Формула за пола на детето или таблицата на инките...... - 2

• 62 070
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
Хахахха, gundie , много си права - вариантите са само два Simple Smile  Mr. Green . А ти защо и как смяташ че трябва да взема база 31 години?

Ето малко допълнително инфо:
Забравих да кажа че сме инвитро и датата на ембриотрансфера беше на 25.11.2010г. - 3 дена след като бяха извадени и оплодени яйцеклетките. Но ... доктора върна 14 дена назад от 25.11.2010г, = на 11.11.2010 г и ни каза да запомним точно тази дата, която предполагам е нужна за да може от нея да започнем да броим гестационните седмици и за да се определи термина. Според тази дата, термина трябва да е на 18.08.2011г. , така мисля че пишеше и на снимката от ехографа в 7-8 гестационна седмица.
И така, ако термина е на 18.08.2011г., а зачеването е станало на 23-25.11.2010г. , то тогава излиза че жена ми през 32-та си година ще е бременна 4 месеца и 7 дена ( от 11.04 до 18.08). Значи трябва да се вземат 31 години като база Simple Smile . По сметките които правих, това е вариант 1 - момиче Simple Smile . Хайде да видим дали тази формула ще познае, ще пиша за това когато му дойде времето Simple Smile .

А вие, ако може си кажете мнението дали смятам правилно, като вземете в предвид датата на зачеване и датата на термина?

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 16:21 от mishi_tatko

# 181
mishi_tatko, мисля, че сметката е вярна... момиче  newsm10

# 182
Имам две деца и за тях формулата е вярна. В очакване съм на още едно и ще кажа обаче по-късно дали и там е вярна!

# 183
Ами незнам просто мисля, че така е по- редно...за мен лично дори до навършването на самата следваща година е редно да се смята само навършената такава, но все пак съм и склонна да се съглася с факта,че два месеца преди навършването на определена възръст все пак вече си почти на тая възръст Wink Обърках ли ви? Joy

# 184

След десетото прочитане на това което си написала, схванахме за какво иде реч  Joy hahaha Joy . Бъзикам се  Mr. Green .
Нали все пак трябва да се придържаме към условията по които се смята формулата, т.е. да има пълни навършени години, а не 2,3,4 и т.н. месеца до навършване. В същия ред на мисли - ако жената е забременяла 3-4 месеца месеца преди да дойде следващия и рожден ден, нищо че е забременяла като по млада, все пак по-голямата част от бременността ще е в по дъртата и година  Mr. Green .
Хахахха, дано да си ме разбрала? А и да не си ме разбрала, важното е лафффф да става  Mr. Green, пък и нали вече уточнихме как да сметнем пола на нашето Мишле, нали излезе момиченце каквото аз искам ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 185
Миши татко, щастлива ще е твоята дъщеря. Винаги съм знаела, че момичетата са на бащите си, но ти го затвърждаваш още преди да се е родило Simple Smile
П.П А представяте ли си мамата да е забременяла точно на 31 и 6 месеца примерно, тогава към 31 или към 32 ще спада ?  Mr. Green И все пак 31 и 4 месеца е по-близо до 31 Simple Smile

# 186

азбрала? А и да не си ме разбрала, важното е лафффф да става  Mr. Green, пък и нали вече уточнихме как да сметнем пола на нашето Мишле, нали излезе момиченце каквото аз искам ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
да бе, че какво друго ще кажеш сега Joy Wink Wink, след феталната морфология пак ще си говорим, особенно ако ви дадат надежди за момче... аз вярвам, че има само два типа мъже- едните искат момче, а другите лъжат, че уж искат момиче Wink Wink.... май вече го казах това, но нищо...абе важното е всичко да е наред, да си имате едно здраво и щастливо бебенце и по-натам ще има и братче Wink Wink

# 187
  • София
Мда....за мен формулата не работи, днес отново се потвърди че е момченце...

# 188
аз вярвам, че има само два типа мъже- едните искат момче, а другите лъжат, че уж искат момиче Wink Wink.... май вече го казах това, но нищо...абе важното е всичко да е наред, да си имате едно здраво и щастливо бебенце и по-натам ще има и братче Wink Wink

Хахахаха, ама аз съм едно ГООЛЯЯЯМО ИЗКЛЮЧЕНИЕ от тези два типа мъже, защото наистина искам момиченце  Wink . В този женски свят в който властват и занапред ще властват жените, а мъжете станаха слабия пол  hahaha , много по добре е да си от женски пол Simple Smile . Да не споменавам и други неща ... едвам се сдържам  Joy Joy Joy . Ще напиша едно от тях - като гледам как се развиват нещата още от сега, след време мъжкия пол просто ще стане излишен , в секса, в бебеправнето Simple Smile ( правете разлика между двете неща Simple Smile ) , мъжете ще сме на изчезване , ще имаме много малко функции в живота Simple Smile .
Ей затова искам момиченце, което след време да стане силна, интелигентна и красива жена , която да манипулира мъжете когато и както си поиска, ако въобще съществуват тогава под някаква форма мъжете   Thinking .

Като си чета поста и имам чувството че го е написала някоя феминистка, а не мъж  hahaha Joy hahaha

# 189
Аз пък точно обратното, толкова много искам момче, че чак бяс ме хваща, ако си помисля за момиче...занм,че ще е красивица,ама докато още ги има мъжете все пак тя ще е една гадна интригантка, която само се чуди как да впечатли някои мъж и да се набута между шаамрите...вярвай ми повечето жени са такива, мен понякога ме е срам,че съм жена... но нищо все още съществуват и двата пола, може някои ден да се засватим Joy Joy Joy щом ще е красива, интелигентна , умна и силна- взета е Joy Joy
Мда....за мен формулата не работи, днес отново се потвърди че е момченце...
Peace ако искаш да завъртим едно залагане: формулата срещу техниката Peace Peace Wink Hug

# 190
  • Пловдив
При мен тази формула не се оказва вярна.

# 191
аз вярвам, че има само два типа мъже- едните искат момче, а другите лъжат, че уж искат момиче ....

Това изобщо не е вярно !Може би хората около теб мислят така ,но не всички и не повечето ! Wink

# 192
Аз пък точно обратното, толкова много искам момче, че чак бяс ме хваща, ако си помисля за момиче...

Е много ясно че ще искаш момче, естествено, все едно жена ми да поиска момиче - няма как да стане просто Simple Smile  Joy

занм,че ще е красивица,ама докато още ги има мъжете все пак тя ще е една гадна интригантка, която само се чуди как да впечатли някои мъж и да се набута между шаамрите...вярвай ми повечето жени са такива

Вярвам ти на 100% че е така, то каква жена ще е иначе, ако не прави такива женски номерца Simple Smile

може някои ден да се засватим

Може, ама твоето синче освен че трябва да е интелигентно, симпатично, добричко, силно и ебливо , опссс - сексуално Simple Smile , трябва и да е много богато  hahaha , иначе тццц  Joy

Еееейййй chin , ама как само си се излегнала на снимката Simple Smile , мога само да гадая в каква поза си застанала за снимка  Joy Blush Mr. Green . Уффф, пустото ми въображение и тези пусти няколко месечни сексуални пости какво ли не правят  hahaha

Сега сериозно Simple Smile . Няма как Мама Миша да е забременяла точно на 31г и 6мес, тъй като сме инвитро  и знаем точната дата +- 2-3 дена. И как ги сметна 31г и 4мес  newsm78 ?

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 17:17 от AnMary

# 193
Еееейййй chin , ама как само си се излегнала на снимката Simple Smile , мога само да гадая в каква поза си застанала за снимка  Joy Blush Mr. Green . Уффф, пустото ми въображение и тези пусти няколко месечни сексуални пости какво ли не правят  hahaha

Сега сериозно Simple Smile . Няма как Мама Миша да е забременяла точно на 31г и 6мес, тъй като сме инвитро  и знаем точната дата +- 2-3 дена. И как ги сметна 31г и 4мес  newsm78 ?

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 16:39 от mishi_tatko

# 194
mishi tatko, първото ще го пропусна и ще те оставя да гадаеш, а за второто - говорих принципно, ако една жена забременее точно на 31 и 6 месеца примерно, не че конкретно мама Миша... какво става тогава? Иначе според мен ако месеците са до 6 се взимат навършените години, (31) ако са повече (примерно) 7-8-9-10-11, то тогава 32, конкретно нищо не съм смятала. Дано съм обяснила достатъчно необъркващо.

Общи условия

Активация на акаунт