Нормално ли е да се почувствам така?

• 4 279
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • София
азаф, вие с моята приятелка сте доста различни. Както и вашите приятелки, и ситуациите, и т.н. естествено. Проблема е, че хората понякога се опасяват какво може да се случи в бъдеще, ако вече са се издразнили от нещо. Колкото до това, човек да има доверие в мъжа си, аз например доверие в мъжете като цяло нямам (в смисъл смятам, че всеки може да залитне при някакви обстоятелства). Не знам ако мъжът ми има приятелка, която с нещо ме издразни, как точно бих я изтрайвала спокойно оттам нататък...

Тук в темата, явно всичко е ОК и според мен няма реални проблеми май.
Аз пък, ако нямах доверие в мъжете, щях да си лягам с жени.
Въпросът е с какво те издразва приятелката, ако е само с това, че е хубава и готин човек, държащ се съвсем нормално (защото май в случая на авторката е така), за какво изтрайване става въпрос- изтрайване на собственото чувство за несигурност ли или  Thinking

# 46
Тогава е изтрайване на собственото чувство на несигурност, да Simple Smile

Елито, ами житейския ми опит сочи, че мъжете са склонни към всякакви гафове, абсурдно е да си мисля, че съм застрахована на 100% срещу това мъжът ми да ми спретне някаква изненада някога, все пак и той е мъж, нали? Това обаче не виждам как ще ме накара да си легна с жени, ти само сигурност и доверие ли търсиш в секса   Grinning

# 47
  • София
Тогава е изтрайване на собственото чувство на несигурност, да Simple Smile

Елито, ами житейския ми опит сочи, че мъжете са склонни към всякакви гафове, абсурдно е да си мисля, че съм застрахована на 100% срещу това мъжът ми да ми спретне някаква изненада някога, все пак и той е мъж, нали? Това обаче не виждам как ще ме накара да си легна с жени, ти само сигурност и доверие ли търсиш в секса   Grinning
Както те са склонни към гафове, така и ние, не мисля че има нужда от стратегии и тактики за опазване на мъжа  Peace И да- ако този факт не ми харесва и не мога да се чувствам сигурна в себе си и във връзката си, защото нямам доверие на мъжете като цяло, щях да си лягам с жени  Mr. Green

# 48
Бе какви стратегии и тактики, за какво да си даваме този зор. Мен пък това, че нямам доверие на 100% в никой мъж, изобщо не ме праща в обятията на жените  Peace

# 49
  • София
Ми стратегии и тактики са си- "как да постъпя?"- "ограничи контактите си, т.н."
Аз нямам доверие на 100% и на себе си  Mr. Green , от тази гледна точка ми прозвуча сексистко "нямам доверие на никой мъж". Обаче какво се получава, ако си пазиш мъжа, това е женска хитрост и далновидност, ако мъжът се държи по същия начин, четем "той не ме разбира, ревността убиви връзката ни, махни го тоя, той не те заслужава и т.н." Двоен аршин в тези неща не трябва да има.

# 50
Е, аз и на жените нямам 100% доверие, ако така ще гледаме на нещата  Mr. Green

# 51
  • София
Е, аз и на жените нямам 100% доверие, ако така ще гледаме на нещата  Mr. Green
Ей тук сме съгласни  Mr. Green Точно заради това, че няма напълно сигурни неща, не виждам зашо трябва да се тормозим излишно и да виждаме неща, които не съществуват и да предотвратяваме хипотетични ситуации.
Към авторката- обичайте се, човешко е, че изпитваш всичко това, не е ненормално, но е излишно и вредно  Confused Както се беше изразила по-горе, скъсай сценария и не дърпай дявола за опашката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт