Немската верига DM открива 2 магазина в София и един в Стара Загора

• 48 954
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Дедо , напълно прав си и страшно полезен !!! Hug Peace

# 181
Маркрит,
просто споделям, това което знам.
Не всяка мама има тази нформация.
Не на всяка е нужна, но помага в пазаруването и избора на продукти.
А ДМ са прекрасни магазини. Евтина стока със средно качество - какво по-добро за българския клиент.
Пиша в темата само, когато се очаква повече от тях или е са необходими уточнения от кухнята.

# 182
  • София
Дедо, благодаря ти, много си полезен.  Peace
Аз си купих червило и фон дьо тен на Римел, доволна съм и от двете. Взех си и едно кремче от тяхната марка, но не Балеа, а другата. Уж пишеше хидратиращ крем, пък той е един мазен.... Както и да е, за 9 лв толкова. Виж, млякото за тяло на Балеа е хубаво.
Искам да питам някой има ли впечатления от препарата за петна. Видях, че имаше два вида, но все още не съм го пробвала.
И аз не харесвам празните рафтове, а имаше такива. Както и това, че нямаше друга продавачка в магазина, освен на касата. Все пак понякога се налага да попиташ нещо....

# 183
  • у дома...
От май месец ползвам препарата им за петна - за мен е в пъти по-добър от Вениш примерно. Щом без проблем изчисти петна от трева по панталонките на щерката, за мен е супер.

# 184
Ползвам един шампоан за обем, душ-гел с лавандула. Взела съм си и една вода за коса и балсам за коса. Допадат ми, за тази цена са перфектни. Преди ползвах хининовия шампоан на Клоран, който е несравнимо по-скъп, а косата ми изглежда в пъти по-добре с този на Балеа.

# 185
   Миналата седмица бяха махнали  пръскалото на всички тестери на парфюми ... ееех!

Имаше един препарат в малко тубичка за сухо почистване на петна, доволна съм от него.

Другото ми впечатление е, че козметиката, която не е тяхна (лореал, римел, мис спорти и т.н.) явно заседява и мирише на старо.

# 186
аз смятам да потретя с памперсите Бейбилав - по-добри са от Хъгис, не толкова добри (и скъпи) от Либеро. За цената си ми се виждат ОК. И съм доволна от тоалетното мляко Алверде с дива роза, дечко харесва пастата им за млечни зъбки.

Ползвали ли сте носните им кърпички? бива ли ги? имат ли неароматизирани?

# 187
да похваля паста за зъби Donto Dent с  Krauter 125 ml = 1,69 Лв

Balea Део рол-он Маракуя - 50 мл = 2,29 Лв

# 188
   за тази цена какво да е?
Изумява ме цена на детска паса за зъби 1,25. Произведена от немска раб. ръка,транспортирана до България...какво ли има в нея?
евтинджоси са , не са качествени ,
досега пробвах - омекотител ( по-зле е дори и от Клевър на Била , който е на същата цена ) , паста за зъби ( по-зле и от българските ) , витамини , добавки ,
иначе има и неща , които са на други марки и са доста по-евтини , отколкото в др.магазини

# 189
Мъхъм. Лош отзив! Неприятно ми е, но е верен.
Осега да си кажа - ще се развият две нови вериги супермаркети- Плюс /вече започнаха/ и Пени. А по-нататък и Лидл. Наричат се дискаунтери.
За да не стане същото разочарование като ДМ, не очаквайте качествени стоки, а евтини. Не търсете асортимент и приятно пазаруване, а квартален магазин, на ъгъла. Плюс затварят магазини в Германия и други европейски страни и започват тук.
Това ни очаква, като ни броят за бедни, некултивирани консуматори.

# 190
детската четка за зъби ДонтоДент не ми харесва - много бързо се обезформи, но затовa пък прaхът им за пране ДенкМит става, кaто за такива пари (става дума за обикновения им, гранулиран). Някои от стоките им са супер в сравнение с цените, но всеки мери с различен аршин...  Peace

# 191
  • софия
Гледам и аз рекламата на Плюс от известно време. Очаквам вече да кажат кога и къде ще има. Нямам големи надежди, но разходка-зяпане на никого не вреди.
Пени = Pennеy's в Ирландия ли е? Там има добри попадения.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 21:28 от zvanche

# 192
  • Стара Загора
ПО -евтино е в магазина, душ гел на Нивея за 5,20 го взех от една друга Старозагорска верига в ДМ беше 4 лв.
От ароматизатора за миялна машина съм доволна за 2 лв, вече месец го ползвам.

# 193
Кажете ми нещо за рибеното масло на ДМ,да не го цедят от някоя българска скумрия  Mr. Green

Сериозно питам  Peace

# 194
  • Варна
Искам да споделя мнението си за ДМ.
В тази верига дрогерии в Германия съм оставила много пари и не съм си купила нещо, което да не е било добро и изгодно.
Особено био-храните, които в България още ги няма, са много вкусни.
Всички продукти на техните марки са с добро качество и на ниски цени. Естествено има продукти (особено гримове), които по качество отстъпват на марки като Clinique например, но съотношението цена-качество при продуктите на ДМ определено винаги е в полза на купувача.
Тъй че, честито на късметлиите, които живеят близо до филиал на ДМ.
Кога ли ще отворят и един във Варна, че този в Бургас ми е малко далечко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт