За ФЕВРУАРСКА среща иде време- най-накрая ще се събереме

• 10 131
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Ето ни и нас в новата тема, Теди   bouquet

Деси, добре си си дошла  Hug Ама си личи, че си от нашата партия, още не кацнала и бегом в сектата  Wink Как се чувстваш тук? Ивчо как понесе полета? Да не забравиш да се обадиш като идвате към Софето, та да спретнем една срещичка  Peace

Фокси, честита малка мома на твоята приятелка, а пък и адашкааааа  newsm68
Аз снимки ще ти пусна по-нататък, след срещата, че искам да са външни, а сега бебка само в къщи я снимам, че фотото е един кютук /така ли се пише тази дума  newsm78/ и не ми се мъкне като съм сама навън. А и да ти понамалее малко работата  Wink

Иве, и от мен и Плами още два чифта стиснати палци за Стаси  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Ще видиш, че ще се оправи оченцето без операция. Знаеш, че тук в сектата палците са вълшебни.

И накрая да се похваля, че спретнах на Плами домашно пюре от картоф, морков и кафяв ориз, и като го разредих с порядъчно количество кърма тя си го хапна с кеф, по-точно си го изпи от лъжичката.

И съвсем, ама съвсем накрая .... на мен от НОИ нищо не са ми превели ...... Confused

# 31
  Ками,тиквичките станаха екстра! Забравих да ги посоля,но пък сложих сол и чесън в заливката и си ги изядох сама почти всичките!  Hug

Ралица изпи само 60-70 мл мляко и заспа самичка по корем! Досега сама не е заспивала..

# 32
  • Пловдив
Да се запиша и аз в новата тема
Да не излезе човек малко на разходка и вие сте направили нова тема. Ей ужасно е над нас правят ремонт и днес от 16.00 часа сме навън, че в къщи не се трае да не говорим, че точно на обяд раз пробиваха дупки малката не можа да спи крива беше цял след обяд.
Гери ще ти звъна тия дни.
И още нещо щях да пиша но забравих какво беше

# 33
Толо как са децата? Каскадьорчето най вече?
Убихте се да говорите за манджи, а аз само се облизвам и си трая. Ма много жега беее как да се завъртя край печката. Аз като Ири Ис напоследък готвя всякакви салати от домати и се смайвам каква мръвка да донаждам от страни че у нас много се мръщим като няма мръвки.
И ние се включваме към  fingerscrossed за Стаси.
Коте шапката ти стои много добре Simple Smile ама ти си си такава сладурана че и посрана шапка щеше да ти прилича   hahaha
Губи ми се Тутубуту, Мартее ко става с твоя отбор къде е? На почивка ли си ги пратила?
Фокси не че някой се интересува от теб ама мини драсни два реда стига си пила за здравето на бебето. само като спомена за разкъсваията на мамата и ми изтръпна задника
Айде лека нощ да не досадя с писане на глупости  Hug

Забравих да споделя че и при мен има сигнал от НОИ  Peace

# 34
Калинче,тук съм вече,бе мацо,ама сега ще приспивам Жорето,че нещо сам не ще тариката...

# 35
Ами да се запиша и аз в поредната нова темичка, ако не сте ме забравили де Rolling Eyes Теди,  bouquet
Ние сме... добре Wink Явно нещо ми бяга координацията напоследък и не мога да намеря време за себе си, респективно за форумчето Rolling Eyes Не съм чела назад, ще се върна сега ако не заспя Tired При нас нищо ново, Бобо има вече две зъбенца, едното по-голямо, другото проби тези дни, ядем пюренца и аз въпреки, че ми е второ имам все повече питанки около тези пюрнеца, защото нямам спомен при каката как съм хранила, но днес в книжката от Моето бебе прочетох , че на 6мес. трябва да яде по 190гр., а аз давам от малките( 125гр.) и сега съм в страшна питанка дали не го държа гладен човека newsm78 Помагайте моля Praynig Каката е с посинено око и нахапана от бълхи, абе въобще чудо #Crazy За срещата за съжаление вече категорично няма да мога да дойда, защото сме на кръщене Sad
И накрая поради големия брой неизвинени отсъствия ни няма в новото оформление на първ страничка явно сме изключени  от отбора на редовно присъстващите, ама какво да направим Rolling Eyes

# 36
Калинче,тук съм вече,бе мацо,ама сега ще приспивам Жорето,че нещо сам не ще тариката...
Аааа добре! Като го приспиш ела да запалим и да кажеш как си що си и кой те ядосва да дойда да му счупя носа  Naughty

# 37

И накрая поради големия брой неизвинени отсъствия ни няма в новото оформление на първ страничка явно сме изключени  от отбора на редовно присъстващите, ама какво да направим Rolling Eyes
Пише го във поста на Фокси най отдолу с червено това дето да го направиш  Peace освен това ние си те помним и обичаме независимо от многото отсъствия само не знам пред класната какво ще обясняваш  Wink
За пюрето и ние ядем по 125 или 130гр. зеленчуково пюре за обед. После предлагаш ли му АМ (ако не сте на кърма че не помня )

# 38
Ками, мерси за идеята за тиквичките - станаха чудесни, аз дори направих заливката с 1/2 кофичка кисело мляко, че ме домързя да слезна до магазина, ама пак се получиха  Hug А за компа - не мога да намеря адреса им, когато са качени в нета, иначе си ги виждам на компютъра, ама в снимка.бг нали давам десен бутон, за да копирам линка, че там няма как да го направя  ooooh! Ама няма страшно, извадихме най-старият арсенал - един Acer от преди 4 години, само за нет става, за нищо друго  Joy все върши работа де  Peace
Алхимиче, аз дори в началото не разбрах, че не е шапка  ooooh! hahaha
Меги, Гоги става най-късно в 07.30 ч, хапва и излизаме, то не е точно на разходка, а по задачки - памперси, пазара, сметки, банки и т.н., всеки ден има нещо да купувам  ooooh! Само днес нямах мисия - отидох в градската в 08.30 ч, имаше само още една мама с количка, и пенсионерите, взех си едно кафенце, изпих си го на една пейка, поразходих Гоги и се прибрах, луда работа, хахаха Simple Smile
Еми, как сме те забравили бе, няма такова нещо - за пюренцата - към момента Гого яде по 110 гр на обед (към 12 ч) без да кърмя след това и после яде към 15 ч, явно зависи от детето, ама и аз не му давам зор, че днес кантарът спря на 9400 гр  #Crazy  #Crazy #Crazy

Днес поръчах гелчетата - надявам се до края на другата седмица да ги получа и да ги разпределя по градове  Wink

Хайде цунки по муцунки и до утре - няма смисъл да ви казвам, че аз пак готвя  Crazy някаква импровизирана манджичка с подръчни материали  Laughing

# 39
 к.пенкова,каскадьорчето е добре-с братовчед си и баба си в Берковица.Сега ежедневно се опитвам да внуша на баща му,че не трябва да му позволява толкова да щурее.Използвам всякакви манипулации.. Twisted Evil...от обяснение как детето щеше да си остане на място,ако клонът беше по-остър и му беше пробил ларингса,до безкрайно напомняне,че "баткото" все пак си е едно мъничко момченце.. ooooh! Все повече ме е страх,че идва зимата,а мъжа ми е запален скьор(тренирал е доста години ски скокове) и Боян е оборудван вече с цялата екипировка,а аз няма как да присъствам на пистата,та отсега спорим..
  Изплаках си страховете чинно.. Laughing Я ти ни разкажи нещо за каката!Все я пропускаш...

Еми,направо се чудя как някои бебоци изяждат по 190 гр пюре! Ралица едва-едва изяжда пюренцето от 125 гр.Така че Бобо сам ще те ориентира !

# 40
  • Sofia
Привет пак от нас!
Еми,  Hug Кой те е забравил? Ние не сме! Naughty Да го цункаш зайко и да го покажеш на живо вече, а.... Heart Eyes

Имам една молба към немскоговорящите майки  Sunglasses Моля ви, ако на някой му се занимава, нека да погледне ето този линк http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca05.06.06/1779038 и да ми каже къде е уловката... Днес, като се оплаках на Дорето, че по цяла нощ не спя, а спасявам Венци от удари в решетките или пък някое заклещено краче и тя ми пусна мухата да му взема кошара. Разгледах тукашните кошари, ама надникнах и в Mytoys и какво да видя - там 5 пъти по-евтини. Отново! Twisted Evil Или....има уловка! Е, там е въпросът.

Ако случайно това все пак е цената на кошарата, пак ще имам въпроси, но този път за как става поръчката...Аман от моите въпроси! Mr. Green

Сърдечно благодаря предварително! Hug

Ами ние сме от изяждащите по 190 гр. на обяд... Ама от скоро!

# 41
  • Пловдив
Явно моето дете е от най-яшните (незнам дали така се пишеше) но си яде по 190 гр пюре за обяд дали зеленчуково или месно и към 16.00-16.30 кремче от кухнята, но понякога идват и малко повече от 190гр и буба си ги изяжда

# 42
Темата за каката ми е болна не питай. Там един пубертет ни тръска, нищо не и е на ред и само се зъби иде ми да и щъкна шамара, ама като се е изправила колкото мен чак ми е неудобно та гледам да балансирам. Търпя и си трая това поне съм го оттренирала покрай таткото  Joy

# 43
Мале не мога да смогна да ви изчета  Hug
1. Браво на Теди за темичката   bouquet
2. Фокси да е живо и здраво бебчето и мама бързо да се оправя   bouquet
3. Деси добре дошла на родна земя  Heart Eyes
4. Браво на Еспа за страхотните рецепти, както и на Ламтурничето и Ками   bouquet
5. Стиснати палци и от нас за бебе Стаси  Flowers Four Leaf Clover
6. Алхимиче, Коте  rotfImbo
7. Ние също папкаме по 190 г. без да ни се опрат, даже се е случвало и след тях да ми дърпа блузата и да търси цица ... е то си ни личи де  Crazy

Дано не пропускам нещо  newsm78 Аз днес бях на АГ , прегледаме, че пак ми спря месечния цикъл и си мислех да не се е заформила якоя изненада ... но няма   Whistling Изгори ми раничка, която беше бонус след раждането и така...
А и Карбо споко, май това е обща болест  Hug Мен пък ми е едно такова нервно, всичко ме дразни ( даже и на малката се развиках  Cry ) и вечер, когато милото е на работа не мога да заспя от черни мисли. Надявам се скоро да мине, че и аз към психо спец съм се запътила  Crazy

# 44
  • в сърцето на един мъж...
Коте, не е това цената на леглото, ама на тоя линк ги има:
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Reisebet&productsP … 7&submit.y=18
По принцип най-ниската е 30 евро.

Общи условия

Активация на акаунт