Ели, петохлебието е служба в църквата за здраве, бързо и лесно разделяне на майката и бебето. Носят се 5 хляба, бяла кърпа и сапун, отчето чете служба за благословия от Божията майка. Това е на кратко.
С Гергана не сме определяли дата за раждане, просто така се случи. Беше четвъртък, ходих на преглед, нещо тоновете не бяха добре, Гергана се беше извъртяла напречно. Аз съм с двустранна луксация, открита след като съм проходила. Наблюдаваха ме през деня и нощта и на следващия ден ме резнаха. Сега уж всичко е наред за нормално, ама доктора и акушерката се притесняват от руптура на матката. Ако не стане за нормално, надявам се поне да изчакат, бебо сам да реши да излиза и ако се наложи да ме режат тогава.
Но важното е всичко да завърши добре! За сега на преден план е сватбата в събота.

Да пишеш, ако/като има развитие по въпроса. 

За щастие, тук в малкия град рядко някой ражда със секцио по желание. Та не се ядосвам много, много. Една моя братовчедка е бременна с второ, а първото го роди много трудно. Направо още си е травмирана и мисли със страх за раждането. Викам пък в крайна сметка, вместо да се терзаеш през цялата бременност, уговори си едно секцио и спи спокойно. То и така не си е работа, кой знае какво може да се случи от притеснение 
/ 
ако не ти се говори, няма проблем
Много съм бясна
.Не че няма и още едно чукнато от зимата за оправяне,ама защо трябваше да има още.Мисля др.седмица да мина през застрахователите да ми я опишат и да я оправят докато съм в болницата.
Ама то нищо не се знае,може да реши и само да тръгне,въпреки че едва ли,ама...
Дали някой ще ми повярва колко съм щастлива?! Голяма борба му дръпнах, година и 2 месеца, но си заслужаваше. Сега само чакам, а после само ще харчаааа. Ще се поглезя подобаващо. Много, много се радвам, всяка една победа значи много за мен. И да не забравям и добрите хора които бяха до мен и ми помагаха безрезервно!