Раждане в МБ "Вита" - 2 тема

• 60 655
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък да попитам за храната, поста на Умма ме притесни.  Laughing Когато раждах сина ми всяка родилка си поръчваше каквото желае от ресторант О`Шипка! Храната им беше направо чудесна. Сега как е?

И аз като раждах беше така.....но явно е въпрос на вкус, изобщо не останах доволна от храната Simple Smile

# 151
  • София
Значи от самия ресторант са си развалили кухнята. Жалко за тях.

# 152
Пак поръчват от някъде (О!Шипка като че ли), но от един лист с 5-6 ястия, не цялото им меню. Не е много разнообразно. Един път се излъгах да поръчам ризото с някакво месо, което миришеше ужасно на развалено, не ставаше за ядене... Иначе другите манджи си бяха ОК. Но като за 3-4 дни престой, храната става.

# 153
  • София
Има промяна значи. Преди 3 г. ни връчваха цялото меню, имаше дори разни плата сирена, мезета и т.н.  Laughing И храната тогава определено си я биваше /още помня вкуса на едно разкошно пиле с ананас/, сега явно са се договорили за определен брой ястия и си ги готвят като за болница...

# 154
Да, Ника, явно така е станало. Аз бях попрочела във форума, какво пише за Вита, преди да тръгна да раждам и знаех, че поръчват от О!Шипка. Като ме настаниха в стаята, видях това меню с 5 манджи, на което отгоре пишеше "Меню за събота и неделя". Та като дойде време за ядене на втория ден (беше през седмицата), си зачаках истинското меню. Да, ама не   Grinning Ризото, спагети и пиле, и това е положението Simple Smile

# 155
наистина и аз имам такива спомени за храната- не е никак разнообразна и на мен не ми беше вкусно, но то и в О'Шипка не ми е вкусно, но все пак си е храна, да не говорим, че аз бях секцио и първите дни те определяха какво трябва да ям, хич никой не ме е питал дали искам крем супа!Не се настройвайте предварително, защото по мое време имаше момичета на които им хареса храната, така че може би е и до вкус!
Umma, извинявай, но за сравнението ти м/у двете болници не съм изобщо съгласна, сестра ми ражда 4 месеца след мен в Шейново и моите и нейните впечатления са съвсем различни от твоите, може би преди време е било друго, не знам, пък и всеки с късмета си, не искам нищо лошо да кажа или да те обидя, може би си "случила" така да се каже! Peace

# 156
  • Има много детски смях.
princessa raiaл впечатленията ми от Шейново са отпреди повиече от 4 г.  Peace
А и е много вероятно наистина да съм случила. Но стаята ми там беше в пъти по- хубава от тази във Вита.  Peace По редица показатели при това.

# 157
  • Cambridge, UK
интернет самата болница няма, но можеш да си хванеш много  безплатни wireless-и

# 158
sunrise7 има окабеляване за нет, но за съжаление няма пуснат.
Аз хванах мрежа от някой от съседите, бях в новото крило.
За храната и аз да кажа не беше много разнообразна, но на мен ми беше вкусна.
Особено пилешките им шишчета бяха много хубави  Laughing
За Шейново незнам, но моята стая беше супер. С LSD TV на стената, самостоятелна, с хубав санитарен възел, легло, гардероб, шкафчета ...
Чисто и приятно. Мъжа ми и големия ми син си бяха след работа до късно при мене да си зяпаме телевизия... Помня престоя си там само с положителни неща за разлика от първото ми раждане в държавна болница.

# 159
Еdira, нормално ли протече раждането?

Питам, защото аз бях на тонове вчера, термина ми наближава, но бебето въпреки че е с главата надолу не е заело правилната позиция или каквото там ми обесняват. Вече не знам на какво да вярвам.
Моята лекарка иска да чакаме до края, обаче главната акушерка (понеже ми мери таза) ни в клин ни в ръкав вика, ама какво ще чакате давайте направо...  Close Имам уж стеснен таз с 1 см по-малко от нормалното и все си мисля, че ще поискат да ме нарежат накрая Cry
Не ми е важно да има нет или супер условия в болницата... Иска ми се да родя нормално, мъжът ми да е до мен по време на раждането и да си гушнем здраво бебчето.  Praynig

# 160
Здравейте момичета! Искам да попитам наскоро родилите мамчета от какво имахте нужда по време на престоя? Знам, че казват че нищо не ти трябва освен документите, четка за зъби и чехли, но все пак... Моля да кажете какво сте си носили вие? Например нощници наши ли си ползваме или само техни разрешават? И освен това дрешките на бебето по време на престоя ни там ние ли си ги носим или с техни ги обличат бебоците?  newsm78

# 161
  • Cambridge, UK
трябват ти само лични принадлежности и чехли
нощници дават всяка сутрин, ако поискаш обаче през деня/нощта пак ще ти дадат
кърпите и чаршафите също се сменят всяка сутрин

бебетата ги обличат с много хубави техни дрешки, искат само комплект за изписване когато си тръгвате, за да облекат бебока

# 162
  • пак там
Здравейте, а някой знае ли д-р Цанов къде изражда сега?

# 163
usmifchica благодаря за бързия отговор   bouquet

# 164
  • София
Здравейте, а някой знае ли д-р Цанов къде изражда сега?
Аз доколкото разбрах все още изражда във Вита.  Thinking Прегледи прави в някакъв друг мед. център, но има договор за израждане там. Дано не те заблуждавам, не съм му звъняла лично.

Общи условия

Активация на акаунт