за туй сигурно бърза, току виж я изпреварили.  Laughing

# 21
На мен ми е любопитно този с портфейла какво мисли  Mr. Green

И на мен... Simple Smile
В момента разсъждаваме върху нейната гледна точка.За него знаем,че иска дете.Па може да и е обещал някой лев,ама то обещаното не е като даденото.
Боли го.... Wink Grinning

# 22
  • Galaxy 13197853088
даммм че дедо може да е приготвил голеееми дарове за първороден внук или внучка ...

# 23
тъкмо се сетих ,ами 4е то може "4и4ко пари4ко " да иска да има дете за да има на кого да си остави??????????,а пък тя да не иска да си разваля фигурата.
ама нали е за???????????? е реШила да се жертва

# 24
Според мен е по-добре да хване дедото!Старшинката ми се вижда по-благонадежден! Grinning
Тоя нека ходи да си кръшка... Grinning

# 25
виждам ,4е някой се е сетил преди мен.
извинявам се писали сме заедно

# 26
Ами да ражда,то ще си е за нейна сметка .
Ще се отгледа детето, било от нея ,било от роднина.

# 27
Добре де - раждаш дете и муфтиш пари, но ако утре татенцето се разори какво правиш? Връщаш детето от дето е дошло?

# 28
  • София
Жена,която хич не е за завиждане.Понякога наистина се чудя колко мъка има по тоя свят,а някои зорлем се хвърлят в драми.

# 29
Въобще не ме вълнува... Това мисля по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт