''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 716
  • 516
  •   1
Отговори
# 45
Оооо това на Ив Роше и аз го имам....много е хубаво. Нося го на морето

# 46
  • София
Здравейте,
Поръчах от български сайт Le Parfum на MaxMara за подарък. Но бар-кодът не се разпознава от този сайт: http://en.barcodepedia.com/.

Моля, ако някой има Le Parfum 50 ml. и пази кутията да ми напише бар-кода. Благодаря   bouquet

А защо си мислиш, че тоя сайт е достоверен? Аз имам големи резерви, не ми разпознава кодове на гарантирано оригинални парфюми. Може да си е съвсем наред Макс Марата  Peace

Да бе, стига с тия глупости с тоя сайт....! Разбира се, че е не е достоверен, не се шашкай...

# 47
  • Варна
Здравейте,
Поръчах от български сайт Le Parfum на MaxMara за подарък. Но бар-кодът не се разпознава от този сайт: http://en.barcodepedia.com/.

Моля, ако някой има Le Parfum 50 ml. и пази кутията да ми напише бар-кода. Благодаря   bouquet
Купих преди време Le Parfum от парфюмерии Таис, това е баркода от кутията ми- 3 605471 800394. Отдавна знаем, че сайта "barcodepedia" не е гаранция за оригинален продукт Peace

# 48
  • София
Оооо това на Ив Роше и аз го имам....много е хубаво. Нося го на морето

Нали помниш какво каза за парфюмите и спомените... и аз мисля да пробвам твойта стратегия...  Hug   bouquet

# 49
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте,

Моля, ако някой има Le Parfum 50 ml. и пази кутията да ми напише бар-кода. Благодаря   bouquet
Купих преди време Le Parfum от парфюмерии Таис, това е баркода от кутията ми- 3 605471 800394. Отдавна знаем, че сайта "barcodepedia" не е гаранция за оригинален продукт Peace

Дава ти:

Unknown Item
Produced in France by Unknown producer

И аз имам един такъв дето ми изписва същото, това трябва ли да ми притеснява? ?

# 50
Да...ще има ефект ще видиш. Аз имам и лосиона от тази серия и всеки път като се намажа се сещам за морето.

В този сайт с баркодовете аз обичам да тествам съвсем други продукти....например кремче за крака. Няма как кремчето да е менте нали...а изписва само, че е произведено в Германия...но не се казва от кой и какво е името на продукта. Но това не го прави фалшимент Peace

# 51
Аризона никога не харесах My Queen .Пробвах го 3 пъти,но се убедих,че не е за мен.Иначе може би се бъркаш покрай една дискусия за една торбичка ей тази: която ми беше много симпатична.
J`Adore е разкош!Обожавам го!Иначе Мажи Ноар на Ланком също се описваше като аромат за доста зрели жени,но не съм съвсем съгласна!

# 52
И аз не съм съгласна, че Мажи Ноар е за зрели жени. Аз съм на 24, а го нося от както съм на 17....но всеки го усеща различно все пак Simple Smile

# 53
  • In The Middle Of Nowhere
jaquie, дано това да се отнася и за парфюмите и да си е наред този  Sad

# 54
Според мене дори парфюма да е менте...не е ли супер лесно те да вземат истинският бар-код и да го напечатат на опаковките? Аз за това не вярвам на тези сайтове.

# 55
jaquie, дано това да се отнася и за парфюмите и да си е наред този  Sad
Абсолютно не вярвай на този сайт! Направих си труда да вкарам баркода на парфюм купен от магазин - със стикери със всичко и този прословут сайт не го разпозна. После вкарах код на менте, ама като казвам менте - разбирай менте и половина, дори не беше издокарано на външен вид - и какво да видят очите ми - излиза, че е продукт на Диор произведен във Франция Mr. GreenТака че, тези баркодове,които постоянно "размятаме" абсолютно нищо не доказват PeaceВярвам само на очите и носа си Grinning

# 56
 newsm10 Абсолютно подкрепям
Аз съм скенер за ментета....не ми трябва сайт да ми го каже  Mr. Green

# 57
Четох на няколко места в различни парфюмни форуми, че  Jacomo Silences Purple приличал едно към едно на Адикт на Диор. Имате ли лични впечатления дали това е така?

# 58
  • на терасата
Благодаря момичета,

Парфюмът изглежда съвсем наред през целофана, дано и вътре е ОК.

# 59
Лалик, приличат си, но само в началото Wink.Адикта е класи над Джакомото

Общи условия

Активация на акаунт