Септември `09 - 36

• 19 342
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
wish , да ти е честита!
Розалина, радвам се за вас и чакам снимки Simple Smile
Ние от сутринта се влачим по лекари-малкия почна да повръща, та май се оказа,че го давят сополи.Изкара ми акъла, ще го видя как е като се събуди.2-3 дни диетка и дано се оправи.Не стига,че е кльощав ми пак глад  Tired
Резултатите ми от микробиологията са отрицателни, чак не мога да повярвам,че нямам гъбки  Whistling

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 15:58 от Atrakcia

# 151
  • around the world
Здравейте,
може ли и аз да помоля за парoлата на албумчето   bouquet!

# 152
Здравейте, момичета! Най-накрая и тук заваля! newsm44
Rozalina - това е хубава новина, пращам позитивни мисли малката Борислава да расте здраво и спокойно бебе.
desi_k84 - пази се много, тя домакинската работа няма да се свърши, но важното е вие с бебето да сте добре. Още малко остана!
Wish - прекрасна придобивка, и аз с такова цупене се опитвам да сменя нашата пералня с нова. Казах че на тази допотопна пералня няма да пера бебешки дрехи и ако не купим все едно ме обрича да пера на ръка. Но да видим дали ще има ефект!
Е аз отивам да се наслаждавам на дъжда на терасата.

# 153
Здравейте момичета!
Аз няколко дни нямах интернет (след бурята спря и едва тази сутрин го оправиха) и днес чета ли чета  Wink
Rozalina,много се радвам за вас   bouquet
Иначе при мен няма много нови неща, освен че вече не съм на работа цяла седмица  Mr. Green Почти не съм се спряла де  Embarassed Само днес не се чувствам добре и не ми се мърда! Не че като лежа или седя ми е много добре  ooooh! не мога да си намеря място вече  #Crazy ужасно е направо! И вечер е ужас, по 100 часа се мъча да заспя. Във всички положения нещо ме боли  #Crazy после като заспя сънувам я, че ми изтичат водите или че получавам някакво кръвотечение, а тази нощ сънувах, че ми се смъква корема  ooooh! Имам чувството, че към 20 ще родя. Не знам защо така  Tired
А пък милото само се шашка и ми вика: "Аааа няма толкова рано да раждаш, че няма да сме готови. Ако родиш по-рано, ще си поседиш повече в болницата, нали?"  #Crazy Направо ме побърква! Как си мисли, че ще си седя в болницата, като че ли там е супер готино като на почивка?!?!?
Ние вярно няма да сме готови защото едва ДНЕС стоварват скелето за външната изолация, а докато я направят ще сме заринати в прах и мръсотия! Отделно днес разбрах, че гардероб-секцията за беболинската стая ще я монтират чак другия четвъртък и аз до тогава нищо не мога да изчистя, да изпера и подредя   #Cussing out Накрая ще стана лоша и ще строя всички наред! Вече почвам да заплашвам с неустойки, ще ги вземат дяволите! Нали уж криза било и нямало работа??? Защо тогава не си спазват сроковете  #2gunfire
Полу-свекито ми беше на гости оня ден. Слава богу беше достатъчно съобразителна да не се заседява и само един ден остана  Grinning Не беше толкова досадно колкото очаквах  Mr. Green Само дето ми разказа 1-2 турски сериали и трябваше да гледам с нея, аз обаче си подремнах добре  Blush
Това е от мен за сега. Ще се пробвам малко да изляза да се разходя, че ще ме хване секлета вече.

# 154
може ли паролката и юзера за албумчето моля Simple Smile

# 155
Ооох, сетих се да питам нещо което ме мъчи от известно време: Как се поддържа температурата подходяща за бебо? Навсякъде пише, че било добре температурата в стаята да е между 18 и 23 градуса, а у нас днес при положение, че е  е 26 градуса. Както си мисля, че ще родя още август, направо не знам каква жега ще е  NeWS78 Доколкото знам, хич не е хубаво да са на много топло бебчетата, ама какво, с климатик ли да изстудявам?

# 156
Здравейте, мамчета!
Дойде дългоочакваното захлаждане и съм много щастлива!  Peace
Вижте на какво попаднах, докато се ровех в нета:
http://www.babycenter.com/baby
Има и клипчета.
Аз да се похваля какво си харесах и сега "благодарение" на Bueno съм впрегнала всички да мислят как да се озове хубавата кошарка вкъщи Praynig
http://www.albeebaby.com/grpanplsuso9.html
Ще гледма някой познат, ако се прибира скоро към Бг, ако ли не, с тези посредническите фирми. Да видим кога ще отговорят и те на запитването ми. Thinking
Ние сме добре, чакам с нетърпение понеделник да отидем на консултация. Дано ми кажат нещо и относно датата за секциото...
На всички болни и с проблеми да се оправят възможно най-бързо и да четем от сега нататък само хубави новини!
Лек и прохладен следобед!  Hug

# 157
При нас заваля много силен дъжд и много гърми Sad, ужасно е. Всички програми на кабелната изчезнаха добре че нета още не е спрял че какво ще правя не знам Tired.

# 158
Криската тези температури се отнасят за зимните месеци, практически ( освен ако не си само на климатик) през лятото няма как да поддържаш такава темп. Това са препоръчителни градуси за да не изнежиш бебето. А по отношение на август месец и без друго бебето като се роди е с никаква самостоятелна температурна авторегулация, а и идва от среда с постоянна темп 36-37 градуса, така че ако не на по-топло то поне ще ги обличаме с дрешки с дълги ръкавчета.

# 159
Здравейте...... днес съпруга беше в отпуск  и пак го заметнах по магазините hahaha
Миличкия само го юркам Embarassed
Ходихме до Вис Виталис пак, харесахме кошарката за бебка http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-289_294_509-products_id-9825.html , ама ще идем във вторник че нямаха матраци , та да вземем всичко на куп.
От там съм дала инструкции на съпруга да вземе вана за къпане и една стойка (хавлиена)
Ходохме и да една приятелка уж на кафе, а тя ми напълни колата с дрешки за бебето. Много са сладки и са цял чувал ooooh!. Бебка лека полека заогражда един гаредероб вече. Май повече дрехи от мен има вече... newsm78
Имам едно питане относно климатика. Ние в едната стая сме на климатик а в другата сме на конверторна печка, такава която е като парно (закача се на стената). Но ние няма да седим все в една стая разбира се и се чудя дали няма да е вредно за бебка като седи на климатика( говоря за зимния сезон ). Аз лично съм виждала и други приятелки които ги гледат така ама все пак....споделете и вие newsm78

# 160
Изцяло се отопляваме на климатици така че нямам избор просто, само ще гледам струята да не бие върху и около бебето.

Това, което се замислям да вземем е овлажнител за въздуха, но времето ще покаже дали ще имаме нужда от подобно нещо.

# 161
dundito 2 ние също ще сме изцяло на климатик, много хора ми казаха че не е хубаво ама няма друго, няма как да замъкна печката с дървата  Laughing. И аз смятам да купя овлажнители и така да караме.

# 162
  • София; Дружбето
И ние сме изцяло на климатици - три стаи с три климатика. Проблеми не сме имали с бебето и винаги зимата сме поддържали еднаква Т навсякъде, което не може да се постигне с друг отопляем уред. Надявам се и това бебе да го приеме добре Grinning

# 163
Аз не се притеснявам за изсушаването на въздуха, защото ще вземем овлажнител, ама защо всички ми казват "ОООО нее, мн е вредно"
Мръсотия ли влиза... newsm78
То всеки един ел уред изсушава въздуха , така че ако се наложи ще вземем овлажнител за въздуха.

# 164
  • София
Е, то като се замислите, за всичко ще се намери някой, който дави каже, че е много вредно. Аман от такива акъли. Наскоро четох някъде из форума, че било много вредно да се глади в стаята на бебето. Е, извинете, ама това направо ми дойде в повече! Аз единствено се притеснявам, че нашият блок май и тази зима няма да има дори и Акт 15 и сигурно ще трябва да се изнасяме в големия студ. Миналата зима токът спираше постоянно, а с климатик и радиатор по цял ден не можехме да стоплим едната стая Cry Пък за двете да не говорим. Иначе и нашето бебе ще е на климатик и хич даже не се притеснявам от този факт, така или иначе парно ще видим през крив макарон в следващите няколко зими Close
Извинявам се ако съм досадила, ама викам да не се впрягаме и да го мислим толкова, че съвсем иначе ще се побъркаме и излишно се вкарваме в какви ли не филми.

Общи условия

Активация на акаунт