Математически турнири 2

• 60 716
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Задачите са доста трудни за втори клас.

# 496
А някой знае ли кога ще излязат резултатите за Бургас?

за Бургас,  следете тук  Peace http://www.pmgbs.com/

# 497
Да, наистина са доста трудни задачите за второкласниците. Направи ми впечатление, че задачите за трети клас са абсолютно същите като тези за втори, като единствено числата са променени!!!

# 498
Но първото място е за това дете(деца), което "има ден" и е най-концентрирано на това конкретно състезание. Останалите просто винаги си влизат в десятката.  
Много точно казано!

Един въпрос за Коледното състезание.
Много спешно ми трябва информация за началния час в 119-то СОУ.
Ако някой се е записал, да сподели!
В СМГ няма да се провежда това състезание.

# 499
И аз ги гледах за трети клас. А знаеш ли колко точки ще има.

# 500
Но първото място е за това дете(деца), което "има ден" и е най-концентрирано на това конкретно състезание. Останалите просто винаги си влизат в десятката.  
Много точно казано!

Един въпрос за Коледното състезание.
Много спешно ми трябва информация за началния час в 119-то СОУ.

10 ч.
И в 125-то е от 10 ч. Ще продължи до 12 ч.

# 501
Някой да знае кога точно е награждаването от СМТ? Не мога да открия информация на сайта на РИО-София. И по-скоро дали е във вторник от 11 ч. в Еврейския дом?

# 502
Да - 15. В началото приехме резултата му за голям "провал", но впоследствие разбрахме, че с оглед трудността на задачите се е справил сравнително добре. Като се има предвид и публикуваните вече резултати в Габрово например, където на първо място е дете с 16 точки, явно задачите са затруднили доста всички второкласници......

# 503
10 ч.
Hug

# 504
10 ч.
Hug

Записала съм си още, че награждаването ще бъде от 21 до 30 дек. (това е за 125-то у-ще, но за ориентир) Спомням си от предни години, че бързо качваха резултатите на сайтовете.

# 505
Ние сме с 19т. И аз смятам че е добре. Дано да е достатъчно да се класираме.

# 506
Да, наистина са доста трудни задачите за второкласниците. Направи ми впечатление, че задачите за трети клас са абсолютно същите като тези за втори, като единствено числата са променени!!!
Така беше и миналата, и по-миналата година... Вероятно така ще е и през 2010. Тогава ще имате преимущество. Щом детето се е явявало във втори клас, то задачите за трети не би трябвало да го затруднят. Peace Моят син миналата година ( втори клас) имаше също 15 точки. И ние в началото ги приехме едва ли не като провал. После се оказа, че от над хиляда участници, малко повече от стотина са с по-добър резултат. Така че, радвайте се и поздравете детето!

# 507
Надявам се да е пренесла правилно отговорите на листа за резултати. Иначе няма да са 19т.

# 508
  • Русе
За съжаление при нас това състезание не се провежда и можем само да се вълнуваме заедно с вас и да решим задачите постфактум. Дано 12,12 е на късмет, тогава ще се включим и ние.

# 509
  • София
За награждаването на Софийския математически турнир на нас ни казаха, че ще е във  вторник от 13 часа в Еврейския дом.

Общи условия

Активация на акаунт