Какво правите ако приятелят/мъжът ви не работи?

• 9 058
  • 54
  •   1
Отговори
Моят приятел не е работил повече от месец и няма никакви изгледи да започне нещо. Още повече че няма и никакви пари, ама абсолютно никакви, дори стотинки....Занимава се със строителство, а сега никои не търси такива услуги (а и той не се трогва много-много да търси).
Отначало оставаше при мен за малко (аз имам хубава, самостоятелна къща), а сега вече му стана навик и всяка вечер си остава просто ей така....На всичкото отгоре и на моя издръжка, даже и цигарите вече му купувам (аз не пуша). Свива се като бито коте или като изгонено кученце около мен и мен ми е жал да му кажа че трябва да си ходи...Аз също нямам доходи сега, живея от предишни спестявания и това че трябва да се грижа и за него ми струва твърде скъпо - той яде мнооого и е постоянно гладен (сигурно от кризата му се отваря апетита). Имам планове да си направя мой бизнес, а той чака на това, за да му осигуря работа. Само че аз незнам "това" кога ще стане и дали изобщо ще имам нужда от него в бизнеса ми....Аз не мога да спя по цели нощи от притеснения, че той няма работа, че аз не работя в момента и кога изобщо ще започна, че парите ми се стопяват като пролетен сняг....и т.н. и т.н., Но за сметка на мен той си спи като бебче цялата нощ....и въобще не се притеснява....Като го попитам какво смята да прави и защо не потърси каквато и да е работа, отговора е : "Ами, какво да направя че няма работа сега и никои не ме търси. Аз за 400 лева не искам да работя. Такива пари за нищо няма да ми стигнат..."
Пиша всичко това, защото напоследък чувствам че ме дразни с присъствието си. Абе меко казано дразни - направо се изприщвам от такива мъже...Мисля че НЕ понасям мъже без работа, без доходи и без перспектива.
Права ли съм да изисквам от мъжа по-големи от моите доходи или е ОК жената да издържа мъжа?

# 1
  • на изток от рая
На всеки се случва да остане без работа и без доходи, ама това:
Аз за 400 лева не искам да работя. Такива пари за нищо няма да ми стигнат..."
колко пъти съм го чувала, и то от човек с две деца  ooooh!
Докато го издържаш, ще си спи нощем и ще си свирука денем.
Ти си голямо момиче, знаеш какво да правиш, нали?!

# 2
Наистина, на всеки може да се случи да остане без работа и пари известно време, но твоят човек май няма и намерение да си търси нещо друго.
Може би трябва да говориш с него - след като вече на практика живеете заедно, да си делите сметките, такива неща. Разбери и какви са му намеренията - какво смята да прави, ако още месец-два не намери нищо под 1000 лв.
Такива неща.
С една дума, гледай да няма премълчани неща, защото така се тормозиш ти, а не той.

# 3
  • Германия
Тези неща, дето си ги написала, вместо да ги казваш на нас, ги кажи на него  Peace Абсурд да издържам здрав, прав мъж с месеци, само защото не му се било работело за 400лв. Ами по-добре 400лв. от колкото никакви  Tired
Между другото, ти сигурна ли си изобщо, че искаш да бъдеш с този човек, защото от поста ти лъха доста неприязън към него (което си е разбираемо в тази ситуация)?

# 4
Говорила съм, доста при това - с намеци в началото, а после и с натвърдеци...Ама нищо не се променя....Той е от този тип мъже - много тихичък, много кротичък, всичко умее вкъщи - идеален за housewife.... Но това ли трябва да имам като мъж - да ми оправи полилея, или да ми затегне болчетата по вратичките на гардероба, да направи пържени филийки....
Аз съм му казала, че имам нужда от партниор - човек  на когото да разчитам, който да бъде моя гръб и опора. И ако правя бизнес с него да е готов да помогне и парично освен друго....
Ох, незнам....

# 5
Обясняваш му за последен път, че подобно положение няма да търпиш, и ако няма намерение да започва работа просто приключваш с него.
Не ти трябва някой, който да издържаш и то само защото той не желае да работи.

# 6
Да започнем с въпросите:
1.От колко време сте заедно?
2. Има ли изгледи за общо бъдеще в по-далечен план?
3. Той давал ли е до сега видими признаце на мързел /разбирай често да си сменя работата и постоянно да мрънка срещу всяка нова/?

Иначе и аз и мъжът ми сме били без работа за по 2-3 месеца по различно време,но сме си осигурявали всичко необходимо един на друг - това може да се случи на всеки - никой не е застрахован.  Peace Но вмомента имам пред очите си една съкратена 50 годишна жена без никакви умения,която категорично не желае да работи за по 400-500лв - чудя й се и аз /свекървата е/,но тя предпочита да си стои вкъщи за по 250лв от БТ вместо да работи за "никакви пари", а е без образование и умения. newsm78

# 7
Моят мъж не си дава зор,той работи сега на морето и после от есента до другото лято ,все е в процес на търсене на перфектната работа,защото той компромиси не можел да прави Thinking  .Виж,ако ти е само приятел и нямаш нещо,което да те връзва за него,бягай далеч.Жената трябва да се чувства жена и някой да се грижи за нея,дори и тя да може и сама да си го позволи.Защото все пак ние сме нежните същества в една връзка...На мен ми се повдига от такива мъже,които се съмосъжеляват и не се борят с живота.Такъв мъж не ти трябва!! Naughty

# 8
  • Германия
Ауу, сега виждам, че ти си авторка на темата за детенцето, което си е избрало “нов татко“ #Crazy. За същия индивид ли става въпрос, ако не е тайна?
Ако е той, сакън не оставай с него само заради детето!

# 9
Тези неща, дето си ги написала, вместо да ги казваш на нас, ги кажи на него  Peace Абсурд да издържам здрав, прав мъж с месеци, само защото не му се било работело за 400лв. Ами по-добре 400лв. от колкото никакви  Tired
Между другото, ти сигурна ли си изобщо, че искаш да бъдеш с този човек, защото от поста ти лъха доста неприязън към него (което си е разбираемо в тази ситуация)?

Ами, да, май имам и неприязън вече....Да усещаш че мизерията чука на вратата не е много приятно...
А не е лош човек....може би доста само "малко" мързелив....или просто, така казано, неоправен...

# 10
Какво се чудиш? Разкарай го.

# 11
Боже, боже ..... и аз си мислех, че моя бивш дето не щеше да работи за 500 лв. и дето никоя фирма не заслужаваше неговите умения е рядък екземпляр. Ама ........ не било за съжаление. Ние имахме дете, плащахме наеми а моята заплата не стигаше само за сметката на мобилния му. За разлика от твоя, който поне пържени филии ти прави моя и това не можеше ( или не искаше ). Мама му го беше научила да му сервира в леглото. Естествено с течение на времето започна да го изисква и от мене. Дълго го търпях тоя паразит, уж в името на детето, а и все се надявах че ще порасне и ще си поеме отговорностите обаче в един момент ми писна. От опит ти казвам такива не се променят, а покажеш ли му че си предприемчива и оправна съвсем се отпускат. Бягай на далече защото загубеното време ( за пари да не говорим ) и скъсаните нерви никой няма да ти компенсира. А щом е почнал и да те дразни - мил няма да ти стане. Това е - разочароваш ли се край.

# 12
  • Пловдив
Лошо си го свикнала от състрадание, но си е верно-такива не се променят.Бъди директна , не си нито спирка "Почивка", нито някаква социална служба.Много претенциозен, ама защото ти му купуваш цигарите  Naughty Била съм в това положение и вярвай ми - няма да стане по-добре, само си губиш времето и нервите.

# 13
Разкарай го! Съжалението е ужасно, особено когато живееш с някой. Не се тревожи, че може да не намериш мъж - пълно е с мъже.

# 14
  • София
Работа в строителството има. По-трудно се намира сега, но я има. Целия род на мъжа ми са строители. И те като твоя от Коледа до Гергьовден лежаха и пърдяха пред тв и развиваха теории, че за 20 лв на ден не могат да се надигнат. Спряха им тока, тв, мобилните  и комп. заминаха в заложната, изпъдиха ги от квартирите. Само че жените им през това време си гледаха децата и чакаха на техни пари. Като видяха, че няма друг начин  купиха вестник с обяви и си намериха работа. Единия строи околовръстното, другия работи в Пловдив и си идва почивните дни, останалите правят ремонти по домовете. Все нещо капе, ако не тече.
Така, че скъпия да се хваща и от понеделник - на работа. Иначе - знае къде е вратата, ако не знае - покажи му я. Като вземе заплата да ти се обади.  Ти да не си социални грижи, че да го храниш и цигари да му осигуряваш.
Само дано не е мъжа от темата с детенцето. Ако е той - значи е голям използвач.

# 15
Аз съм имала подобен мн кратък опит с човек, който много бързо разбрах, че няма намерение да работи.
Не става в-с за месец, а за години. От тук от там се прехранваше, майка му му даваше пари и той креташе някак си.
Истината е, че на мен ми беше симпатичен около месец, след което не съм му губила времето повече.
Изчакай и виж накъде отиват нещата, но ако наистина се опре твърде на теб е добре да си прецениш имаш ли нужда от тази връзка.

# 16
За съжаление май е той...И за още по-голямо съжаление е от най-хитрите използвачи- влязъл е под кожата на детето...

# 17
  • София
За съжаление май е той...И за още по-голямо съжаление е от най-хитрите използвачи- влязъл е под кожата на детето...
Ако е така и ако няма други доходи - веднага вън. Поне на детето да не мъти главата.
За протокола и моя в момента не работи - подаде си молба за напускане и по време на предизвестието си ползва отпуските за 3 год. назад. Но за него денонощно работят 2 таксита. Арендата ми я носят в петък вечер на мене. А и човека си търси  друга работа, скучно му е да лежи в къщи.

# 18
  • София /Абсурдистан
Слагаш му ултиматум - до 1 месец или си поема разходите и дава пари за сметките и за храна, или да ти върне ключа от къщи и да си хваща пътя. Докато му позволяваш безкрайно да се помотва из къщи, няма да си даде зор да се промени защото така е много удобно.

# 19
Слагаш му ултиматум - до 1 месец или си поема разходите и дава пари за сметките и за храна, или да ти върне ключа от къщи и да си хваща пътя. Докато му позволяваш безкрайно да се помотва из къщи, няма да си даде зор да се промени защото така е много удобно.

Аз не мисля да сме толкова крайни. Защото периоди на безработица се случват.
Човекът е без работа от месец все пак и в крайна сметка живота не е бял прав път.
Може и да е в някаква депресия, въпреки, че щом е само от 1 месец безработен би трябвало да го държи инерция и в точно този месец да търси активно .... Така че аз бих изчакала малко да видя накъде ще задуха вятъра.

# 20

не ми се мисли ако имате дете , да се маха

# 21
  • на изток от рая
Ултиматум, казваш...Може и да свърши работа, не са женени, нямат дете, ще започне работа. Но, като цяло, на мен ми се струва, че той не е амбициозен човек, не се мъчи от лева два да направи, а е и със самочувствие.
А представи си сега картинката след време- женени, с едно "нейно" и едно "тяхно". Тогава тези ултиматуми дали ще важат?
Аз нямам нужда да ми се казват задълженията, чисто и подредено е, сготвено също има. И на работа ходя. Така трябва да е и отсреща- изпълняваме си задълженията, без да мрънкаме.
Поне едно му признавам на човека- не й сваля звезди и не й обещава нищо.
Или?

# 22
  • Германия
Аз пък си мисля, че авторката просто няма чувства към него. Фактът, че е безработен, е по-скоро второстепенен.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 03:08 от Flocke

# 23
И аз мисля, 4е след като са провеждани многократно разговори по темата и нищо не се променя е време за ултиматум, или да си намира работа, или да се изнася. На теб търтей и пиявица не ти трябва, бол4етата и сама може да си завиеш...
Един отговорен 4овек ще се съгласи и на 400 лв да работи, поне да си покрива елементарни нужди, а не да 4ака от теб 2 лева за цигари. 
Криза е, по трудно е, но ако не търси, никой няма да дойде у вас да му предложи работа.

# 24
  • София /Абсурдистан
Всеки може да остане без работа за определено време, не е края на света. Семейството е за това - хората да си помагат. Ама изобщо да не си търси работа и да чака жена му да му купува цигарите и да поема сметките...
Това за ултиматума го написах защото ми е познато - бившият беше от тази порода. Все за него нямало работа, все не могат да го оценят... Че даже си позволяваше и коментари - една жена ако нямала поне 2-3 работи, мислела само за глупости  Twisted Evil Разбира се, в къщи не пипваше нищо защото това било женска работа. Та ако един човек си е такъв, винаги, когато може да си го позволи, ще си мързелува, а друг ще му бере грижата. Тук ултиматумът има ролята на стимул да се вземе в ръце  Peace Ако и това не подейства, значи просто човека си е такъв и нищо друго няма да помогне.

# 25
Аз бих го разкарала на мига, просто един лентяй, който чака наготово ooooh!.

# 26

На всеки може да се случи да остане без работа, никой не е застрахован. Това , което ме смущава в случая е, че не прави опити да си намери и още по-лошо- не е съгласен да работи за 400 лв. Е добре, с 400 лв ако не може , с 0 лв. как може да живее? нищо не му пречи да почне някаква каква да е работа, пък да си търси по-високоплатена. Иначе 1 месец не е много време. Преди това как е било?

# 27
  • близо до Кресненското дефиле
Покажи му изхода!Най-много ме дразнят такива хора с високи претенции, които обикновено са без покритие.

# 28
Мъж,който чака на жена си или мъж-курва не понасям.Крайна съм-да,ама с такива край няма.

# 29
  • out of space
Аз пък си мисля, че авторката просто няма чувства към него. Факта, че е безработен е по-скоро второстепенен.

Абсолютно съм съгласна. Ако има някакви чувства- по-скоро са нещо като майчински и чисто човешки. Със сигурност се дразни и със сигурност я дърпа назад.
АУТ!

# 30
Имам идентичен проблем, но не съвсем същият.... и моя господин има 3 работни дни (официални) в живота си, но поне не сме закъсали изобщо. Но фактът, че разполагаш с всичко благодарение на баща му, който по стар навик зарежда картите на всички  ooooh! И не може да го убедиш, че е редно да работи и да се издържа сам - и този човек е тръгнал семейство да създава...как още не мога да разгадая, може би ще чакам баща му да зареди картата, за да купим памперси  Thinking И аз съм изпаднала в едни размисли.... като разбера как може да накараш такъв мъж да работи, ще споделя  Mr. Green

# 31
Извинявайте, но на такива хора им личи от първия ден в който ги видите. Как изобщо сте допуснали да се обвържете с лентяи. За несериозна връзка сигурно стават, но да премине в сериозна без да ви притеснява че е развей прах и/или някой друг го издържа не го проумявам. Хората трудно се променят в това отношение че да е бил работяга когато сте се запознали, а сега да стои от Х години на социални помощи  Shocked
За случая от темата мисля че е рано да се правят заключения, може човека наистина да е способен и да му е унизително да почва каква да е работа. Един месец не е изобщо много че да обвиняват в лентяйство. Всеки има нужда от период на почивка понякога и преосмисляне на живота си. Авторката най-добре трябва да го познава дали е мързел, ако изобщо това е основното което я дразни вече или има и друго.

# 32
...Всеки има нужда от период на почивка понякога и преосмисляне на живота си...
Ако аз си почина 1-2-3 месеца, ти ли ще ми плащаш сметките?

# 33
А досега като е работил за по-голяма заплата от 400 лв. защо пишеш, че няма никакви пари. Къде му са спестяванията?
Явно си разумна и предвидлива, щом ти поне имаш спестявания.

# 34
Оставам с впечатлението, че просто чувствата ти към него вече са си отишли.
Усещанията, които изпитваш, неприязанта към него са по-скоро резултат от това, че си престанала да го обичаш.
Загубата на работата и лежерността с която приема този факт са просто катализатор, но не и първопричината за начинът по който напоследък се чувстваш във връзката си.
Преживяла съм го и знам за какво говоря.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 09:38 от Ulia

# 35
човека явно го мързи...това е ясно. Но друго ми прави впечатление. Ти май нямаш никакви чувства към него. Както всички са писали на всеки може да се случи да остане без работа / особено в тази криза /, но това да не иска да работи за 400лв. ми се струва абсурдно, при положение, че ти му плащаш и цигарите даже. Ти решаваш как ще постъпиш, но не оставяй положението  както е в момента. Имаш си едно дете...не е нужно да дундуркаш второ

# 36
човека явно го мързи...това е ясно. Но друго ми прави впечатление. Ти май нямаш никакви чувства към него. Както всички са писали на всеки може да се случи да остане без работа / особено в тази криза /, но това да не иска да работи за 400лв. ми се струва абсурдно, при положение, че ти му плащаш и цигарите даже. Ти решаваш как ще постъпиш, но не оставяй положението  както е в момента. Имаш си едно дете...не е нужно да дундуркаш второ
Rolling Eyes с  400 лв  да си осигури поне цигарите и кафето ...да му се невиди .....
Иначе моето мнение съвпада с това, което цитирах! Peace

# 37
Всички момичета вече са ти казали какво е вярното решение. Въпросът е ти как ще го осъществиш и готова ли си за него. Повярвай ми - няма по лошо от това да издържаш мъжа до теб. Моят съпруг имаше три такива момента от по няколко седмици, веднъж 3 месеца - самочувствието му се сриваше тотално, а аз се изнервях много, но той поне не си стоеше само вкъщи, а ходеше напред-назад по познати и по фирми, за да си намери друга работа. Справихме се с тия ситуации (никой не е застрахован), но ние имаме две дечица и брак от 7 години, сключен заради любов. При теб май няма нито една от тези причини, така че просто не отлагай и не си съсипвай живота.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 10:45 от D.Stoyanova

# 38

По каква логика аз да ти ги плащам? Партньорката ти би могла да го направи ако желае или там който те издържа.
Жена ми е имала не месеци, а години в които не е работила по различни причини и нито за миг не съм си и помислял че трябва да пускам тема защото било ненормално  Shocked

# 39

По каква логика аз да ти ги плащам? Партньорката ти би могла да го направи ако желае или там който те издържа.
Жена ми е имала не месеци, а години в които не е работила по различни причини и нито за миг не съм си и помислял че трябва да пускам тема защото било ненормално  Shocked
Но предполагам, че жена ти не е работела поради това, че я мързи ...а по други причини.... А тук става дума за човек, който остава без работа НО НЕ си прави труд да търси нова ..... От какъв зор пък трябва да му се плащат  сметките???

# 40
Добре знам за какво говорим. Виж контекста за това което ме питат и аз отговарям. Хванаха се за думите ми че "...Всеки има нужда от период на почивка понякога и преосмисляне на живота си..." и кой ще му плаща сметката през такъв период. Не е нужно винаги да е от мързел, а и в авторския постинг не съм убеден че нетърсенето на работа за такъв кратък период е в основата на проблема.

# 41
nelly_dor, гледай позитивно на нещата...може пък да е страхотен ебач, а да не го споменаваш....не всичко е пари на този свят...  Mr. Green

# 42
  • София
Е, как какво правя?
Слагам му ролки на главата, пеньоар и го оставям с парцала, прахосмукачката и препаратите, списък с нещата за пазаруване, дрехите за гладене и двадесет и пет лева.

Забравих да добавя, че посещенията му в къщата ми трябва да са два пъти седмично, докато мен ме няма.

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 14:20 от Azzy

# 43
Е, как какво правя?
Слагам му ролки на главата, пеньоар и го оставям с парцала, прахосмукачката и препаратите, списък с нещата за пазаруване, дрехите за гладене и двадесет и пет лева.
тези 25 лева за него ли или за пазар?

# 44
  • София
За пазар- отделно, разбира се, придужен с отчет с касови бележки.

# 45
nelly_dor, гледай позитивно на нещата...може пък да е страхотен ебач, а да не го споменаваш....не всичко е пари на този свят...  Mr. Green
Искаш да кажеш, че ти не си ли? Mr. Green
По темата-ако мъжът ми се разболее, недай боже, ако се случи нещо чрезвичайно-имам психическата нагласа да издържам семейството за колкото е необходимо време.
Във всеки друг случай не бих приела радушно подобно поведение.

Абе почвам да си задавам вече едни грозни въпроси. Чета теми за мъже, които нямат желание за секс, които не желаят да си поемат отговорностите-или бягат от тях при малко по-силен полъх, които се депресират, които явно не искат да работят.....какво става?
В реалността също се сблъсквам с подобни ситуации.

Какво, по дяволите, се случва? Наистина ли има нужда да спасяваме българския мъж и ако да, кой ще помогне? Каменица? newsm78

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 14:49 от L'allumeuse.....

# 46
Много ми е интересно за кой град става въпрос?  newsm78

# 47
Много ми е интересно за кой град става въпрос?  newsm78
За който и да е град .....факт е, че наистина  често започнаха да се появяват такива индивиди!  Mr. Green

# 48
nelly_dor, гледай позитивно на нещата...може пък да е страхотен ебач, а да не го споменаваш....не всичко е пари на този свят...  Mr. Green
Party

# 49
Май тези, които имаме момченца трябва да се потрудим да не станат такива - да не им се работи, все някой да им е виновен за нещо, да ги е страх, да търсят все по-лесното, да бягат от действителността я с алкохол, я с хазарт, я с изневери ... я с нещо друго. Плаша се като чето темите напоследък:
- дъщеря ми да не се влюби в 40 годишен или в приятелката си от училище или да започне да се друса преди да разбере какво е това, да не забременее, да не се ожени рано и т.н.;
- сина ми - да не се залюби с 40 годишна или да му харесва с мъж .... или да чака жена му да го издържа, баща му да го финансира, а майка му да му оправя бакиите
Съжалявам, ама толкова негативизъм изчетох днес, че ми стига за цяла седмица.

# 50
и zа мъжете и zа жените от тоzи сорт, ре6ението е еднакво........6ута в мърzеливия гъzец Mr. Green

# 51
  • София
Човек не си избира родителите, но изборът на партньор в живота е собствен и съзнателен.
От както свят светува съществуват разни хора- умни, глупави, мързеливи и работливи, отговорни и безотговорни- всякакви.
Всеки  си има глава на раменете и преценка за човека, с когото възнамерява да обвърже живота и бъдещето си.
Това е отговорност и разум и в много малка доза късмет, по мое мнение.
Ако се обвържете с мързеливец и безотговорник- ще прекарате живота си в носене на отговорности, които не са само ваши и ще трябва да работите не за двама, а за трима или четирима.
Ако изберете работлив и отговорен човек, в най-лошия случай ще носите споделена отговорност.
При така зададения въпрос от авторката, си позволих лека ирония, защото тя сама си отговаря.
Ще си позволя да цитирам още една съфорумка, от една друга тема с подобна насоченост, която казва, че ако ще отглежда един мъж, предпочита да си го роди, отколкото да се омъжи за него, а аз нямам какво повече да добавя.

# 52
Извън драматизма на ДиС, кое му е лошото да се залюбиш с 40 годишен ? Да знам да си посипвам главата с пепел, или да правя метани, задето Милото все пак работи  Laughing

Добре, че свеки не форумства, иначе можеше да четем и теми "Помощ, синът ми си взе 30 годишна трътка, вместо 18 годишно младо пилешко"  Mr. Green

П.С. По темата- премисли дали състоянието е моментно и длаи има смисъл да влагаш в тази връзка. Все пак животът е смао един и не се връща, а наливането в бездна е уморително.

# 53
Дай да си ги разменим! Моя носи големи пари но два пирона не може да забие в къщи. И яденето ако не му е сервирано няма да си го намери в хладилника, та не да го сготви.

Аз два дена не бих живяла с мъж който работи за 400 лв. и повече не му е нужно, професията си му харесва. Някакъв учител наскоро ми разправяше че си му била супер работата.  Laughing
Този който е безработен защото няма да работи за 400 лв има всичкия нужен на един мъж потенциал и амбиция. Стига разбира се да не са само приказки за замазване на очите, но в твоя случай с мъж със златни ръце просто няма как да е замазване. Малките деца инстинктивно определят готините хора. Но ти явно не го обичаш и си падаш голяма сметкаджийка -остави човека на мира да си открие точната жена! А тя точната знае много добре как да извлече нужните качества на един мъж.

# 54
Много е важно мъжът да е силен и стои зад жената.
Аз имах връзка с един младеж, за който все бях "много отворена", никога не ми помогна в работата за нищо, напротив ревнуваше ме постоянно, дори имам чувство, че го беше яд за успехите ми, защото неговият бизнес се провали. И той така - за 700 лв дори нямало да работи. Това 2000 година. Laughing
И когато го оставих и срещнах мъжа ми - видях колко различно може да бъде - той направо ми даде крила. Ако не беше неговата вяра и подкрепа, във всички аспекти, никога нямаше да мога да осъществя плановете си...
Изборът си е твой, но хората не се променят. Още повече пък ако нямаш силни чувства - домашен любимец не ти трябва.

Общи условия

Активация на акаунт