Май 2005- Тема 128

• 25 080
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
игрите във ФБ не ги играя, не мога да си позволя да се зарибя и там, съпружето ще ме отпише съвсем!  Embarassed
Мартеа, наскоро гледах едно хубаво филмче The boat that rocked - брит. хумор, доста беше интересно  Wink

Седмица след Марти, онзи ден и аз и Надето паднахме в боя - аз с хрема и главобол, тя с Т и лека хрема. Аз се заоправях на втория ден, бързо мина, но тъкмо мислех, че и Надето така лесно ще мине, вчера ми повърна 2 пъти (но май беше, защото не беше дъвкала хич салатата от цвекло и моркови), и вдигна пак Т, този път висока. Цяла нощ беше с Т, сутринта вече нямаше. Дано да е прегорила всички гадове и вече да оздравява  Praynig

Това е от нас. Утре сме на поредното посещение при зъболекаря  Crazy
ЦЕлувки  Hug

# 541
  • София
И аз не влизам в игрите във фб. За толкова неща нямам време, та камо ли за това да отделя.

Малейна, и моята Ели като се разболее, повръща. Цяла седмица беше болна, но я лекувахме симптоматично, без антибиотици. Сега аз и мъжа ми се ваксинирахме и се чудим нея дали да я ваксинираме. В момента в градината, половината група са болни.

Имате ли време да четете книги? Аз не бях чела книга от една година сигурно и сега прочетох "18% сиво" на Захари Карабашлиев и много ми хареса.

Августа, много добре те разбирам в желанието ти да избягаш от напрежението на големия град.

# 542
  • София

Имате ли време да четете книги? Аз не бях чела книга от една година сигурно и сега прочетох "18% сиво" на Захари Карабашлиев и много ми хареса.

и аз съм така, нямам време за четене за кеф  Sad
Аз точно преди 10-ина дни го прочетох този роман и ми хареса.

# 543
Адвайс, почти нямам време, обаче ми дадоха да чета Здрач и мен като ми стана интересно и да видиш как намерих и всяка секунда между децата я използвах и за една седмица изчетох и четирите книги Laughing

Болните да оздравяват бързо  bouquet

# 544
За четенето - чета много, тъй като ползвам градски транспорт Mr. Green По-скоро нямам достатъчно време да прекарам колкото искам в книжарницата, за да си намеря точно това, което ми се чете. 18 процента сиво и Кратка история на самолета съм си ги заплюла отдавна, те ще са следващите.
Ей, след страшни мъки по свалянето, изгледах го този Грозната история, много симпатичен. Значи, откакто съм с новата машина, нито скайп мога да подкарам, торентите въобще не ми тръгнаха, ужас. Тая машина си върви с Виста хоум и се чудя дали не е това... да му се не види.

# 545
Мартеа, аз също съм с тая Виста и всичко си ми върви, търси проблемът другаде Simple Smile

Иначе като спомена автобусите, се сетих как като ходех на работа, пътуването до нея ми беше любимото време, защото си забучвах слушалките и слушах музика. Страшно много ми липсва времето, когато мога да седна и само да слушам музика, заради самата музика, а не само като фон.

Хубава седмица на всички ви Hug

Августа, аз май те пропуснах, но само да напиша добре дошла, иначе мислено те отбелязах, прегърнах и зарадвах, че се си намерили точното място за живеене Hug

# 546
Нямам време за четене,а преди много четях, чета списания.

# 547
Значи, откакто съм с новата машина, нито скайп мога да подкарам, торентите въобще не ми тръгнаха, ужас. Тая машина си върви с Виста хоум и се чудя дали не е това... да му се не види.
Мила наистина проблема няма да е във Вистата, по скоро в някои драйвери за медия Плеър ако гледаш с него, а скайпа не знам защо не ти тръгва, моя е без проблем. Успех  Hug
За четене на книги и на мен не ми остава време, макар да се водя по цял ден вкъщи  Simple Smile
Лека вечер

# 548
да седна и само да слушам музика, заради самата музика, а не само като фон.

Ахам.... обичам сутрешното Младостско задръстване - 30 минути минавам с колата път, който ако тръгна пеша взимам за 20  ooooh!, ноооооооооо си слушам музика, пея си в колата изобщо всички екстри  Laughing .

И аз не чета - признавам без бой. Не съм намерила, а не съм и търсила това, окето да ме грабне. Обичам исторически, автобиографични, но не със сухи факти, а с диалогчета. И световната класика много четях преди....

Имах отвратен пон'делник  #Cussing out .

Да запитам - някой купувал ли е детски лаптоп? Калоян си е поръчал такъв на дядо Коледа, но определено 100 или около толкова не ми се дават за нещо с не до там изяснени характеристики. В ибея си намерих далеч по-симпатични на определено половината цена, но нямат български - та питането е какво точно се прави с това нещо (пише образователни игри граматика, география математика) и до колко му трябва българския?

# 549
Tia, Веси има два лаптопа, единия е от америка и той е на английски и испански, а другия от тук и пак няма български обаче (по евтин вариант), пълно е с игри свързани с логика, букви и цифри, а за тези които продават тук не мога да дам мнение, че не съм имала шанс да видя как работи и какво има в него.
Пожелавам ти успех дано да намериш нещо по сносно като цена  Hug

# 550
Ей, Krasoni  като ти погледнах лентичката, то не останало време до появата на новия човек.

Марти днес за първи път беше на "инглийски" и много се кефеше. Доставя му явно удоволствие. Ще имат два пъти в седмицата по половин час, научил се да брои фор, файф, фиер. Въобще с моите набиваници на немски детето взе да се обърква нещо, но да свиква.

Аз от време на време чета книги, но нещо по принцип не ми е занимание номер едно.

Fairy и на мен музиката много ми липсва.

Хайде лека нощ от мен

# 551
Tia, и на Марти му подариха лаптоп без български, но с 25 игри - музика, математика, букви, думи, игри някакви. Изглежда, българският хич не му липсва - забавлява се, дажа, ако никой не му превежда, а ако се занимаваме с него - научава по нещо. Не знам каква е била цената му. Успех в избора  Crazy

Днес посещението при леля зъболекар мина по-добре, поради факта, че "нямаше машинка"  Mr. Green Надяваме се следващия път да го пломбират! Обаче Марти доста се разкашля и няма да го пусна на градина. За четвъртък се уговорихме хомеопатката да го види. Дотогава - у дома ще е. По този повод имам чуденка: не ми се ходи при личната лекарка за бележка за градината, защото като го чуе, че кашля, пак ще му изпише половин аптека, която не искаме той да пие, а не ми е присърце да й кажа в прав текст, че го лекуваме при хомеопатка, а тя е само за бележки и проформа изследвания.  Whistling - последното, защото хомеопатката е все пак на частно и някой хубав ден може и да не успеем да си я позволяваме, а педката остава резерва. Та вечно лавирам между двете, не е лесно.  Sad

Смятате ли, че в ДГ ще приемат извинителна бележка от друг лекар, различен от обявения в дневника педиатър на детето? Аз когато е такъв случая, пиша извинителни по дом. причини, но се опасявам да не прекаля с тях, да не ни изгонят от градината заради отсъствия. Има ли лимит за отсъствия по мед. и по дом. причини???  newsm78

Лека нощ от нас и бъдете здрави! А на Лора да й изпапам бузките, пу-пу!

# 552
  • София
По този повод имам чуденка[/b]: не ми се ходи при личната лекарка за бележка за градината, защото като го чуе, че кашля, пак ще му изпише половин аптека, която не искаме той да пие, а не ми е присърце да й кажа в прав текст, че го лекуваме при хомеопатка, а тя е само за бележки и проформа изследвания.  Whistling - последното, защото хомеопатката е все пак на частно и някой хубав ден може и да не успеем да си я позволяваме, а педката остава резерва. Та вечно лавирам между двете, не е лесно.  Sad

не виждам проблем личната да си ви изпише бележка и терапия, пък вие, ако искате да я изпълявате въпросната терапия  :
Докторите препоръчват лечение, но ние родителите решаваме дали да дадем дадени лекарства или не.
Аз не си спомням конкретен пример в момента, но неведнъж или два пъти съм изпълнявала насоки за терапия/рецепта само от части.

# 553
  • Варна
Mалейна, ако всеки път като ходех на лекър изпълнявах всичко дето ми го написва докторката. Просто отиваме, вземаме бележката и рецептата и после си ги церя както на мен ми дойде. А ми се е случвало да съм си лекувала детето у дома и само да и се обадя, тя пише бележката мъжът ми я взема и така. Поне за детската градина не е имало никакъв проблем до сега.
Преди много четях и като подхванех нещо интересно не го оставях докато не го прочета докрай. Сега пак имам книги взети от библиотеката. Чета вечер по малко, но понякога така ми се спи, че просто нямам сила да чета.
А за музиката. Аз никога не съм си падала много по нея, но скоро си говорихме с мъжа ми как преди като бяхме без деца си пускахме разни стари парчета и слушахме. Много отдавна не ни се е случвало.

# 554
Гуш, Деспина, разбирам това, което пишете - то и аз така правя, когато изобщо опрем до педката - частично следвам указанията. И все пак, тя е много "съвестна" и иска да го вижда/преглежда през 2-3 дни да следи отблизо развитието (което по принцип не е лошо). Неприятното е, че хомеопатичното лечение дава резултат понякога по-бавно от конвенционалното, и когато педката е назначила съответните илачи, а не се вижда резултат от тях за 2-3 дни, тя си вади погрешни изводи, а на мен не ми стиска да й кажа в лицето, че в момента тя е проформа малко или много. За капак на обърквацията, пак по финансови причини, с хомеопатката действаме понякога телефонно - педката преглежда и дава диагноза, по телефона се разбирам с хомеопатката как да действаме. Затова не ми се иска да влошавам отношенията с педиатърката.  #Crazy

простете, че ви обърках с личната си обърквация. Но ако сте наясно с нормативната база относно отсъствията в градината, споделете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт