Раждане в МБ "Вита" - 2 тема

• 60 663
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Много ме притесни тази глупава грипна психоза.
Предстои ми да родя всеки момент и на последната ЖК изрично попитах дали таткото ще може да присъства на раждането, както сме си го решили.
Д-р Илиева, която ми следи бременността беше категорична, че щом аз го искам ще бъде там. А в родилното като бях на тонове, акушерката ми казаха, че дори и свиждания на таткото не са разрешени в момента.  Cry
Ами сега да чакам да мине епидемията ли, че да си посрещнем бебенцето заедно?  Crossing Arms

# 136
Не се притеснявай, каквото е казала Илиева това ще е Simple Smile

# 137
Момичета, имате ли идея дали задължително трябва да ходя на ЖК във "Вита", за да родя там, или е достатъчно да се запозная и видя 2-3 пъти с доктора, който съм набелязала?

# 138
Katinche успокояващо звучи.  Praynig
Имам й доверие на Илиева, но нали разпоредбите идват отгоре...

Момичета, имате ли идея дали задължително трябва да ходя на ЖК във "Вита", за да родя там, или е достатъчно да се запозная и видя 2-3 пъти с доктора, който съм набелязала?
Не е задължително! Но е хубаво да се срещнеш с доктора преди 9-я месец  Peace при някои лекари часове няма за месец напред.

# 139
Cantariny, благодаря ти, на това се и надявах.   bouquet

# 140
Включвам се в темата, защото в сряда ми предстои планово секцио във Вита. Искам да попитам дали някоя от вас е поискала да й носят бебето за кърмене още същия ден, знам че на родилите секцио ги носят след 24 часа обикновено, но на мен никак не се ще да чакам толкова. Предния път кърмата ми дойде няколко часа след секциото, а бебето не ми го донесоха, но раждах в друга болница.
И още един въпрос - информираното съгласие, което се подписва: една и съща бланка ли е за майката и бебето или 2 отделни?

# 141
Здравей, Янечек, значи за носенето на бебето, когато ти пожелаеш, няма проблем. Поне при мен напълно се съобразяваха с моите желания, а раждах там преди 2 месеца, така че вероятно промяна в това отношение няма. Виж, за информираното съгласие не мога да ти помогна, защото преди операцията подписах и попълних една камара листчета, но бях толкова шашардисана от това, което ми предстои, че не прочетох нито ред...

# 142
Янечек и Cantariny, желая ви леко раждане и прекрасни бебета!!! И после да пишете тук как е минало всичко.

Дано да има възможност мъжете ни да влизат с нас в родилното! Знам, че по принцип нямало проблем за това, ама сега в тези специални дни на грипна психоза...  ooooh!

Hug

# 143
Здравейте, май и аз се ориентирам към Вита и д-р Богословово. Не че остана много. Дали някой знае нещо за отворените врати?

# 144
Дано да има възможност мъжете ни да влизат с нас в родилното!

sunrise7 благодаря за пожеланията  Hug

Аз бях на запис на тоновете в родилното преди 2 дни, видях един татко да се промъква... опакован с маска и калцуни, така че явно пускат.
На мен една акушерка ми каза, че не е така свободен режима както преди, но могат татковците да влизат от време на време.

# 145
Олемале, а така!  И аз ходя при д-р Богословова и се чувствам много спокойна и доволна от нея. Невероятна е!  Heart Eyes И естествено, че заради нея искам да раждам във Вита.

Cantariny, това е много окуражаваща новина! Супер!

Поздрави на всички!  Hug

# 146
sunrise7, olemale, и аз раждах при нея във Вита!Много съм доволна, не сте сбъркали в избора си! PeaceУспех и леко раждане на всички!Желая ви да имате само най-хубави спомени! Hug

# 147
  • Има много детски смях.
Аз раждах във Вита, защото моята лекарка изражда там. Определено, от самата болница има още какво да се желае. Второ раждане ми беше, имам база за сравнение,първия път бях в Шейново. Еми там и ВИП-ът, и храната на мен ми харесаха повече. И двете болници имат плюсове, имат и минуси.  Peace Но факт е, че е важен лекарят, болницата- не чак толкова.  Peace

# 148
Я да ви попитам:
 Има ли интернет връзка в болничните стаи във Вита? Ако да, то какъв тип интернет - можем ли да ползваме безплатна лан връзка от болницата?

princessa raia, благодаря ти много!! Hug

# 149
  • София
Аз пък да попитам за храната, поста на Умма ме притесни.  Laughing Когато раждах сина ми всяка родилка си поръчваше каквото желае от ресторант О`Шипка! Храната им беше направо чудесна. Сега как е?

Общи условия

Активация на акаунт