МАЙче гука и нарежда и в играчките се вглежда. Тема №12

• 12 238
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • София
loranholl  , все едно описваш нас при хранене - не знам само дали при вас се изхитряват мъничетата да чакат да тече млякото само. Иван ако не е много изгладнял се закача на гърдата, подъвква си и чака. След малко потича млякото (вече го усещам) и той почва да си суче лакомо. След няколко минутки явно потокът намалява и той почва да се разсейва наоколо, зяпа тавана или прозореца. Оригвам го (при това даже в този момент той може да върне известно количество, а уж не е преял) и предлагам пак. Ако потече пак кърмата, суче, ако не - лапва и плюва зърното. Досега в този момент го слагах на другата гърда и, както казваш ти, той доста охотно си хапва там колкото има. От днес започнах да не съм толкова настоятелна и след няколко "лапни-плювни" прекратяваме храненето. Та много ми е чудно колко изяжда така, не си търси сам по-често, а успява и да върне  newsm78
Лято, и ние сме така, аз постоянно се притеснявам дали ми стига кърмата и с нетърпение чакам всеки месец деня на консултацията... В интерес на истината има дни, когато усещам, че кърмата ми е по-малко и тогава доста се тревожа, тъй като Яна отказва да пие вода и се страхувам да не се обезводни. Тя също като Иван не си търси сама много често, понякога прави паузи от по 3-4 часа, но има пъти, когато иска на 2 или даже 1,5 часа. Яна също спи много неспокойно, особено втората половина от нощта и има много газове, дано този период скоро отмине  Praynig
Вяра, честит рожден ден! Бъди много щастлива, здрава и с късмет в живота!
Фелинка, на патерица - честит рожден ден и на теб, бъди все така красива и лъчезарна, много радост и любов!
Bani, да си изкарате супер на моренцето!  Hug
Приятна вечер, момичета!

# 151
Лято, и ние сме така, аз постоянно се притеснявам дали ми стига кърмата и с нетърпение чакам всеки месец деня на консултацията... В интерес на истината има дни, когато усещам, че кърмата ми е по-малко и тогава доста се тревожа, тъй като Яна отказва да пие вода и се страхувам да не се обезводни. Тя също като Иван не си търси сама много често, понякога прави паузи от по 3-4 часа, но има пъти, когато иска на 2 или даже 1,5 часа. Яна също спи много неспокойно, особено втората половина от нощта и има много газове, дано този период скоро отмине  Praynig
Оф, и ние сме така в последно време, прави ми големи паузи между храненията и ме е страх, че кърмата ми съвсем ще намалее (и без друго едва стига) и газове в последно време има много и изхожданията разреди. Кърмата ми слиза бавно и се нерви, а пък като тръгне струята му е силна и се дърпа и тръшка, и така всяка вечер и аз изнервена и той. Да устискаме, дай боже, още 3 месеца и това ще е с кърменето май.
Платинка, започнахте ли хомеопатично лечение на стафилококовата инфекция?

# 152
  • София
  Здравейте,
завръщам се след двуседмичен престои на село  и тези дни ще се опитам да наваксам и да видя как сте всички вие и бебчетата  Simple Smile

# 153
Малачика, Теди е на 5 хранения от няколко дни вече, а е един месец по малък твойта принцеса. Буди се в 7:30 хапва 2 пъти до 12:30 и заспива. После се буди към 15-16 или 17 най късно зависи в колко е заспал и колко е хапнал, хапва още два пъти преди баня и след нея и заспива между 23 и 0:30 най късно. До 6-7 хранения го докарвахе само в жегите.

Моля за помощ утре ще пращам татито в Пигис Хаус за шезлонг но искам вибриращ и с музика да ми препоръчате марка  Praynig знам че Росита имаше такъв и Еви много му се кефи  Party а и каква активна гимнастика също можете да ми препоръчате? Много ще съм ви благодарна че не ги разбирам и не мога да ида лично пък моя тати хич не го бива в избирането ако не му кажа конкретна марка  Laughing

Оличка
, мила там където купихте акт. гимнастика има ли и шезлонги да го пратя направо там моя мъж  Peace

П.П. Днес мъника ака само веднъж и то редичко (това може да е от пентаксима дето ни биха в четвъртък), но акането по веднъж на ден ме притеснява досега не е правил така поне 2 пъти си акаше, възможно ли е да почне пък така да ака вече само по веднъж и защо се получава, дали е от храната ми  newsm78 

# 154
Айла, добре сте се завърнали!!!  Hug На село си е най-хубаво. Благородно ви завиждам. Къде е вашето? Ние сме хем в София, хем на село - в Княжево и направо не ми се мисли за прибиране...

# 155
За въртенето на главичката което описах преди няколко страници било е от облекчение след пишкане  Party

Вайза, падането на котето от дъската за гладене докато бебо е бил също в стаята означава ли че вече официално си ги запознала и ги държиш заедно? Че аз мойта още я гоня като империалист и не и давам даже в стаята на бебо да влиза  Rolling Eyes

А може ли да ми напомните сайта за поръчване на Инфакол  Praynig, че последните 2 дни се съдра от рев от колики малкия и направо не издържаме повече мъчението  Naughty трябва да сменя капките.

Ето малко нови снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387930&pid=14069273

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 23:59 от Galia1982

# 156
  • гр.Стара Загора
Гале шезлонга ми е на Fisher Price ,това е покупката която ползвам с голям кеф след количката  Peace
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2880  разгледай му опциите  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386200&pid=13297513 а тук е Еви в него
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386200&pid=13312513 и тук

# 157
Благодаря ти скъпа  Hug супер е  Peace дано татито се навие да го вземем, че ако мъника си спинка в него ще е направо разкошотия  Party много ни е трудно заспиването, а носенето на ръце вече ме уморява  Tired  Нали ще може да спинка в шезлонга и за по дълго 3-4 часа, да не е като кошчето за кола само за 2 часа да може да седи?

# 158
  • София
Айла, добре дошла!  Hug
Вайза, Платина - олеква му на човек някак, като види, че и други са със същите тревоги...  Hug
Малкият го разбудихме за късна баня и последно ядене за деня, и сега се хили в креватчето  Simple Smile Ама ха дано заспи скоро, че и ние.

# 159
Добро утро,спящи красавици

Закусете и пийнете Grinning
Моя калпазанин днес е мноооооого крив.
Дано е само някакво сутрешно настроение,4еееееееее ooooh!
Лек и спокоен ден Hug

# 160
Добро утро и от мен . Сядам и аз да изпия едно кафе , че какво чистене ме чака

# 161
  • Germany
империалист и не и давам даже в стаята на бебо да влиза  Rolling Eyes

А може ли да ми напомните сайта за поръчване на Инфакол  Praynig, че последните 2 дни се съдра от рев от колики малкия и направо не издържаме повече мъчението  Naughty трябва да сменя капките.

Инфакол се продава вече и в БГ в аптеки Ремедиум!

Извинете за нахлуването в темичката, но тъй като бебчо се роди на 22 май често ви чета. Иначе съм от юнските мами Simple Smile

# 162
  • София
Мерси за кафенцето  maeva0959 ! Heart Eyes
Галя, мисля че няма шезлонги там където ние купихме активната гимнастика, или ако има са без вибрации, от по ниския клас.По-добре ти отиди с мъжо, да си го избереш, че ако тръгнеш да обясняваш...... Mr. Green.Ще кърмиш бебо в колата спокойно.Аз гледам да излизам при всяка възможност с бебето,стягам му торбата и айде гъз път да види Mr. Green. И аз исках такъв шезлонг и се бях решила, ама много парички ми се видяха, че сме в криза ooooh!,  надявам се коликите вече да отминават.Този шезлонг на Росита е много готин, всички от тази марка  не са много скъпи, а  имат вибрации, музики и на столче стават някой от тях.Успех! Grinning

Точно така инфакола ги има в ремедиум аптеки , поне така пише в сайта на инфакола.
 Верига аптеки РЕМЕДИУМ - София:

София, ул. Добруджа №15 тел. +359 2 9813129

София, ул. Цар Иван Шишман №17 тел. +359 2 9870330; +359 2 9890330  

София, ул.. Граф Игнатиев №52-54 тел. +359 2 9806691

София, ул. Гео Милев №35 тел. +359 2 9710330

София, ул.. Тарас Шевченко №11-13 тел. +359 2 9710220  

София, кв. Иван Вазов, ул. Краище №25 тел. +359 2 9533573  

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 11:53 от oli4ka

# 163
Здравейте момичета! Hug Надявам се,че сте добре и вие и малките бебоци! Heart Eyes
Като ви чета, все едно за малката става дума- от наколко дни започна да прави по-големи паузи между храненията и като че ли ще преминем на 5 хранения на ден. На хранене иска вече да хапва по 150 мл и тогава е доволна, не че не помрънква като и дръпна шишето като свърши, но ако е изяла по-малко и го махна настават рев и крокодилски сълзи! Cry Cry
Незнам дали не е още малка за 5 хранения на ден?! newsm78
Имам един много важен въпрос - Кажете по колко хранения на ден трябва да имат сега бебоците и каква нощна пауза не е проблем да се прави, за да не намалява кърмата? newsm78
Luni4ka
- благодаря за посрещането мила, като решиш звънкай за разходка! Hug Heart Eyes
rosita_ - да нацелуваш малката Еви от мен, нали знаеш, че ми е слабост, много е сладка ва този шезлонг Heart Eyes
P.S. -ЧРД на Felina на патерици - много здраве, щастие, любов и положителне емоции!!!  bouquet

# 164
Вайза, падането на котето от дъската за гладене докато бебо е бил също в стаята означава ли че вече официално си ги запознала и ги държиш заедно? Че аз мойта още я гоня като империалист и не и давам даже в стаята на бебо да влиза  Rolling Eyes
Пускам го в стаята какво да го правя и той душа носи. Все си мисля, че сега не е толкова страшно, защото и двамата нямат никакъв интерес един към друг, но бебо като започне да лази и да лапа всичко не ми се мисли как ще я караме.

Общи условия

Активация на акаунт