Нормално ли е да се почувствам така?

• 4 273
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
Късай със сценария ,че ако вкараш и другите в него не се знае каква ще е развързката.

В това също има истина, дори нещо да не е наред и ти да го усещаш, гледай да не даваш идеи, които не са минавали през главите на другите... По-добре да остане само между теб и мъжа ти. Съветвам те да не споделяш чувствата си с приятелката си, колкото и да ти е близка...  Нали знаеш, има една приказка - "Боже, пази ме от верни приятели"... За съжаление не е неоснователна...

# 16
Ревност е.
Обаче е нормално. Изпадала съм в подобна ситуация и колкото и да ми беше приятно момичето, направих всичко възможно да я изолирам от семейното обкръжение. Laughing Сори ама не ми е приятно да виждам възхитения поглед на мъжа ми по други. Naughty И той би го направил с приятел ако аз се захласнех.

С две думи, дръж я тази мацка по-далеч да не се вкараш в други филми че да видиш тогава! Peace

Ревността не е само страх да го загубиш или недоверие. Тя е И накърнено ЕГО. А твоето в момента е точно това- ти виждаш че той поставя на пиедестал друга. При мен лично ревността като правило е точно на такава основа. Моето си е мое и на никой не си го давам. ТОЧКА. Wink Аз винаги съм на първо място и после всички останали.

# 17
  • Spain
не смятам 4е трябва да се лиШава от верни и добри приятели  ..особено от такива с които си допадат толкова много

# 18
Ревността не е само страх да го загубиш или недоверие. Тя е И накърнено ЕГО. А твоето в момента е точно това- ти виждаш че той поставя на пиедестал друга. При мен лично ревността като правило е точно на такава основа. Моето си е мое и на никой не си го давам. ТОЧКА. Wink Аз винаги съм на първо място и после всички останали.

Много вярно и добре казано!!!  newsm10

# 19
не смятам 4е трябва да се лиШава от верни и добри приятели  ..особено от такива с които си допадат толкова много

Проблемът е че съвсем не се знае до колко ще са верни приятелите когато се наложи... Не е необходимо да се лишава, но няма да навреди да я държи малко по-настрани...

# 20
  • out of space
Нищо ти няма, прекрасно си анализирала всичко, погледнала си от различни гледни точки- спри до тук. Недей да разваляш всичко- алтернативата е да накараш мъжа ти да се отдръпне от нея, а съответно от приятеля си и гаранция- ти ще се почувстваш особено кофти. Ти си си ти, тя си е тя, бъдете си приятелки и не се съревнувавай с нея- просто няма смисъл.   bouquet

# 21
Нищо ти няма, прекрасно си анализирала всичко, погледнала си от различни гледни точки- спри до тук. Недей да разваляш всичко- алтернативата е да накараш мъжа ти да се отдръпне от нея, а съответно от приятеля си и гаранция- ти ще се почувстваш особено кофти. Ти си си ти, тя си е тя, бъдете си приятелки и не се съревнувавай с нея- просто няма смисъл.   bouquet

Изобщо не съм сигурна че ще се почувства кофти. Аз лично се чувствам прекрасно когато елиминирам всякакви приятели с приятелки които ми пречат.  Laughing Laughing Премахвам ги без капка съжаление при най-малкото съмнение че навлизат в забранена територия. Naughty

# 22
  • out of space
Еееее Ксения, ти си особена порода  Wink
Едва ли имате много общо с авторката  Laughing

# 23
Еееее Ксения, ти си особена порода  Wink
Едва ли имате много общо с авторката  Laughing

Просто не малък житейски опит. Животът ме е научил да съм предпазлива. Приятелските среди са най-разпространеното изкушение. Даже да не е изкушение и нищо да не става, достатъчен е факта че си съсипва нервите ревнувайки. Кому е нужно такова приятелство? На мен лично не. Naughty Имам си предостатъчно други проблеми.

# 24
  • Plovdiv->Toronto
Xenia е права, не може да има никакви приятелки на никакви пиадестали. Самия ти хм, приятел трябва доста да се замисли и притесни че те е поставил в такова положение. Не може да има никакви хвалебствия към никакви приятелки, излизащи от рамките на едно изречение  Twisted Evil. И то по-добре да е леко иронично  Laughing ... Ако иска все още да си харесва лайфстайла  Mr. Green ... Никога не съм го правила и мъжа ми не го е правил на мен. Мисля че е едно неосъзнато уважение към йеархията в нашата пещера  Simple Smile ...
Разбира се по-напредничави и отворени жени могат да приемат много по-различни приятелства. Не ми се е налагало и си живея без никакви съмнения и притеснения коя е най-интересната, забавната и обичаната  Heart Eyes ...
В заключение, ужасен дисреспект и неопитност от страна на мъжа ти. Можеш да му обясниш с думи прости как да направи да забравиш съмненията си, или му помогни да го научи по трудния начин - да усети сам какво е да си пренебрегнат, позабравен в ъгъла, да виждаш искри в очите на любимата когато не гледат ни теб, ни нови обувки, ами просто един добър стар или нов  приятел   Wink Laughing ...
Ако една жена получава достатъчно внимание тя не би се почувствала застрашена дори Анджелина Джоли да намине на вечеря, помисли какво става всъщност и реши какво да правиш.

# 25
  • Бургас
Виж Куку Руку, със сигурност има по-забавни от теб, но ти си неговата жена, той те цени такава, останалото е самонавиване, вероятно от жегите.

# 26
  • Plovdiv->Toronto
Няма такъв филм, добрата стара собствена жена естествено е най-ценна Rolling Eyes, но развали ли се магията по-добре да си намери готвачка и да се забавлява както иска.
Умен мъж никога няма да остави жена си да разбере, че е толкози чак очарован от приятелката на приятеля Simple Smile или поне веднага ще престане да е възхитен. Сега след като вече знае как се чувстваш мисля че трябва доста да се охлади. Понякога тези неща са неосъзнати. Може даже неприятно да му стане как е изглеждало отстрани Confused. А може и да му стане неприятно че го вкарваш във филми когато не е имало нищо такова. Но наистина мисля че ако "дивеете" по-малко заедно с приятелите и ти отделя повече време за теб, за да се почувстваш специална, след като цял ден си гледала детето, ще забравиш да мислиш за тези неща   bouquet.

# 27
Аз съм на позицията на Xenia и  eli_c, мисля че много добре изразяват това, което и аз искам да кажа, като добавя, добре е, че си нащрек, пази си мъжа и дистанцията от приятелката е най-доброто, което ми хрумва. Не казвам, че момичето е виновно, просто по-добре ще е да се виждате рядко.

# 28
Женската интуиция никога не лъже.

# 29
Да бе...
На кое точно и се кефи? Пасват си по душа ли що ли, нали се кефел и на други хора така?
Аз бих го провокирала /очевидно не си готова да го делиш с друга/, ама е нужно добре да го изиграеш - предложи му тройка, сподели че имаш фантазии с това момиче и него и изобщо виж му мнението по въпроса. Не знам дали ще успееш да бъдеш убедителна обаче, щом споделяте всичко и те познава толкова добре...
При мъжете под привидно душевното сходство обикновено се крият по-първосигнални импулси, понякога и неосъзнати.

Общи условия

Активация на акаунт