''Парфюмни размисли и страсти'' 34

• 19 702
  • 516
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря, Ноар. Аз само Черната орхидея познавам.Има ли прилика с Воала?

# 451
  • София
Благодаря, Ноар. Аз само Черната орхидея познавам.Има ли прилика с Воала?

Ами той Воала е Черна орхидея ЕДТ. Имат общо, но имат и разлика... Воала е по-цветен, и с по-слаби землисти нотки според мен...
Но и двата са впечатляващи... Heart Eyes

# 452
Ще се пробва непременно.
Уффффффффф, умирам от яд искам да стрелям по един парфюм, но нямам достатъчно парички в картата.Явно утре ще е Sick Sick Sick

# 453
по повод страхотните ви нови аромати - по едно питие от мен, наздраве! Heart Eyes

много съм зле, черпих ви на предната страница (явно арманяка ме хвана Laughing)

# 454
Благодаря, да ви се връщат още по-хубави  bouquet

# 455
  • София
Ще се пробва непременно.
Уффффффффф, умирам от яд искам да стрелям по един парфюм, но нямам достатъчно парички в картата.Явно утре ще е Sick Sick Sick

Кой, кой?

Еее, Тес, мерси за питието... Аз коняк няма да е, ама ей сега ще си забъркам един джин.... Mr. Green

# 456
aма как, моля те - заповядай Grinning

# 457
Хиноуз елексир Simple Smile.Получих пробичка днес и луднах по него, ама за съжаление нямам налични толкова в картата.Сега ще помоля Тес да се включи  или някой, който познава Хипнотичната отрова да каже приличат ли си?

# 458
  • Варна
Във фрагранса има виалче на целувката на дракона. Ако тръгнат поръчките ще го добавя към следващата.
Аз пък си забраваих Романса на работа. Прибрах се, взех си душ и посегнах да се полея, но уви...  Cry Иначе още го усещам силно и красиво. Сега душнах Роуз и сякаш ми простее пред него.
Тес мерси,  Heart Eyes ще пиша на ЛС.

# 459
  • София
Хиноуз елексир Simple Smile.Получих пробичка днес и луднах по него, ама за съжаление нямам налични толкова в картата.Сега ще помоля Тес да се включи  или някой, който познава Хипнотичната отрова да каже приличат ли си?

Ммм, хубав избор! Аз ги познавам и двата, но според мен не си приличат много...

Теееесссс, мерсиииии!!! Само лимон намам, ама пък имам пуканки.... Mr. Green

# 460
Aз пък си сипах едно бяло вино и си надух музика...
И през 10мин ходя да душкам Уиш Grinning Луда жена
Апропо...трябва всички да си сложите снимки за да ви разпознавам по парфюмериите Mr. Green

# 461
  • София
Апропо...трябва всички да си сложите снимки за да ви разпознавам по парфюмериите Mr. Green
Едва ли има нужда, мисля, че по блясъка в очите ще се разпознаваме без грешка... аз поне съм лесно разпознаваема - около 20-тина блотера в ръката и химикалка в другия, за водене на записки  Crazy

# 462
  • София
Да, да, това с аватарите е полезно, и на моя аватар съм аз, ама не ми се вижда много много лицето...

Хайде наздраве!

# 463
Едва ли има нужда, мисля, че по блясъка в очите ще се разпознаваме без грешка... аз поне съм лесно разпознаваема - около 20-тина блотера в ръката и химикалка в другия, за водене на записки  Crazy
Аз пробвам и ако не ме грабне го мятам блотера. Накрая си взимам 2-3 най-много
Но преди и аз ходех с химикалка...

# 464
Джаки, какво става с Уиш ще се заобичате ли?

Общи условия

Активация на акаунт