Септември `09 - 36

• 19 349
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
браво дано си те слуша много бебка.

# 136
Влизам само да се запиша, вие сте изписали света за 1 седмица, ние лежехме малко в болница и затова се изгубихме сега вече съм добре, бягам да ви чета и после пак ще пиша. Hug

# 137
Да ви попитам newsm78-това направление номер 7 дето е за раждане кога се издава ,като отиваме за болничния от 45 дни ли?
И ако е така това направление важи ли след 30 -я ден ,защото аз до колкото си спомням направленията важат 1 месец newsm12

# 138
rozalina,хубава новина!Сложи и снимчици на Борислава,да и се порадваме!
desi_k84 надявам се да си добре сега Hug Защо беше в болница?

# 139
Здравейте,мацки!

Днес съм много радостна!Моя приятелка роди момиченце и така ми се повдигна настроението,дори се разплаках от вълнение.Много се учудих,като ми казаха,че бебата тежала 3.860,защото винаги на ехографа се виждаше уж ,че щяло да е малко.От тук си затвърдих мнението,че тези килограми,които ги определят на прегледите въобще не са реални!

Anita,и аз като теб сънувам много често в последно време,че раждам!Ама то си е нормално,колкото повече наближава,го мислим повече и се отразява и на сънищата ни! Laughing
Rozalina,много хубава новина!Сигурно си нетърпелива да дойде утре,че да си я гушнеш бебка!Ще чакаме снимки! Hug
Bebe6oci,при бременните кръвните показатели са доста по -различни от нормалните,но 103 ми се струва малко нисичка стойност!
desi,наистина се позагуби тия дни!Какво се е случило с теб?Надявам се,че сега си добре!Пиши по-подробно!

Да ви попитам newsm78-това направление номер 7 дето е за раждане кога се издава ,като отиваме за болничния от 45 дни ли?
И ако е така това направление важи ли след 30 -я ден ,защото аз до колкото си спомням направленията важат 1 месец newsm12
Направленията важат 40дни!

# 140
Bamba бях в болницата защото плацентата ми е много ниско прилежаща Sad превия и се налага да се пазя много, никакви разходки и никаква работа само в леглото и на компа. Полежах малко в болницата да ме стабилизират и доки ми каза че няма как да се размина със секциото а толкова много исках да родя нормално, но няма начин, насрочиха ми дата за 15.09 или 16.09 каза да си избера една от девет и да и се обадя така че по рано ще родя. Ама няма значение важното е бебка да е добре пък как ще се появи все едно Wink.

# 141
  • София
Ами аз разбрах, че важи 30 дни, така че ще ти го издадат от ЖК (най-вероятно) като влезеш в деветия месец. Аз моето си го взех от личния лекар преди два дни, за да не е изтекло като отида да раждам. В моята болница не издават направления, та затова от личната, иначе по принцип от ЖК ще ти го дадат. Просто ги подсети като дойде времето.

Аз искам друго да попитам мамите с преносими кошарки: вие ще ги перете ли? Моята още не сме я вадили, но пък като я купувахме я взехме последната, която беше изложена в магазина, та кой знае колко време е седяла и са я пипали сума ти хора. Пък хич не знам как да я пера и какво да я правя newsm78

Rozalina, страхотна новина! Дано от тук нататък всичко ви е наред! newsm78 Hug

# 142
desi_k84 ,почивай си здраво! Нищо не прави!Всичко ще е наред с бебчето и няма значение как ще родиш! Hug

# 143
Много набързо се отчитам, че дребния все още продължава с разстройството и не ще да яде и само ме нерви, а да не говорим за таткото #2gunfire

Rozalina,много се радвам за вас  Hug.

Кой питаше за хемоглобина 103 да нисък е, моя е 106 (беше де, надявам се да съм си го вдигнала), пият се лекарства за целта желязо, освен ако анемията не е нещо друго ориентирана.

Моята кошара е била в кашон и не е стояла на прах и други мръсотии в магазина, така че не е прана, но сега ще я изпера защото все пак беше зазимена на тавана + че Коко я е ползвал 2-3 години така че няма как, но това ще го свършат майка заедно със съпружеството докато аз се мъча в болницата.
Айде отивам пак да се разправям с малкия чао засега.

# 144
  • Бургас
rozalina, страхотна новина!  Hug
Да пуснеш снимчица на дундесата!  Hug
desi_k84, дано повече няма проблеми! За секциото- не се притеснявай изобщо!  Hug
vanina123 , всяка болница има различни списъци! Щом си се ориентирала към ТК отиди един ден и питай! За епидуралната- във Бургас специално преди 3 години искаха бележка, че си минала тестване при алерголог.  Peace

# 145
Мерси  Hug и аз така предположих.
Ще се разходя до там да разбера точно  Peace

# 146
аз като отидох да си взема болничния за 45дни АГ ми даде и документите за раждане,така че ако бебето задържи до термина това направления ще е изтекло.
не знам сега па трябва и това да мисля,на 24 съм на ЖК ако още не съм родила и ще попитам.

# 147
Да се запиша и аз, че ви изпуснах...
Купуваме съдомиялна в момента и от вълнение забравих бебешките тревоги! Wink
Вчера сутринта станах и заявих на мъжа ми, че не мога да мия съдовете на 4-членно смейство! Crossing Arms
Лигавих се до обяд и следобед я купихме. Тази вечер чакам да я монтират, напълнила съм мивката догоре и тръпна... Simple Smile
По'Фалих сЪ!  Mr. Green

# 148
Ей и аз да се запиша.

Гледам за хемоглобина говорите - е моят е 89, това е резултата от онзи ден. Направо не ми се вярва да го кача за един месец, но така беше и първия път.

Айде да устискаме още малко - един месец остана....

# 149
  • Бургас
wish, ей това е вече една чудесна придобивка! Да ви е честита! Така да се каже съдомиалната и микровелето са моите любими уреди у дома!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт