Юли 2006 - Тема 87

• 12 952
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Жоржи каква книга четеш,от подписа ти ми лъха на посланията от една книга,дали бъркам? newsm78

Аз взех този препарат от Арлина и съм доволна от кауфланд го взех,бая търкане падна но плочките в банята на пода никога не са били такива като нови Crazy и мирише страхотно Peace

Дю страхотни сте на снимките и Гери пак с червените бузки сладурана Hug

Отивам да подам за детските Thinking

# 151
  • Варна
Да Ели,правилно ти лъха LaughingКнигата е на Луиз Хей-"Излекувай живота си".

Позитивно мислене му е майката.Позсъзнанието може всичко на Джон Кехоу,същое  Peace.сега съм взела една за деца от 3 до 12г,но нямам време да я започна.А,и филма  Разговори с Бог е върхът.препоръчвам ви го Peace
Сега ще се опитам да намеря линка...

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=80570&hit=1

http://DMCA-removal-from-Google/index.php?
А от тук можете да изтеглите субтитри Wink

# 152
Привет! Hug

Миме, радвам се, че намина. Hug Мерси за почерпката, поточих лиги подобаващо... Crazy Хубаво сте изкарали на празника, голям романтик ще излезе твоят мъж. Wink
Още малко ви остана и ще си седнете на дупето, пожелавам ви особено силен сезон до края. Simple Smile
Мерси за книгите, записах си ги и ще ги поръчам да ми ги донесат от Бг.

Хей Дю, изглеждаш повече от прекрасно. Не личи, че си на финала и в очакване на събитието всеки момент. Шаферките наистина са прекрасни, в частност Гери, ако ми падне ще я нацелувам подобаващо по бузките. Heart Eyes Личи, че сватбата е била много весела, и на мен ми се ходи на сватба, особено на по-нестандартна, каквато е била тази.
Я кажи имаш ли някакви индикации за раждане вече? Аз лично нямам търпение да родиш и да го видим малкия бонбон. Party

Арлина, а ти си железна направо! Евала, че държиш и си отстояваш позицията до край. Снощи му обяснявам на моя, че все ще се намери да извършат по някоя глупост, и той взе, че се съгласи с мен. Joy Но пак се оправда, че все пак той и приятелите му гледат да отскубнат и да отидат да пийнат някъде по мъжки, а не са тръгнали по жени. Викам си, голямо успокоение няма що. ooooh!

Лети, Алекс докога ще гостува на баба си? Във Враца ли се подвизава в момента? Искам да покажеш снимки на това дете, че го забравихме бе. Crossing Arms

Нанни, пиши как е Дани днес, и сестра ти как оцелява? Grinning Аз тази нощ я сънувах нея. Shocked Никога не съм я виждала, но я сънувах, че ми обяснява нещо, ама какво не си спомням. Полудявам, определено. Joy

Аз сега си допивам кафето и излизаме с Емата. Ще се видя с моята дружка, която си дойде от Бг. Ема е на 7-то небе, че ще види приятелката си. При нас захлади малко и се живее бре, от миналите дни направо не се дишаше.
Вчера бяхме на басейн...виждали ли сте хипопотам в басейн, е те това бях вчера аз. Но се чувствах прекрасно, в безтегловност, нищо не ми тежеше, не ми беше жега.... Ема я беше страх да влезе, че й било мокро и студено. Crazy После я грабнах и лека полека я потопих цялата като тя риташе с крачета през това време и не й беше студено. После не иска да излиза, иска сама да "пула"-плува... Joy Та това е от нас в общи линии.
Хубав и прохладен ден ви желая. Hug

# 153
Здравейте!

Благодаря ви за милите думи!  Hug

Сутринта пусках кръв и урина, сега отивам да взема резултатите и при док да гледаме бебка.

Я кажи имаш ли някакви индикации за раждане вече? Аз лично нямам търпение да родиш и да го видим малкия бонбон. Party

Ами вчера майка ми забеляза, че коремът ми се е смъкнал доста. Сега се гледах пред огледалото, наистина ми е паднал. С едни дънки съм в момента, преди колана им ми покриваше тумбата, а сега не мога да го вдигна нагоре,, стои ми под корема. Пак вчера имах болки ниско долу цял ден и не много болезнени контракции. Кръста също много ме боли. Горе долу това е, точно предродилни симптоми.  Laughing

Като се върна от болницата пак ще пиша.

# 154
Дю, идвай на отчет! Hug мале, мале, скоро и ти ще си гушкак един бебок... Party

При мен второто раждане беше песен в сравнение с първото. Тръгна естествено, не се наложи да ми го предизвикват със системи и ваг. таблетки. Болките бяха къде, къде по- поносими и на по-големи интервали и големия зор беше час и половина. Вярвам, че и при теб всичко ще мине бързо, лесно и със страхотен финал. newsm32

А ние с Жоро все едно сме без деца, уж Дани голям, по-малко грижи покрай него, ама се оказа точно обратното. Вчера мъдря какво да сготвя, че и Дани да може да хапне, после се усещам, че го няма. Режимът с бебо ни е съвсем друг. Разходките са по-спокойни, иначе Калин като заспи, ритаме топка, пързаля се, люлям го, не е като преди- бебето спинка в количката, а мама си чете книжка.
Направо ви завиждам за това удоволствие.

Ронка, сестра ми се е видяла в приключение, не може едно питие да си пийне на спокойствие. Довечера щяло да има детска дискотека в дет. клубче на хотела с аниматори и т.н., та се надява поне за половин час да отдъхне. Дани го е страх от морето, не искал да се къпе за разлика от предната година, когато скачаше без да му мисли държи ли го някой, дълбоко ли е. Но има време, ще се отпусне, по-добре, че не е безрасъден като преди.
Арлина, помирихте ли се с мъжо? Hug
Жоржи,  Hug Hug

ИЗчезвам, че уж работа да върша, докато бабата е с Кико, а аз се подмотквам.

# 155
Хей Дю, май, май след прегледа да не чуем новината за бебок направо. Party Така или иначе не остана, изпращам ти цялата си положителна енергия. Всичко ще е наред като настъпи момента, само бъди максимално спокойна, доколкото е възможно де. Hug

Нанни, наистина е по-добре, че не е безразсъден и е предпазлив. Дано сестра ти успее да си почине поне мъничко, че после пак на трастиката. Crazy А, че около големите врътнята е повече си е така. Уж са големи, но все трябва да го ислиш, все трябва да сме покрай тях в игрите...абе изискват си повече внимание. В същото време така бързо растат и стават все по-самостоятелни с всеки изминал ден. Та и това ще отмине. Да го нагушкаш много Кико. Hug

Ние се прибрахме от разходка, уж да захлади, но си е голям мор. Хапнахме, слагам Ема да спи и аз ще я последвам.

# 156
Върнах се, за сега всичко е наред. Продължавам да чакам. В четвъртък съм на консултация, ако издържа до тогава. Изследванията са ми супер, но аз се изморих. И тук е адска жега. Гергана не искаше да ляга и сега само дремя. Спала сутринта до 10 часа, та затова.

Сега последно изпрах тапицерията на кошчето, приготвих за леглото разни неща, изпрах това, което беше за пране. Остана ми само днес да купя един спален комплект и да го изпера и съм готова.

Отивам да си сипя една биричка  Crazy

# 157
Дю, наздраве! И аз на обед си пийнах една биричка. По този повод снощи даваха по новините, че изследване на някакви учени показва, че бирата е полезна. В умерени количества разбира се. Заздравява костите и може да предотврати остеопороза при жени над средна възраст. А аз се чудя защо Ема е като каучук...що бири изпих с нея... Joy Шегичка.
Радвам се, че всичко при теб е наред. Бебока си му е добре на топличко вътре и не бърза да излиза.

Аз май забравих да ви кажа, че моят момък тежи вече 1757гр. Heart Eyes Момченцето ми то, само да е живо и здраво...Иначе по някакви си мерки ми определят термин 20.10. демек върви малко назад, но аз не вярвам много на тях. Корема ми имам чувството, че не е пораснал много последните седмици. Ммоята приятелка като ме видя днес, каза, че съм си същата.

Арлина, пиши как сте с мъжлето. Heart Eyes Зоя ходи ли на градинка?

Диди, Дидито, Анет, Ети..и още ред мами ми се губят. Всички ли са на почивка, я се включвайте да разкажете как сте! Hug

# 158

Арлина, помирихте ли се с мъжо? Hug

Тъц!
Все още не му говоря.Снощи сестра му го докара и хубаво,че беше преди 12 та го пуснах,но бях в банята и не сме се виждали.Спа в гостната,а тази сутрин като излязох още спеше.Сега се прибираме със Зоя,няма го ,къде е не го знам.Ходихме да и бият до Добрич ваксината за морбилито.Тя е добре,опазих я за малко здрава,та поне ваксината да сложим.Ходи на градина за сега.Вчера я водих на плаж,че отдавна не бяхме ходили  и беше много щастлива.
Дю:на коя дата точно ти беше термина?Помня че беше края на месеца май? newsm78Аз както предния път и сега нямам никакви болки,контракции или смъкнат корем.Бебето вече трябва да е 3кг и нещо,утре съм на ЖК.

# 159
Арлина, терминът ми е 28.08. И аз май тази вечер ще яхвам метлата. Трябваше да идем да купим още някои последни неща, но моя е в Арда, на разходка.  Shocked Магазините ще затворят до като се прибере, ама и аз може да затворя.  Close Вика ми по телефона - утре ще ги купим. Ами утре може да съм родила.

Ели, сменяла ли си телефона, че имам само твоя. Да се обадя с радостната новина на някой.

# 160
  • София
Дю-моя номер е 0899 152-444-може да се обадиш на мен за прекрасната новина Grinning Hug!
Много са хубави снимките от сватбата,малката е разкошна,а ти изглеждаш много добре!
Арлина-докога ще е в немилост твоя?И най-важното-гузен ли е,извинява ли се?
Ронка-много се радвам,че бебчо е добре,така трябва.
Аз така и не се научих да пия бира,и мъжа ми много обича,ама гледам за последната седммица тука е пуснал коремче-хич не е хубаво това!
Иначе в четвъртък отиваме на море,само дето незнам къде,не сме ходили в Поморие,Бетта ми изпрати линк към хубаво хотелче с детска площадка,басейн и кафене в двора,та май там ще е,даже може да се засечем с нея.Трябва да я питам те кога ще ходят.
Тези дни в парка се засякох с Нита и Калоянчо-той много пораснал,много хубаво си играха с Влади,той се страхувал от морето и кротко си играл на брега.Нещо,което не очаквам от Влади-той обожава да се къпе.
Айде погал по коремчетата на всички бременлийки! Hug

# 161
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Тук съм, но само чета последните дни. У дома 2 седмици беше лудница с две лапетии /Вяра и племенника/ - крещящи, мрънкащи, гонещи се.
В събота върнехаме племенника в Плевен обратно при родителите му, барабар с бабата. Направихме му кръщене и се прибрахме.

ЧРД на наш'то Миме със закъснение! Много здраве и позитивни мисли!

Честит имен ден на всички Мимета, със закъснение!

Ронка, много се радвам, че паричките вече са реалност!

Нан, хубаво си направила с разчистването на дрешките. И аз утре мисля да направя същото, даже и с моите.

Арлина, браво момиче! Аз пореди време можех да бъда толкова твърда, ама сега нещо не издържам  Rolling Eyes. Евала ти за ината, щом си го заслужава човека!

Дю, страхотно изглеждаш! Снимките са много ведри!

Като стана въпрос за сватби-да ви споделя– имам една колежка – мързел от класа. Като се заговори за криза, съкращения и т.н. взе да се плаши за мястото си и напук забременя от безработния си приятел. Това как да е. Но след няма и месец реши, че не й се ходи на работа и от вече 3 месеца е в болничен /явно няма да се весне до раждането/. Обачееее днес разбираме, че тя вчера си е направила сватба...не само подписване, сватба  ooooh!. И то не там където живее, а  в град на около 50-60 км  Naughty. Питам се аз как така като на човек му е толкова зле, че да не може да идва на работа, му се организира и вдига сватба  #Cussing out.

И за да не развалям една толкова хубава тема като женитбата, ви пускам нещо весело:
http://www.vbox7.com/play:1e651c31

Дю, леко раждане!

# 162
  • София
Пепи-колко се смяхме с мъжа ми на клипчето-голям майтап!Много яко е да направиш нещо щуро и специално за гостите си.Ние с моя така и не се бракувахме,надявам се някой ден да имаме възможност да направим голяма,хубава,весела сватба!
А за колежката малко ме обиди,защото и аз тогава излязох в болничен,и без това закриваха магазина,в който работех,правеха ремонт  наблизо и по цял ден дишах мириса на боя и ми призляваше...реших,че е най-добре да си седя вкъщи и да си гледам бременността.Ай стига-работя от малка,няма да разбия световната икономика,ако спра/а може и заради мен да стана тая световна криза Grinning/.На мен пък ми е странно да гледам жена с голям корем на работа,незнам защо-неестествено ми се вижда..

# 163
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
А за колежката малко ме обиди,защото и аз тогава излязох в болничен,и без това закриваха магазина,в който работех,правеха ремонт  наблизо и по цял ден дишах мириса на боя и ми призляваше...реших,че е най-добре да си седя вкъщи и да си гледам бременността.Ай стига-работя от малка,няма да разбия световната икономика,ако спра/а може и заради мен да стана тая световна криза Grinning/.На мен пък ми е странно да гледам жена с голям корем на работа,незнам защо-неестествено ми се вижда..
Диди, нищо лично! Разбирам бременни, които не работят по обективни причини, но конкретния случай не е такъв  Peace
В случая, за който говоря, става въпрос за голяма преиграване. Въпросната колежка отдалече се подготвяше, че виждаш ли, работодателят няма да има право да я съкрати /ако се стигне до съкращения/, ако е бременна, беше ходила при предишната си лична лекарка директно да си иска болничен, за да не ходи на работа /тя й отказала/, смени я  newsm78.  Ще си кажете, че от това не могат да се правят изводи какви са истинските причини за болничния й. Историята е дълга, отделни неволно изпускани фрази, действия - всичко говори само за едно. Както и да е, да не ви занимавам повече със случая.

# 164
Тука съм, преди малко закусихме и ще излизаме на разходка. Добре съм.  Laughing

Лек и прохладен ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт