Немската верига DM открива 2 магазина в София и един в Стара Загора

• 48 793
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Аз искам да попитам, дали някой е ползвал слънце защитното мляко за деца, хубаво ли е?
аз купих бебешкото , въпреки че вече моите са на 5 г. фактор 50 е, не мирише на нищо, без оцветители е, но е много как да кажа .... твърдо т.е. може би няма да се размазва много лесно, на въртящи се и подскачащи деца, но сравнение с 37 лв за виши, което за 2 деца свършва точно за 1 седмица край басейна и то фактор 30, мисля, че 10-11 лв за фактор 50 осмислят покупката ми донякъде Mr. Green.
Аз искам да попитам, дали някой е ползвал слънце защитното мляко за деца, хубаво ли е?
аз купих бебешкото , въпреки че вече моите са на 5 г. фактор 50 е, не мирише на нищо, без оцветители е, но е много как да кажа .... твърдо т.е. може би няма да се размазва много лесно, на въртящи се и подскачащи деца, но сравнение с 37 лв за виши, което за 2 деца свършва точно за 1 седмица край басейна и то фактор 30, мисля, че 10-11 лв за фактор 50 осмислят покупката ми донякъде Mr. Green.

Благодаря  за отговорите!
Май и аз ще взема от тях. Peace

# 31
Всички хвалите таблетките за съдомиялна, а някой може ли да покаже как изглеждат за да знаем, както и течните препарати за пране.
http://picnica.ciao.com/de/11344350.jpg на снимката се виждат таблетките, веро и продукт за почистване на съдомиялната.
http://www.dm-drogeriemarkt.de/dmDHomepage/generator/dmD/Homepag … Denkmit.html#id10  всъщност, тук се виждат и перилните препарати и други продукти от марката денк мит.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 16:02 от Tatjana

# 32
  • ВАРНА
не ми е позната тази верига, но се радвам, че ще имаме повече алтернативи за пазаруване във Варна.

# 33
кога ще открият магазин във Варна?

# 34
E, aз не ги хваля, но ще помогна с информацийка:
таблетите са: 30 бр класик около 6 лв, 60 бр. класик около 7-8 лева,38 бр 5в1 около 9 лв, и Revolution/отговарят на 7 в1 или всичко в едно/ около 9 лв

# 35
  • София
Много благодаря на всички ви за отговорите.
Ще си купя да пробвам, от метро си купувах около година едни немски таблетки 5 в 1 и бях много доволна (не помня марка), но изведнъж изчезнаха.

# 36
Аз купувам само обинковенните таблетки, не 3, 5, 7 или 9 в 1.

# 37
Ще си купя да пробвам, от метро си купувах около година едни немски таблетки 5 в 1 и бях много доволна (не помня марка), но изведнъж изчезнаха.

немски в метро са фриш-актив, много добри и на достъпна цена.
няма ли ги вече там?

# 38
кога ще открият магазин във Варна?
след два месеца

# 39
  • София

немски в метро са фриш-актив, много добри и на достъпна цена.
няма ли ги вече там?

Точно така се казват, но ги няма може би от началото на пролетта. Страшно бях доволна от тях.

# 40
  • В най - голямото село
Вчера видях реклама, че на 6ти август е откриването в София.

# 41
  • София
добро утро. днес колегата имаше в спортния вестник пъхната брошура на ДМ.
някои цени:
памперси бейби лав 72 бр. 26.99
шампанаи балеа 300 мл 1.55
балсами 200 мл 1.55 лв
паста за заъби донтодент 125 мл - 1.49 лв
омекотители 1.5 л - 2.29 лв
течен сапун 500 мл 1.59 лв
боя за коса кастинг на лореал 10.99
спрей за кас глис кур 4.99 лв
шампоан пантен 2.85 балсамът тоже и т.н.
има дав, фа нивеа, олмолив, бленд-а-мед и други 

# 42
  • София
А колко струват възглавничките с костилки?

# 43
  • София
ако въпросъте към мен, в брошурата ги нямаше, защото там има само промоционалните артикули за следващите 2 седмици, но честно казано аз в БГ не съм виждала такива възглавнички  Rolling Eyes нито във Видин нито в Пловдив.

# 44

Тука са към 5-6 евро.

Общи условия

Активация на акаунт