Клюки(щастлива,тъжна днес) 5

• 14 827
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от  мен - завърнах се ... Днес първи ден на работа а бяхме по доктори - малкия  е със синузит и вече започнахме нагревките - Докара си го от басейните ..... Знаех си , че трябваше да оставя морето накрая ама ...на ..... Thinking
как сте момичета ? Пате, Алма , Манди , Лято .... и на всички  други  Hug Hug  bouquet
Тези дни ще кача снимките - иначе прекарахме чудесно - е, не успяхме много да си починем но по-важното е , че децата имаха  различни положителни емоции и бяха адски доволни ... То това стига да  ги гледаш от страни как се кефят !  Peace Peace Rolling Eyes
не можах да хвана добър тен ... само гърбът ми  е почернял защото все седях и се оглеждах за хуните да не направят  някоя  беля във водата  newsm78
Разбира се , че имахме и изпълнения но бяха малко за моя радост !!!

# 121
Стелс,добре си дошла  Hug Hug Hug
Чакаме да гледаме снимки.  Party

Лято, аз сега видях колко тънко си се измъкнала...Дай нещо по-конкретно!

# 122
Лято, татоса е много готин! ММММ ..... и голяяям  Rolling Eyes
А кученцето - радвайте му се - то е новия член на семейството !!!!  Peace
Няко преди говореше за среща ???? Какво стана ...или да почакаме да се завърнат отпускарите и да заплануваме нещо  newsm78 newsm78

# 123
Стелс,добре си дошла  Hug Hug Hug
Чакаме да гледаме снимки.  Party

Лято, аз сега видях колко тънко си се измъкнала...Дай нещо по-конкретно!

Пате, не ти разбирам въпроса  Crazy

# 124
Лабрадорка е, да Heart Eyes
Скоро не съм минавала да ви разкажа какви ги върша, обещавам да поправя този пропуск Simple Smile
Ето ме с клюките най-накрая. Аз понеже не съм от притесняващите се, никога не съм забравяла що е то среща с мъж и още по-малко мъж Laughing
Та... след раздялата за която ви дуднах преди време, тотално се омотах в емоции, нови запознанства, срещнах симпатични хора и най-важното: приятни мъже. Искам да ви кажа, че през последния месец срещнах с очите си достатъчно нагледни примери за възпитани, умни и галантни господа (това е към всички, които смятат, че са изчезнали  bouquet). Аз към днешна дата съм все още необвързана, въпреки че един музикант се бори за сърцето ми. Ще видим колко настойчив ще се окаже... Blush
Еее,големи клюки!Искахме нещо по-конкретно Simple Smile

# 125
Здравейте, момичета!
Днес денят ми мина леко.Отдавна не се беше случвало.Имам нова прическа и детето ме снима.Тъкмо се чудех къде да си направя регистрация и да кача снимките, за да мога да ги споделя.Отивам да търся... Hug

# 126
# 127
Видях те Брюнеткееее .. Peace
.аз пък току що си смених  цвета на косата от  силно русо сега съм нещо сиво към графитено ...утре снимки , че ме мързи нещо ! Rolling Eyes

# 128
Танче, Стелс, честити ви прически!  Hug

# 129
  • София
Привет! Върнахме се от морета, беше супер, голяма почивка, пълноценна.

Ето ви снимки: http://family.webshots.com/slideshow/574309822tnvGIS;jsessionid= … XT9AtHplXfV9BJqns

# 130
Супер снимки и много слънчеви деца Hug
Аз отново съм болна. Моето момиченце утре заминава на почивка с баба си и аз ще бъде сама с непослушната Ерика. Никъде не отидах през лятото, но се надявам да попътувам още през септември Simple Smile

# 131
Вени - супер снимки !   bouquet
Лято ....како ти  е ? Rolling Eyes

# 132
Ангина.

Да не забравиш да си покажеш косата после Peace

# 133
Вени,добре дошла!  Hug Липсваше!

Лято,бързо да се оправяш! Hug

# 134
Лято ...кофти е ангина през лятото..Да се оправяш бързооо!
Ето като за начало снимки от планина , морските ще кача утре

http://stelsi.snimka.bg/travel/lyato-2009.414352
http://stelsi.snimka.bg/mountain/ot-tesnolineyikata.414340

Общи условия

Активация на акаунт