този Венци
Не ти ли идва скъпо така интернета? Ама ти си знаеш 
Ама друго си е като бързаш за вкъщи де 

ПОжелавам ви още много такива хубави разходки и показвай ни снимки моля, че такива като мен, дето мъжът им е залепен за Сф /и баща ми е същия, така че още като малка НЕ съм пътувала
/ само въздишат

и за теб! Браво за заглавието!
В живота има равновесие-като малка не си пътувала,но виж каква работа си си намерила! Обиколила си почти всички родни кътчета.
мама ми забрави сенниците в къщи а в София задръстването страшно,слънцето пече ли пече,а аз даже и шапка нямам,но мама е''умна'' и ми измисли шапо дето ми спарва главата 
съжалявам ама аз в момента любовта другаде я даван, а и като гледам май никой не е умрял за мен

Аз вчера забравих шапката на Ралица и в майка ми и вързахме една обикновена голяма мъжка кърпа като забрадка. Ама за памперс не ми е хрумвало. 
И аз получих малко след 17 ч днес 
и като започнат и двамата да ми дрънкат нещо едновременно (при това единият на български, а другият на английски) и откачвам! Вече искам да си остана сама вкъщи с децата, може и да е доста трудно на моменти, но дет се вика аз коля и аз беся и няма кой да ми каже копче
да те успокоя тепърва по-зле ще става
това, което описваш е напълно типично за следродилният период. Стискай зъби, ще мине. И ние с мъжо нямаме много време за любов и романтика, но това е засега като поотраснат малко децата пак ще ходим по ресторанчета, кафенца и кино и т.н. както си му е редът... Засега памперсите са на дневен ред

ама тук на вилата ма майка ми няма хубаво покритие и е една мъккаааааа 
Живяла съм в София след това в Елин Пелин,малко в Ихтиман,сега родителите ми живеят в едно село на 35 км.от София....ау ами аз от къде съм

, как да намеря местонахождението на снимката 

, не че се оплаквам ама Тони може да потвърди как рева на първата ваксина, а аз си знам какво беше на втората 
, не ми се пише сега ама опредлено след няколко издънки от нейна страна стигнах до извода декември да я сменям. 
)) Иначе спираме вигантола до септември, фонтанелата се затваря добре, ама гръдният му кош е още леко изхвръкнал настрани, та септември започваме пак вигантола, за да се оформи добре. Иначе вече мога да го слагам напълно седнал в количката, ако му харесва разбира се 
))) Препоръчани теми