може да ме задраскате от отбора на Витаджийките... тотално се отказах, след като бях тази седмица на консултация с лекарката, при която мислех да раждам и като премерихме бебето на ултразвука и излезе 2900 (някой вижда ли нещо ненормално в това за 37ма седмица?!) първата и реплика беше "Ами аз мисля на 3200 да го раждаме"... и аз

Та сега съм на изходно положение с избора на болница и лекар, но вече все повече клоня към Майчин дом, там поне знам, че няма да ме срежат без причина... пък каквито ще да са условията за 3 дни ще ги изтърпя...
Та това са моите крайно негативни впечатления... там ще те изродят нормално само ако бебето ти е под 3200, слезе си 2 седмици преди термина в таза, няма нито веднъж омотана пъпна връв и изобщо всичко е перфектно... което и от тези неща да не е изпълнено... секцио по "медицински" причини...
Бих избрала болницата за секцио да.. има добри лекари, приятно е, смятам, че ще се справят чуденсно... но за нормално раждане там НЕ! Още по малко пък за естествно. За справка си говорих и по този въпрос с нея... там на всички се слага профилактично абокат с постъпването, окситоцинът не ти мърда освен ако не отидеш с 10см. разкритие, а секциото е често избираният вариант... съжалявам за обобщението, може би ще се намери някой, който да ме опровергае, може би има и други лекари или хора при Славкова, при които са протекли по друг начин нещата, но такова е моето впечатление и държах да го споделя с вас