Раждане в МБ "Вита" - 2 тема

• 60 679
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Маймунски, честитоооо  bouquet Hug да сте живи и здрави Party

Маймунски, честито, да сте живи и здрави всички!  bouquet
Много се радвам, че всичко е било ОК. Вече нямам търпение да се запозная с Бойка /по времето на сина ми я нямаше тази скица  Grinning/.

Сигурна е била все още в св. Лазар Joy

# 121
Маймунски, честито, да сте живи и здрави всички!  bouquet
Вече нямам търпение да се запозная с Бойка /по времето на сина ми я нямаше тази скица  Grinning/.

Бре, пет дни лежах в тая болница и така и не разбрах, коя е Бойка. Чувствам се прецакана Simple Smile Имаше една дама с права тъмна коса, малко по-възрастна от другите, която ме ущипа по бузата, за да ми демонстрира, как се стряска задавено бебе, да не би това да е този образ? Simple Smile

# 122
Здравейте Simple Smile Вчера се завърнахме с бебо от болницата. Родих секцио. Раждането мина много добре и бързо. Много съм доволна от др. Славкова, тя беше в екип с др. Илиева, а анестезиоложката беше др. Даракчиева и да ви кажа въобще не усетих упойката. Относно посещенията бяха ограничени до минимум, а вчера въведоха и карантина заради гриповете. Първия ден не харесах персонала-прие ме всеизвестната Бойка, която ме скастри да се държа по-сериозно, обаче на следващия ден всичко беше различно. Всички бяха мили и тази Бойка дори. Осъзнах че са се държали по-строго първия ден за да се стегна и аз, а и самата аз бях изнервена от предстоящото. След като минаха болките след първия ден всички бяха превъзходни-обясниха ми за кърменето, показаха ми как да се цедя, как да слагам бебето, предпоследния ден присъствах на къпането, а последния аз си го облякох за изписването:). Като цяло съм много доволна, само храната дето беше една безвкусна-безсолна и без подправки и все ми я носеха когато трябва да кърмя и все ядях вдървена храма, ама карай Simple Smile Успех на всички и усмивки от мен

maymunski, честито ти бебче! Да сте здрави и щастливи и двамата!   bouquet

Благодаря за подробното описание - действа много успокояващо за тези, на които им предстои раждане във Вита!  Praynig

# 123
 Здравейте, и аз съм се насочила към Вита, но нямам вече много време за мислене. Mr. Green

Искам да питам мамите родили наскоро секцио там, татковците оставят ли ги след операцията, да седят при вас колкото искате?
  bouquet

# 124
Здравейте, и аз съм се насочила към Вита, но нямам вече много време за мислене. Mr. Green

Искам да питам мамите родили наскоро секцио там, татковците оставят ли ги след операцията, да седят при вас колкото искате?
  bouquet

Да, няма проблем за това. Виж малко по-назад сме си говорили за посещенията Simple Smile

# 125
А ден на отворените врати ще има ли скоро, ако някой знае?

# 126
Vrabezza, благодаря!
Прочетох аз, но конкретно за деня на операцията, не разбрах. Иначе за после - ясно.

А ден на отворените врати, с тая карантина заради грипа, се съмнявам да има.
 Peace

# 127
Vrabezza, благодаря!
Прочетох аз, но конкретно за деня на операцията, не разбрах. Иначе за после - ясно.

А ден на отворените врати, с тая карантина заради грипа, се съмнявам да има.
 Peace
в списание 9 месеца пише, че ще има на 20.11 в 14.00 часа, ето и тел. 9604975;0885227763

# 128
В момента са забранени всякакви посещенията в родилното!
Днес бях там на тонове и едната акушерка щеше да ме изяде като звъннах да ми отвори.

# 129
Мерси за инфото все пак, dilqnkaa!

До 20ти има време, може и да вдигнат карантината.....  newsm78

# 130
А ден на отворените врати ще има ли скоро, ако някой знае?

Днес звънях, казаха в понеделник да се обадя пак, щели да знаят със сигурност Simple Smile

# 131
  • София
Vrabezza, благодаря!
Ще ти отговоря как беше при мен, защото не прочетох да има кой знае какви промени. Бях в самостоятелна стая /сега след разширението нямам идея дали са пак само самостоятелни стаите, затова го пиша/, мъжа ми чакаше там по време на операцията. Свалиха ме от операционната, дадоха ни бебето и ни оставиха тримата сами.
По време на операцията пък, докато ме довършат, бяха свалили бебето на етажа на родилното и бяха викнали мъжа ми от стаята да го види, пипне и снима.  Grinning

# 132
  • София
Маймунски, а и други наскоро родили там майчета, колко платихте за раждането? На сайта секциото е обявено 2100 лв., но по мое време връщаха от обявената цена 400 лв. ако си здравноосигурен. Така ли е все още?

# 133
Маймунски, а и други наскоро родили там майчета, колко платихте за раждането? На сайта секциото е обявено 2100 лв., но по мое време връщаха от обявената цена 400 лв. ако си здравноосигурен. Така ли е все още?

Точно така е и сега - ако си осигурен, плащаш само 1700 лв. от обявените 2100 лв.

# 134
  • София
Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт