По полянки и морета ЮЛЧЕТА пекат дупета

• 10 639
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря ви за милото посрещане.  Hug
Гери, честито ви изписване, така е по-добре. Ама защо за децата е платена рехабилитацията  newsm78
Докато си в болнцата се поема от здравната каса. Но след като те изпишат минаваш амбулаторно и рехабилитацията се заплаща. За децата има намаление 12 лв. на сеанс около 45-50 минути. Рехабилитаторките са много добри, децата се забавляват и ходят с удоволствие. Правят им компреси и масажи. За справка един ден престой за мен като придружител е 15 лв.  Wink, но ако тези пари отиват за поддръжка на базата, интернет и кабелна, които са безплатни и за смехотерапията давам ги от сърце. Наистина в това отношение са се постарали децата да имат забавления някакви.
Марти, клоуни са си. Проф. Д-р Коко и Доц. Д-р Роко. Освен, че правят фокуси, фигурки от балони, разни смешки дават на децата книжки със съвети и единствен в света медал за най-слънчева усмивка  Heart Eyes и вълшебна чаша, която изпълнява желания.  Grinning
Ето инфо:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=371143

Марти, страхотна новина за сестра ти. Софи и тя искаше братче.

Хриси, човек е заразен 2 дни преди да избие обрива и след това още 7 дни май беше. А вие щом сте карали не можете да я пренесете.

Ани, много сили и кураж ти желая. Дано нещата да се подредят при вас и при татко ти да е нещо безобидно.  Praynig В коя болница е.
Бубе, за дядо ти.  Praynig

# 106

Елче, с теб ще се окажем братовчедки, на мен родът ми е от Хвойна.  Laughing Hug

Това пояснява нещата, защо сте ми толкова симпатични с Крис. Laughing

А пък този вирус наистина е много коварен, Коценце се позакрепи (макар че сега пък има лека диария), ама ние с мъж ми тая нощ се надпреварвахме кой ще стигне пръв до банята. Днес той отиде на работа, ама аз се размазвам на дивана. Много съм отпаднала и нищо не ми се яде.

Искрено ви пожелавам такива неприятности да нямате. Дано на Евенце да свърши работа осцилококцинума (как пък и аз не се сетих за него smile3555

# 107
  • София
Елче, можеш да вземеш пробиотици и на Коцето можеш да даде. Био гая във вид на какпи са много добри, стават и за бебета и доста бързо оправят чревната флора.

# 108
  • София
аз да си напомня въпроса има ли някой от вас да ползва кейбъл тел за кабелна и цифрова ТВ и ако да, доволни ли сте?

другия ми въпрос е за една ваксина- мисля се казваше против менингит А и С, ако е неточно, грешката е моя. Blush
чували ли сте отзиви и какви, защото мисля че е добра идея да я сложа на коки.
долкото разбрах, не съм проверила дали е вярно, за друг вид менингит е в сравнение с пентаксима.
струва 26 лева, френска е мисля. Peace

# 109
привет Simple Smile

БорянкаPraynig

Ели, много интересно... това момченце на пързалката ли? На мен даже ми стана неудобно, че попадна на снимките - щях да попитам майка му дали няма нищо против и дали иска снимка ако го има някъде, ама тя се смееше и се отказах да я занимавам с глупости. Пък светът се оказа още по-малък Simple Smile).

Ели, и на мен Бургас ми е на сърцето Simple Smile).

дано да разминат всички летните вируси...

И да, синия шампоан на Нивея! Аз гледам прозрачния в Пикадили, ама не съм пробвала... ще взема да го видя и него като свърши тоя.

целувки на всички! Heart Eyes

дописвам:
Ели, ама голям тормоз го чака Ивчо, госпожицата е абсолютен терминатор Simple Smile). Две обелени колена (не тичай, камъчките дум тряс! Simple Smile), голяма цицина на челото (плочките дум тряс не там!) и ся пак тормози момченцата на площадката, преди малко дава на едно да пие сок от моркови щото е "кака", горкото само вика "кака нее" Simple Smile))

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 13:01 от Indiscipline

# 110
  • Варна
Добър ден вече и от мен!
От няколко дни чета и не мога да напиша един ред-чувствам се все едно съм след упойка , супер изморена и неадекватна на моменти  ooooh!Ели не съм си починала, наспах се просто  Mr. Green
Стана ми много гадно за болното детенце. Нямам думи в такива случаи Sick
Боряна, Ани и на вас стискам палци. Дано всичко се нареди с близките ви .Така е в живота се редуват хубави и лоши моменти за съжаление. Да са здрави дечицата ни само  Heart Eyes
Гери целувки и за твоята фея. Съвсем скоро ще е вече добре и дано успеете да се доберете до морето на почивка  Hug
Нивея , явно е моят шампоан/Нелиният, де/  Flutter.И Ина и Доротея и Ивчо имат страхотни косички  Heart Eyes
Ели/елпет/, ако кажеш как се казва ваксината може и да се сетя нещо  newsm78, ако съм чела.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 13:38 от BOOTY

# 111
Здравейте мами и от нас ние за малко сме в София и после пак заминаваме аз съм от Вършец и по цяло лято сме там за сега сме добре само дето не сме приети за ясла все още но такъвни е късмета щв чакаме.иначе сме добре Рд го карахме там беше много хубаво.изкарахме и една херпесангина заради която лежахме в болница но сега сме добре да чукна на дърво няма ни нищо.Това е от нас утре пак заминаваме но като се приберем ще пишем по често.целувки на всички.http://www.jivotno.com/pumpal

# 112
  • София
бути, нямам идея, не мисля че имаше някакво име.... Blush

силве, то е било с баба си, ама ще й кажа че има да черпи, че си казала че е майка му  Laughing Laughing

# 113
Менинго А С се казва ваксината, д-р Мангъров ми я препоръча за Никола, каза, че след година и половина може да се сложи. Галена е чела мнение на Бърди, че не била за деца под 3 години

# 114
  • София
Ели, абе мисля че имаше име и е на Авентис, поне моята педка ми каза за нея като питах за Превенара. Тя каза, че е по-добре да сложа това, обаче я забравих, нещо със С май. И аз съм като след упойка....  Crazy И аз искам много да се видим. Другата седмица може да ти звънна един тел.  Hug
Ще го взема тоз шампоан на Нивеа да го пробваме.

Да, бе мами, какво става с РД? Предлагам Яна да ни организира.  Hug

Дописвам: значи май ваксината е друга  newsm78. Упойката още не ме е пуснала  Joy

# 115
  • Варна
Гери,да не ти е казала за Синфлорикс-а. Тя е със "С" и е по-добрия вариант от Превенара.Поне така пише навсякъде, ама четох, че само до 2г. май се имунизира  newsm78.Ама дали има съставка против менингит като Превенара не знам  Rolling EyesАйде тя стана много сложна.Ти що си под упойка ?Нямаш ли помощ?Мойта ясна  LaughingОнзи ден телефона ми не спря да звъни да ме питат за земетресението, как съм що съм/нали сме на 8 етаж/Аз слушах глуповато, щото нищо не съм усетила.Как да им обясня на хората, че с две деца вкъщи винаги е земетресение и нон стоп всичко се тресе, че като пусна и климатика и полюлеите се клатят. Wink

# 116
  • София
Менинго А С се казва ваксината, д-р Мангъров ми я препоръча за Никола, каза, че след година и половина може да се сложи. Галена е чела мнение на Бърди, че не била за деца под 3 години
май е тази, която казваш марти
аз също се колебая, но този път мисля да се доверя на педи.

за превенара не мога да реша- тя настоява да е пневмо 23, аз на превенара, а след като метнах бегъл поглед на писаниците на противниците на ваксините, вече се чудя и аз какво да правя #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 117
е Ели, ти слушай противниците на ваксините, заради такива малоумници епидемия от морбили има сега  Confused хората са забравили за такива болести, ние епидемии развиваме, егати народа сме...ако искаш ще ти дам телефона на Мангъров- той каза, менинго може да се напарви заедно с хепатитната, прави ги в кабинета си, в болницата също. Превенар е по-добра като ваксина, а това е много съществено, ако има и по-добра от превенар, направо натам се ориентирай  Hug

# 118
Марти ,ти сложи ли Превенара на Плувчо?
Ели, аз съм твърдо за ваксините  Peace Мисля да сложа Превенара в началото на септември,дори ако времето е по хладно може и краят на август месец.

# 119
Много искам да си направим общт рожден ден,но честно казано немога да се ориентирам какво ще е присъствието,кой е тук в момента кой не е.чудя се и изчаквам следващата седмица да видим какво ще е присъствието.Ако ли не-пак така в края на август ще ударим една дата.Макар,че много ми се искаше да са и Велина с Крис-май няма да са тук в края на месеца.
Като има сигурно присъствие на поне 10тина мами ще запазим.Предлагам или пак в Приказка или в Островът или в Теди,където празнувах на Никола.Идеи давайте!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт