Отговори
# 270
  • Русе
Добро утро! Ауууууууу къде са всички, сутрешната дрямка май ви е налегнала. 
Аз от сутринта искам да ви почна с въпросите, че пак много мисли ми напъплиха главата. От няколко дни усещам странни неща - имам чуството, че съм отворена отдолу и нещо ще излезе (нали се сещате какво е чуството като те разстворят с ония гинекологични щипки), това възможно ли е? Ако имам разкритие мога ли да го усещам или просто усещам тазовата си кост?

# 271
Добро утро  Hug
veni1122, и аз го имам това усещане от време на време, но незнам на какво се дължи  newsm12 Опитните мами ще кажат. Но аз се успокоявам, че има още време, докато поискат да излизат бебоците и гледам да не се тревожа  smile3503

# 272
Добро утро или по-точно, добър ден на всички! Бързам да се разпиша преди да сте изписали и тази тема, че едва смогвам да ви изчета. Ние утре сме на преглед и с нетърпение очакваме да ни кажат нещо за пол.
veni1122 тези усещания ги имах до преди десетина дни и много се притеснявах, но отминаха. Аз си го обяснявам с това, че бебчо е бил все още много ниско, а е натежавал и затова ми е натежавал. От няколко дни обаче корема ми се вдигна и това усещане изчезна. Но пък се появиха любимите ми киселини... Sick А те, доколкото имам спомен, ще изчезнат чаааааак декември.
Все забравям да благодаря на тази, която пусна линка за Baby and Mom - йога за бременни. Не можах да открия кой ми направи тази добрина, но от сърце й благодаря!  bouquet
Поздрави на всички и много усмихнат ден!

# 273
  • Bourgas
Добро утро и от мен, опитах да сложа закусчица и аз но не се получи (прегоря Simple Smile )... Прочетох тук там, доста сте изписали,  Hug на всички. И мен ме разведоха вчера из планината и гората, доста освежаващо.

По темата бяхме също като FROLIC и limonkata, дори татенцето каза, че първо трябва доста да "потренираме" и се оказа сме супер късметлий и явно "тренирани" в бебеправенето. Стана бързо Simple Smile

evil бързо оправяне на малката принцеса  Hug

Choosy и на теб бързо оздравяване, от приятелка знам бъбреците ужасно болят.  Hug

milena1976 и на теб  Hug за оздравяване

Пазете се и спокойна неделя  Hug

# 274
Добро утро!

Зверски ме цепи глава, защото си легнах в 3ч  Tired
Снощи бяхме на РД парти с жива музика. Дори без да знам съм возила айдълите Тома и Преслава, ама като не гледам предаването тъй е Embarassed
Чудесно пяха, голям купон се заформи!

Обаче много странно, момчето на мама не мръдна при цялата дандания! Чак ме уплаши. И така до като се прибрахме на тишина, явно много внимателно е слушал концерта  Laughing Пък може и да се е уплашил, децибелите бяха яки.

До мен седеше една позната, на която й оставаха 4 дни до термин  Grinning Спокойно си потанцува момичето. Мен обаче след случката с Комикс ме е хванало шубето и не мръднах дупе от стола.

Choosy, такова чудо за пръв път чувам! Дано се размине възможно по-бързо и безболезнено!

Лягам сега да релаксирам, хубав ден ви желая! Понеделник болните да са оздравели! evil  Hug

# 275
здравейте мамчета!Не мога да Ви изчета днес!
Lassi-напълно те разбирам , аз съм в такова положение , 3 години се борих да се докажа  като специалист в професия където преобладават мъжете и сега когато съм постигнала много лекарите не ми дават да работя!Да  благодарна съм и много щастлива че съм бременна , но и другото е важно !
Choоsу -съжелявам мила, и аз задаржам урина и съм с остро възпаление на бъбрека,пий много течности и спазмолитиците ,тъй като те отпускат гладката мускулатура , а такава има в каналчето
Veni1122 - и аз съм така от няколко дена, мисля да го отдам на бъбречната инфекция и аз се чудя какво е,
За контракциите пия диаспорал-увеличих го но три пъти вие какви мг магнезий приемате на ден?

# 276
  • Русе
Аз пия 3х2 магнерота, но това е само когато имам втвърдявания на корема. Иначе го вземам профилактично 3х1.

# 277
Добро утор и от нас  Embarassed Добър ден по-точно ама така е който е станал в 11 часа в 12 часа ни беше закуската. Мъжа ми каза че ако ставаме по това време пропускаме по едно хапване и така ще пестиме за Малчо Wink ... Стига глупости съм писала... Минаваме да ви поздравиме  Hug че все пак някой  трябва и леглото на мама и тати да оправи. Вчера и през нощта главно сме шавали.Бяхме на рожден ден и отвреме на време ми раздаваха едни ритничета. Прибрахме се към 12 часа вечерта и като легнах естествено се сети пак да се донамества. На мен също ми се обаждат киселините но търпимо и за малко поне за сега.  Hug На всички

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 14:03 от limonkata

# 278
Явно или съм малоумна или незнам... Качих снимки за покупките и една в 5ти месец... Преименувала съм ги всичко както си му е реда и пак не излизат от 44 снимка до 54 снимка при покупките са за Християн ще мъча пак нещата пък ще видиме...  Peace
ВСИЧКО ОПРАВИХ ЯВНО ВСЕ ОЩЕ ИМА НАДЕЖДА И ЗА МЕН Hug

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 14:48 от limonkata

# 279
Привет, мами!
Евил, дано малката кукла вече е по-добре и мама не е притеснена много. Надявам се и твоите гадни контракции да са се предали и да са отишли надалеч Hug
Портман, дано и светлооката принцеса е здравичка вече, а ти си спряла с неволиите покрай сромахчето Hug
Choоsу, казали са ти го и преди мен - много течности и спазмолитици, и аз задържам вода с единия бъбрек, отдават го на притискане от бебето, но към момента няма много алтернативи, хубавото е, че те тепърва ще се въртят и застават в причудливи пози, така че има релаен шанс още утре да се почувстваш по-добре Hug Praynig
За контракции - тъй като при мен не трябва да има грам втвърдяване, а пък си има почти постоянно, аз пия по 4 диаспорала (или 4*2 магнерот) на ден и 3 пъти по 1 гинепрал . Но страничните действия на гинепрала са просто ужасни... Дано на никой от вас не му се наложи да го пие Praynig В тази връзка - вече за пореден път през ноща се събуждам с писък от схванати прасци, ако е вярно, че магнезия оправя - явно аз съм изключение  Whistling
Лимонката, много ме зареждаш с хумора си  Hug Отивам да ти видя покупчиците
Ние днес бяхме в Южния парк и осъществих мечтата си да кача Иван на бънджи - с много уговорки, защото все пак е бебе, но човека се държа мъжки Simple Smile Пусна една сълза, но като видя как се разквичах от кеф, че лети нависоко, взе да се смее с глас и да маха с крачета, направихме малко атракция на минувачите Simple Smile Сега остава да го заведа на Аспаруховия мост за един скок (шегичка  Wink)
Много усмивки на всички и никакви болести и неразположения вече!!   bouquet Имаме си супер временце днес Simple Smile

# 280
Choоsу,много лошо това при теб!Но наистина си мисля,че е временно! Praynig
Аз тези дни ще ходя на консултация с нефролог,защото по начало си имам бъбречни заболявания! Tired Дано няма нищо обезпокоително! Praynig

# 281
КАЧИХ СНИМЧИЦА И НА МАЛЧО ОТ ФМ 17 Г.С. Hug

# 282
Поли и аз съм така-с втвърдения корем, Моята доки всеме плаши с тоя гинепрал,толкова ли са зле страничните ефекти , че май и аз ще се наложи да го пия

# 283
Мамита, явно аз съм най-безнадеждният случай, къде ги гледате тези снимчици Rolling Eyes

# 284
Radena, какво да ти кажа - зле е. Всеки път имам чувството, че ще мра, но след като е за доброто на бебето - всичко е оправдано, а пък и има похвати да се притъпи поне сърцебиенето - изписват ти и бетаблокер, който се пие 30 мин преди гинепрала. Зависи също и каква доза, колко мг, в началото когато пиех по половинка - страничните ефекти бяха далеч по-поносими.
Та, не е нетърпимо, но е неприятно, свиква се  Mr. Green, но дано не ти се наложи  Hug или поне да е за кратък период

П.С - чела съм, че има момичета, които го понасят без оплаквания  Peace

Общи условия

Активация на акаунт