Нормално ли е да се почувствам така?

• 4 274
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Изобщо не съм сигурна че ще се почувства кофти. Аз лично се чувствам прекрасно когато елиминирам всякакви приятели с приятелки които ми пречат.  Laughing Laughing Премахвам ги без капка съжаление при най-малкото съмнение че навлизат в забранена територия. Naughty
Явно и аз съм от тази порода!

# 31
Ох,съжалявам,момичета-аз уж нямаше да разтягам лукуми,ами представяте ли си ако бях ги разтегнала! ooooh!Извинете ме!  bouquet

Никак не си го разтегнала.  Thinking Но можеше да минеш и с репликата : Търся под вола теле - нормално ли е

# 32
                           На мнението на Ксения съм  Peace.

# 33
Здравейте! Hug
Приключихме онзи ден разговора,в който той каза,че не иска повече да говорим на тая тема-не го интересувала тя,нямал никакво специално отношение към нея,дори сексуално по никакъв начин не го привличала(при което каза,че се заклева в най-милото си,без изобщо да съм искала това от него Shockedпросто за да съм му повярвала)Попита ме за 13 години,не съм ли разбрала какъв човек е и че като се събираме с някой,се бъзикал така със всички!Ако бил прекалил,съжалявал,че ме е засегнал и е било не съзнателно!
Когато съм си помислила тези неща и съм му споделила опасенията си,които да кажем ,че са безпочвени,според вас възможно ли е да съм предизвикала чувства на неприязън към момичето?Питам ви ,защото реакцията му беше -Стига сме се занимавали с тая Х. newsm78Каза-не ме кефи,дори ме дразни вече на моменти! newsm78Това последното може да ми го е казал,за да не си мисля тези глупости,знам ли...Вечер в тая жега голямо прегръщане,даже едната вечер така се залепи за мен в съня си...
Когато след разговора се видяхме с момичето и момчето,не се  държа гипсирано спрямо нея или гузно спрямо мен,но някак не се бъзикаше толкова!
Какво мислите вие?

# 34
Всичко е ок. Разбрал е, че е прекалил малко с бъзиците....

# 35

Съгласна.

# 36
  • out of space

Съгласна.

Peace

# 37
Аз мисля че си късметлийка, защото явно имаш мъж който те обича и държи на теб! Извинил ти се е и явно гледа сега да внимава, което е  Peace . Не си го настроила срещу нея, а дори и така да е, не се коси толкова. Няма какво толкова да се грижиш щом той не и показва лошо отношение. Радвай се на това, което ти е казал и на прегръдките (дори и в топлото), защото представи си как щяха да ти се подкосят краката ако ти беше казал "ами всъщност много ме кефи  и няма да откажа тройка"...  Rolling Eyes  Просто бъди благодарна че имаш мъж, който явно държи на теб и му го покажи!  Heart Eyes

# 38
Извинявай, но така и не мога да разбера този тип жени, които постоянно търсят под вола теле и непрестанно тормозят човека до себе си, без да съзнават колко го нараняват.
Говоря така, понеже аз съм основно в ролята на дивата, пряма, забавляваща се и открита жена - чувствам се добре в мъжка компания, не страдам от разни разбирания за разделението на половете и често мъже са ми казвали, че се кефят, защото се държа като "едно от момчетата". При това, никога не съм използвала подобно отношение, за да свалям някого или с каквито и да е задни мисли. И в 90% от случаите след първите 10 мин. по ръцете на мъжете в компанията висват половинките им, които само ги подритват, пощипват и т.н. На всичко отгоре, в подобни компании съм в повечето случаи със съпруга ми, а и рядко някоя от жените също не ме харесва. Но... пуста ревност.
Иначе, ако мъжът ти е откровен с теб, няма по-хубаво нещо от това, въпреки че никога не можеш да си 100% сигурна доколко съответствие има между думите и мислите му.
И не искам никого да вкарвам във филми /последните му действия са нтересни, ако принципно не се държи така/, но в момента чета една книга "Той, тя и другата" - интересно четиво и в доста голяма степен близко до истинските мисли и действия /това пак от опит го казвам/...
И още нещо - защо сама му насочваш вниманието и мислите към момичето, когато извън срещите с нея коментираш с него външността й, повеението й, неговите възприятия за нея и т.н.?

# 39
Azaf,аз не тормозя човека до себе си,но е имало нещо,което е тормозело мен по някакъв начин и за което аз не съм споделила с него веднага.Не съм му говорила постоянно за това момиче,за да си помисля,че му насочвам мислите към нея.Не съм от тези,които увисват на врата му след 10 минути...напротив -забавлявам се-не съм някаква лигла да се цупя или правя скандал от най-малкото..
А колкото до последните му действия,той по принцип си е такъв-мил и внимателен....
Сподели нещо от четивото! Simple Smile

# 40
Съвсем нормално е това, което си изпитала. И е чудесно, че си го споделила с човека до теб точно такова, каквото го чувстваш. С емоциите, сълзите и всичко. Ако не с него, с кого да го споделиш? Поздравления за чудесната връзка, която имаш и дано си остане завинаги такава!  Hug

# 41
azaf, в момента и една моя приятелка се изживява точно като дива, пряма и забавляваща се мадама, ако мога да ползвам твоите изрази   Simple Smile. Вследствие на това почна да губи дори собствените си приятелки, които изглежда взеха да се опасяват за мъжете и роднините си.  Twisted Evil Аз си я обичам прекалено много, а и моя мъж не й е в кръга на интересите, но напълно разбирам защо някои жени се дразнят от поведението й и съм се опитвала да й го обясня (не че тя ме слуша де). Просто жените масово не обичат друга жена да е фамилиарна и да се залива от смях в компанията на мъжа им примерно. Пък ако тази жена изглежда и добре, леле мале.

Ако мен нещо ме тормози, не бих го търпяла, веднага ще гледам да изясня нещата.

# 42
Tess, жалко за приятелката ти. Въпросът не е в това да се изживяваш като някакъв, а да се забавляваш от живота и да се държиш естествено. Изглежда нейното поведение далеч не е било естествено или приятелките й не са били "точните".
Аз лично проблеми със себе си нямам - приятелките ми са доказани в годините като такива и са наясно с характера и поведението ми /знаят, че дори мъжете им да са със слаби ангели, не трябва да се плашат от мен/, а и съпругът ми е до мен в такива моменти и ако дамите се плашат, че мога да налетя пред неговите очи на чужд мъж, това си е за тяхна сметка. Peace

Кuku ruku, четивото е много интересно написано - през погледа на един мъж, неговата любовница и неговата съпруга - т.е. редуват се гледните точки на тримата и много детайлно са описани мисли, поведение и т.н. Макар да си остава художествена измислица, защото често животът е доста по-шарен и едновременно има много повече действащи лица, както и всеки от участниците играе доста повече роли.
  bouquet

# 43
  • София
Ревността не е хомогенно чувство, а коплекс от такива. Мисля, че ревнуваш, не че има нещо лошо, но май на пиедестала е мъжът ти. Някакси самооценката ти зависи от това как той вижда теб и другите около теб. Това не е критика, просто размишления. Мъжът до теб е твоят човек и ти си неговият. Другото са подробности, не мисля, че трябва да си ограничавате контактите с двойката, щом се харесвате, щастливци сте, че сте намерили приятели, с които си изкарвате добре и си пасвате.
Колкото до приятелката на Тес , еми сори, но не мога да разбера бившите й приятелки  ooooh!

# 44
азаф, вие с моята приятелка сте доста различни. Както и вашите приятелки, и ситуациите, и т.н. естествено. Проблема е, че хората понякога се опасяват какво може да се случи в бъдеще, ако вече са се издразнили от нещо. Колкото до това, човек да има доверие в мъжа си, аз например доверие в мъжете като цяло нямам (в смисъл смятам, че всеки може да залитне при някакви обстоятелства). Не знам ако мъжът ми има приятелка, която с нещо ме издразни, как точно бих я изтрайвала спокойно оттам нататък...

Тук в темата, явно всичко е ОК и според мен няма реални проблеми май.

Общи условия

Активация на акаунт