Деси, добре си си дошла
Ама си личи, че си от нашата партия, още не кацнала и бегом в сектата
Как се чувстваш тук? Ивчо как понесе полета? Да не забравиш да се обадиш като идвате към Софето, та да спретнем една срещичка 
Фокси, честита малка мома на твоята приятелка, а пък и адашкааааа

Аз снимки ще ти пусна по-нататък, след срещата, че искам да са външни, а сега бебка само в къщи я снимам, че фотото е един кютук /така ли се пише тази дума
/ и не ми се мъкне като съм сама навън. А и да ти понамалее малко работата 
Иве, и от мен и Плами още два чифта стиснати палци за Стаси
Ще видиш, че ще се оправи оченцето без операция. Знаеш, че тук в сектата палците са вълшебни. И накрая да се похваля, че спретнах на Плами домашно пюре от картоф, морков и кафяв ориз, и като го разредих с порядъчно количество кърма тя си го хапна с кеф, по-точно си го изпи от лъжичката.
И съвсем, ама съвсем накрая .... на мен от НОИ нищо не са ми превели ......
ама ти си си такава сладурана че и посрана шапка щеше да ти прилича 
При нас нищо ново, Бобо има вече две зъбенца, едното по-голямо, другото проби тези дни, ядем пюренца и аз въпреки, че ми е второ имам все повече питанки около тези пюрнеца, защото нямам спомен при каката как съм хранила, но днес в книжката от Моето бебе прочетох , че на 6мес. трябва да яде по 190гр., а аз давам от малките( 125гр.) и сега съм в страшна питанка дали не го държа гладен човека
Каката е с посинено око и нахапана от бълхи, абе въобще чудо
За срещата за съжаление вече категорично няма да мога да дойда, защото сме на кръщене 
Ама няма страшно, извадихме най-старият арсенал - един Acer от преди 4 години, само за нет става, за нищо друго
все върши работа де
някаква импровизирана манджичка с подръчни материали

Моля ви, ако на някой му се занимава, нека да погледне ето този линк 

Изгори ми раничка, която беше бонус след раждането и така...
) и вечер, когато милото е на работа не мога да заспя от черни мисли. Надявам се скоро да мине, че и аз към психо спец съм се запътила