Отговори
# 240
Малее Lassi, направо незнам как си се сдържала да не кажеш нещо при това отвратително отношение,много е трудно човек да остане културен пред такъв човек,но все пак е чудесно че си си останала на ниво и си замълчала пред простотията и.
oska , verty и аз съм на мнение че важното е детенцето да е живо и здраво ,пък пола няма никакво значение ,тъкмо ще се стимулирате да родите по още едно детенце  Crazy

# 241
Привет, бърборини- синьорини  Simple Smile

Виждам захванали сте пак моя много "любима" тема....Аз няма да си казвам мнението- никого не съдя и всеки си има право на мнение. Само се присъединявам към изказаното от Ета  Peace

Ласси, много готина мадама си намерила- от къде я изкопа тази компетенция лИбезна?!?  Laughing Тя ако ни види тук повечето с по n-та бременност ще се гътне (аз от три години нямам лято без да съм била бременна, пък сега най- накрая и по- дългичко, че и пак на хаос с момиче  Crazy LaughingLaughing

Видях прелестни мацки и още по- прелестни дечинки на срещите  Hug Завидях грозно и искам и ааааз!!! Та освен за по къЙВе през седмицата в Сф, да се кандидатирам и за Варненската среща? Ние резервирахме вече места в Модус (огромниЧаво благодаря на Етка за препоръката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ), та на 14,15,16 сме морски и следобед сме две самотни жени в големия морски град  Grinning

Аз тези дни пак съм луднала с моите паранои- вече чакам да дойде време да се ражда малката буболечка декември и да си гъбясвам на воля и с най- голям кеф да си се лекувам  Crazy Grinning Пак имам ужасно течение, пак си мисля да не са рецидивирали трихомоните, дето така и не стана ясно от къде се взеха и сега чакам понеделника да се втурвам по лекари и лаборатории  Tired ,а и да видя дали ще ми дадат зелена светлина за пътуване по морето за 10-на дни, че след Варна сме направили резервация за Обзор, а по път за Варна пък до Търново ще спрем за ден и ми се иска да можем да се отдадем на тези си планове....

Честито на виделите розови/ сини гащи  Hug

Оска, ти от на майчето акаунта ли си била влизала?  Simple Smile Аз точно се оцъклих да я видя тук в първия момент  Laughing

# 242
За пола-и аз така се бях настроила,но аз бях разочарована заради мъжа ми,щото той май искаше повече момче!Макар,че с малката като ги гледам как се лигавят и как умира за нея... Heart Eyes Иначе за мен няма значение!То това си е Божия работа,а не концерт по желание! Wink

# 243
  • София
Lassi как си МА Joy Сори, ама това е първото което ми хрумна, иначе се посмях порядъчно Mr. Green
Много сте изписали аз откакто не съм, че даже не знам откъде да започна, но определено за Оска и Верти ми стана мъчно и не защото ще имат пак момченце и момиченце респективно, а защото друго са очаквали. Наистина понякога, когато кроиш планове за нещо и то не стане е по-лошо отколкото въобще никакви да не си имал, но важното е че бебчетата са добре и вие ще си ги обичате такива каквито са, а другото в случая са само хормони Hug
FROLIC Нищо няма да ти честитя тогава, какво е това ту момиче, ту момче Grinning
Честита девойка и на АВА, малък мъж на Алба и със сигурност пропускам някой Blush
Портман хапвай препечен хляб и сиренце - сигурно е някой гаден летен вирус, да се оправяте с efito
choco_late, добре дошла  Hug
Аз днес за повдигане на настроението посетих някакви лекции за кърменето в Щерев, общото впечатление беше много добро, в смисъл екстра си изкарах, кой знае какво ново не научих Mr. Green, ама се сдобих със сумати брошурки, книжки, мострички и какво ли още не, кат за финал ни направиха един тур из родилното, и стаите на родилките та да не си ходим неграмотни.
За край на деня сега пихме и по едно сокче с Джема, та мога да кажа че болничните били много хубаво нещо Laughing

# 244
днес малко се включвам в дискусията, но искам да кажа на ТОЧИ, че вторник е много хубав ден и всичко ще мине като по-вода, а когато дойде резултата ти пожелавам той да е най-отрицателния на света. Искрено вярвам, че през декември, дай Боже, всяка от нас ще гушне  своето хубаво, здравичко и пухкаво бебоче.

# 245
Здравейте и от мен. Бях на преглед днес и за сега всичко се развива добре, бебчо расте в норма, дай Боже и занапред  само хубави новини. Пак видя доки момиче, така че ще купувам и аз в розово  Mr. Green Решихме да спрем за сега Кристиан от детска градина, докато отмине пика на грипа, после пак ще го върнем. Добре че ни потвърдиха, че ще му пазят мястото, че хич не ми се обикаляше пак по градини да търся. Та от Понеделник се почва лудницата в къщи. Вчера моят син любим ми хвърли чисто новият телефон, на който още не се бях израдвала, в леген с вода и сега е на поправка. Много луди тези момчета ви казвам, направо спирка нямат и само бели по цял ден, да са живи и здрави.
Точица стискам силно палци и вярвам че резултатите ще са добри.
 Честито на всички узнали пол   bouquet
Гледах снимките от срещите и много ви се радвам на всички. Хубави Декемврийки и това си е, а от Декември нататък и хубави Декемврийчета ще имаме  Peace

# 246
Lassi, аз на твое място направо щях да си излезна след като приключи с ехографа, без да й кажа нищо ... тъпанарка ... и това ми било образован човек. Naughty
Относно контракциите, аз доста често получавам напоследък .. може би по 1-2 на половин-1 час .. различно .. дори когато съм в покой ми се случва.
Сега гледаме ДВД-то от кумуването и ... ще пиша утре повечко  Flutter Лека вечер на всички!

# 247
Lassi, това е направо ужас, дано повече да не ти се случва  Hug
Точица  Hug
Bibi наистина момченцата са си по палави, но да са живи и здрави, а пък другото ще се нареди  Simple Smile
Choco_late добре дошла и леко бременеене  Hug
А относно половете на бъдещите ни деца и аз съм на мнение, че е най важното да са живи и здрави, а за това какво предчуствие имаме наистина е гадно когато останеш излъган от вътрешното си чувство.
Лека вечер

# 248
Здравейте мамитааа... МИнавам само да ви пойелая ЛЕКА ВЕЧЕР че днес малко се поизморихме с това подреждане след ремонта  и обзавеждане. Радвам се че вече мога да ви чета. Добре дошли на новите мамита. Честито на рабралите поли на бебоците живи и здрави да са всички бебоци.   Hug Hug Hug
Някой да знае какво става с бебето на Комикс? Praynig Дано всичко да е наред
Лека от нас Peace

# 249
Добра вечер, момичета.  Peace

Благодаря на всички, които писаха за схващането на прасците.Много ми помогнахте, а дано и аз ви бъда полезна със следващите редове.   bouquet
Аз днес бях на преглед, оплаках се на доки, той каза, че се дължи най-вероятно заради недостиг на магнезий и ми изписа Диаспорал 300. Аз пия Центрум Матерна в момента, но явно количествата на магнезия не са ми достатъчни. И понеже съм малко паника по отношение на взимането на каквито и да било лекарства, витамини и тям подобни, подробно се запознах с действията и противодействията на този медикамент. ДАко всичко това, което го пише в листовката е вярно, просто ще стана друг човек. Да видим.  Mr. Green

Иначе днешният преглед мина набързо с измерване на тегло, кръвно и размер на тумбака и ме изпрати по живо, по здраво. Ако безумното ми чакане пред кабинета беше само за това, можех просто да му се обадя и да му дам тези данни без да излизам от дома.  Tired

scrye, La Fée, това с подуването на краката най-добре го споделете с лекаря. Онзи ден и мойте като че бяха малко поотекли майка ми предположи, че може да е заради албумина.
Choosy, благодаря за упражнението.   bouquet  Аз още докато ходех на фитнес, най-редовно получавах схващания и инструкторът ми извади упражненията за прасци от програмата. Но това смятам да го пробвам още утре сутрин.
portman, наистина неприятно е това лятно неразположение, но кукличката ти ще се оправи скоро, особено ако е взела твоята жилавост.  Peace
Zuzu_82, да не пропуснеш след 18 дни да се похвалиш как е минал прегледът. И се стягай за следващата среща.  Sunglasses
nedalinchi, рехабилитатор, а?! Ти всичко ще си кажеш  smile3508. Съветите, които даваш, са изключително полезни, благодарско! А ти, самата, някакви бременелски упражнения правиш ли?
veni1122 , четох, че това безболезнено втвърдяване на корема, също били контракции, но нищо повече не мога да ти кажа.
oska , мила, честно казано, на срещата от теб лъхаше такава сила, че някак си не бих могла да си те представя момичешка мама.  Hug
choco_late, добре дошла сред нас. Лекичка до края  Hug
Lassi, какви са тия доктори, божкеееееееее, направо ще падна. Такива даже и до стената не бих ги редила...  #2gunfire
FROLIC, ми то и аз още не съм си лепнала щъркелчето. Не, защото не ми казаха вече, а защото чакам поне още едно потвърждение. Пък ти се радвай, че всичко е ОК, а бебчето ти няма начин да не се разкрие по някое време.
*MILADY*, много духовит пост, кефиш мъ, шъ ти звънна  Wink И при мен има някаква проблемация с трихомони ли бяха, кви, че не запомних, ама и аз ще лекувам след бебо. А пък Елфчето каза за някаква немска ваксина, която ги моряла до крак, ама в тая мойта бръмбарска глава памет не се въди напоследък.  Crazy Тя да каже
Bibi2202, честито за хубавите новини! Все така до финала  Hug  

Оф, малко се поувлякох, ама не мога да ви смогна на писанията, бърборанки такива  Heart Eyes

Весел уикенд на всички!   Nature Sun With Face

# 250
  • Бургас
Привет!
Четох отгоре-отгоре, защото едва гледам... Трети ден съм с ужасно възпалено гърло и отвратителна хрема - тече от всякъде - от очите, от носа - кошмар...  Tired Първо се разболя малката, уж я позакрепих и се метнах аз... Главата ме боли ужасно, цялата съм схваната и само търся начин да полегна малко, обаче дечко си иска своето. Вечер се занимават с баща й, ама през деня хем гледам да не я заразя отново и ходя с маска, хем трябва и да я занимавам... В такива моменти ми иде да се гръмна, честно ви казвам...  ooooh!
Тъй, наоплаках се, ама вие ще прощавате...

Не можах да запомня всичко, което прочетох, за това ще напиша само колко се моля всичко с бебчо на Точица да е добре и изследването да е хубаво.

Прегръщам всички ви виртуално и отивам да гледам снимки от срещите.  Hug Недалинчи, аз съм ЗА бургаска среща, ама малко да се поосвестя, че да не заразя и вас - иначе ме бройте  Wink

# 251
Приветики:)

Мами, ако на някой му се ходи при Марков в понеделник, свиркайте, аз се отказвам от часа си.

Не съм чела назад, затова само ви пожелавам сладки и спокойни сънища и хубави почивни дни!

# 252
аууу , как ме насметохте Crossing Arms! е да видите за какво иде реч "хем боли хем сърби" . перефразирам : хем си разочарован ,хем си разочарован от себе си ,че си разочарован , хем те е страх ,че ще си наказан някак си заради това и те е страх да не предадеш нещо на бебко от неприятното си преживяване , хем другите ти повтарят това което и сам чудесно знаеш - че не бива така , хич не е важно  и т.н. и се чувстваш ужасно виновен , ама си човек и ти се иска понякога да си малко слаб и мрънкащ .

както е ясно , тук не съм споделяла за тази си глупава спонтанна реакция досега, каквото трябва да се преодолее , преодоляла съм го и продължавам . по-рано и аз упреквах тези , които реагират като мен в случая , но като ти дойде на главата може да очакваш големи изнанади от самия себе си ! аз си признавам и си понасям хокането - така си трябва! да ми е  жив и здрав малкият мъж в тумбака !не го мислете ,  много си го обичам !
milena1976 , съчувствам ти искрено ! дано ти мине бързо !
евил , стискай и беж за "коктейли" в болницата ако докитата ти кажат !
ласси , то толкова простотия не е за възмущение ами направо за смях и сълзи!
джема , не ми аресва тоз твоя лекар ! всеки път ли така те преглежда?
Elf Princess , много похвално ,че ходиш да се образоваш .  аз дето изчетох света по въпроса и пробвах какво ли не , пак бих отишла да слушам !
*MILADY* , с мъжа на Майчето се знаем от има - няма 16 години , а от скоро живеем и прозорец с/у прозорец ,тъй и тъй си слушаме  гюролтиите ами  който има проблем с компа или нета,се мята на съседския и действа по свое усмотрение !
чакам да се обадиш за кафенце , а като гледам ще има и още навитарки !

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 00:09 от oska

# 253
Добро утро, мамчета  Hug

Закуската ще е палачинки, майстора стана рано заради вас  Grinning

Желая ви слънчев и незабравим уикенд  Sunglasses

# 254
Добро утро мами поспалани!!! Да се разпиша и аз като ранобудна, и без това съня никога не ми се е отдавал, а сега и с тези болки в костите нощем се будя и се чувствам като стара бабка, не мога да се изправя първо се раздвижвам леко да се наместя и така...  hahaha А за подуване на краката не знам дали имам подуване или какво но ми приличат на крака на трол  Whistling
оооооооооо mayanka с такъв "майстор" дано се стига до палачинките
polina13 как си мила отдавна не си ни навестявала!
choco_late добре дошла при нас!!! Леко ти бременеене и на финала красиво и пухкаво  baby_neutral
milena1976 оправяйте се бързо! Знам колко са неприятни летните грипове, по закона на Мърфи аз зимата мога и да не карам, но лятото грипа ще ме тръшне ей така за гадното! Сега уж се пазя  Wink
Lassi, докито при което си ходила направо ме възхити дай координати да го посетим че за такива като мен избива прилив от емоционални словоизлияния изказани не дотам членоразделно малко крещято с лек привкус на писък просто ако ме хване в "настроение" ще и събера погледа  #Shocked
La Fée приятно ти моренце да се наплацикаш хубаво!
Bibi2202 радвам се за добррите новини и да нагушиш малкия палавник, много ми е сладък пу пу пу
*MILADY* страшна обиколка си заформила! Все хубави места приятно изкарване и да си починеш а минавайки през Варна може и на по кафе, ако някой не организира среща че тук сме все едни несериозни  Wink
Относно половете- нека и аз изкажа мнение, мен ми е първи път и не съм голяма "компетенция", нито пък имам право на претенции, а и никакво усещане нямах, така че не се чувствам разочарована или очарована просто каквото-такова само да живо и здраво. Но знам как е при някои мами моята например, хич не е по момчетата,  все искаше да си има 2 моми, но уви  Naughty но никога не е пренебрегвала брат ми дори с времето-напротив да не ви кажа сега какъв е дънгалак и продължава да си е нейния "чочко"  Thinking а уж не е по момчетата, за сметка на това пък аз съм на тати момичето и така, колкото и да си кривим душчкитеите противоположностите се привличат, а и като идват обичани и желани просто няма начин малките буболечки да не отраснат щастливи! moresmile Така че за мамите които са поразочаровани от пола, като си видите дребосъците друга песен ще запеете  Wink
Рано-рано взех много да философствам  newsm78 2-3 дни не съм писала днес се улях ако съм била досадна извинете ме ама съм сама и с кафето пред компа-уплътнявам си времето  Wink Приятен и усмихнат ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт