Ноемврийче се наричам и мама и тати най-обичам!

• 11 970
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Шамс ЧЕСТИТО! Много да те обича, малко да те ядосва и повечко да те слуша! Hug
Дени Марти има цееели два зъба извади ги в началото на месеца, ама беше голям кошмар... . Дано другите излязат по-лесно... . Довечера ще гледам да те намеря на Скайп, да питам нещо, че оспамих работата! Embarassed
Честито на месечинките!
Лек и успешен ден! Ние хукваме на разходка... Hug

# 181
Здравейте банда Simple Smile
Да почерпя виртуално, че днес навършвам цели 25 години

Ние сме добре, на Марти му изби и 2-то зъбче. Единия ден вдигна температура за няколко часа и това беше.
Купихме му ново бу. След малко ще кача снимки, много му харесва.
Шамс честит семеен празник, бъди обичана и уважавана.
Малко поизпуснах темата, ще дочитам после Simple Smile
Лек ден на всички.

# 182
  • София
Шамс честито!!! Да се обичате и да се уважавате един друг. На ръце да те носи, с вино да те пои, с любов да те храни и с прегръдка да те приспива!!!  bouquet

toffifee честито и на теб! Да си жива и здрава! Да те слушкат и да те радват домашните любимци! Охххххх... САМО 25!!! Rolling Eyes  bouquet

# 183
Шамс Честита годишнина! Желая ти с всяка изминала година да се обичате  и уважавате все повече!

Тофи Честит Рожден Ден! Здраве и много сбъднати мечти!

Кухнята и на мен ми е още далечен проблем  Thinking Но разпитах и тук ставало бързо.

Вале Ако идвате на моренце /по на юг от Варна  Mr. Green/ дрънни. Ще се радвам да се запознаем  Hug

Честито Християнче на Мама Ана!

И ние обмисляме кръщене за есента. Мислихме да е на Рилския манастир, но прочетох много лоши отзиви и сега умувваме още  newsm78

Диданака Браво на Момо за добрите резултати. Ние на консултацията бяхме 50 гр назад  Confused Но гледам да не се притеснявам и този месец да наваксаме  Praynig

Лек ден от нас  Hug  Hug  Hug

# 184
Сватя честита годишнина.Дълги години мир и разбирателство да царят в дома ви, и още поне един чифт детски крачета

Честит рожден ден Тофифи.Да си жива и здрава, много щастлива  и обичана от твоите мъже, и много късмет в живота.

# 185
Шамс, честита ви годишнина! Още много такива празници и съвместни години изпълнени с любов и разбирателство! Специални поздрави на мъжа ти!

Тофи, честит рожден ден! Бъди щастлива, здрава и да имаш много поводи за усмивки!

Мама Ана, честито ти християнче! Да расте здраво и добричко!

Ей, много поводи за поздравления днес - много нещо!

Диданка, като чета за размерите на Момо, май той и моят Влади са тийнейджърите на компанията. Това за тийнейджърите май Шамс го измисли Grinning. И моето "дребосъче" сигурно е станало вече 11 кила. като го кърмя по парковете хората много учудено ме гледат -  какво голямо дете, пък още сукалче! Та сигурно и при вас така. Само дето ние сме по-напред в захранването. Мисля си на кухня да го запиша като стане на около година. Засега съм си харесала Ози - 5 лева е с доставка до дома. Менюто им е доста разнообразно. Отзивите на майките в нета като за всяко нещо - има и положителни и отрицателни, но преобладават първите. А засега ядем и домашно приготвени, и купени пюрета. Не съм давала желтък и риба, а също и телешко и свинско месо.

# 186
Това за тийнейджърите май Шамс го измисли Grinning.

Аз, аз  smile3521
Как е Бейбикукът, харесва ли го Влади?

Тофи, честит рожден ден  Hug Жива, здрава и много обичана от твоите мъже   bouquet

# 187
Шамс, честита ви годишнина! Много любов и разбирателство!
Тофифи, честито помъдряване Simple Smile Желая много сбъднати мечти!

# 188

[/quote]

Как е Бейбикукът, харесва ли го Влади?

[/quote]

Хапва си, чак ушите му пращят!!!

# 189
Шамс, честита годишнина!Живи, здрави и влюбени за цял живот!
Тофифи, ЧРД! Желая ти здраве, любов и много весел детски смях в къщата ви!
МАма Ана, честото Християнче! Чудесни снимки, много хубаво настроение лъха от там, чак се заредих и аз!
ЧЕстити зъбки на късметлийчетата!
И в нашия град проблем  с кухните няма.Има държавна и частна.Ние взимаме от частната, но смятам да пробвам и държавната. Взимаш си купонче от предишния ден, носиш си бурканчета, ако не ти се занимава на място дават пластмасови купички.
Ние за момента ядем супа и основно, само вчера опита и двете.Днес пък зълва ми ми каза, че според нея супа на обяд със сухар било малко, не го засищало,само за разядка. Според мен е напълно достатъчно.Той не е на 1г или по-голям.
Който готви в къщи, може д аготви по-големи количества и във фризера, че всеки ден готвене и разнообразно е голяма хамалогия.Отивам да избирам снимка!

# 190
Хайде ЗДРАВЕЙТЕ и от нас!!!! На първо време да се извиним,че не сме писалидоста отдавна  Embarassed Embarassed Embarassed, но въпреки това всичко четем!!!!
А сега да разкажа накратко как сме: И двамата имат по два зъба, и двамата вече лазят с пълна сила,а Мартин даже се отпуска да стои прав без да се държи,от което на мен ми се подкосяват краката естествено....а Антонио тепърва се учи сам да се изправя(т.е. да вдига дебелото дупе Crazy) а пък като тръгнат да лазят и двамата ставам #Crazy и се чува само, Мартине не там, антонио ела тук hahaha,  а за яденето нашият режим е такъв:

6.30-7.00 - мляко
9.30 - 10.00 - попарка
12.30 - 13.00 - зеленчуково или месно юре
16.30 - 17.00 - плодово пюре или каша
20.00 -20.30 - мляко
и по леглата, но не винаги се получава веднага след ядене,това ми е проблемът за момента - не можем да се отучим от шейзлонгите. Гърнета още не сме си купили...
За килата - Антонио все още води пред Мартин с 8450, а Марти е 8050, а на см уж сме еднакви 67...май това е за сега...

Честито на празнуващите!!!!

Добре дошли на новите мами!!!!

Целувки за всички!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
Шамс, честита годишнина!!! Да я отпразнувате подобаващо  newsm53 newsm53 newsm53
Тофифи, честит рожден ден!!! Бъди жива здрава и много обичана  smile3525
Сиска, майка ми на моя му вика сумистчето на баба  smile3532.  аз си взех специалната блуза за кърмене, още не съм я пробвала навън, но точно за кърменето по парковете ми трябваше. нека си говорят каквото искат, важното е на вас с Влади да ви е добре  Peace
аа, и ние нямаме гърне, все не мога да си харесам, и все чакам някой да ни подари, ама накрая ще взема да купя, защото моя пикльо от няколко дни ми прави следния номер (по всяко време на деня) - когато му сменям памперса, го каня на чешмата, под течащата водичка, ама повече от 5 мин не мога да го държа, заболява ме кръста, и като го сложа на шкафа за повиване и той ме опикава  smile3511 еми щом е така, ще се каним на гърнето -поне няма да ми омалява кръста. има ли и други мами с такива пикльовци?

# 192
  • София
Добър вечер!!
Честита годишнина на Шамс и ЧРД на Тофифи!!!! Hug Hug Hug
На мойто отроче пък му викат гуци - муци Laughing. Не съм го водила на консултация от много време, ама като идем сигурно ще счупим кантара. Joy

# 193
На мойто отроче пък му викат гуци - муци Laughing. Не съм го водила на консултация от много време, ама като идем сигурно ще счупим кантара. Joy
нека, нека, те са за това кантарите  hahaha  hahaha
(според мен това с ежемесечното мерене е пълно безумие,ама нейсе)

# 194
 newsm32 running #Cussing out

Шамс, честита ви годишнина  married ! Все така да се обичате  1dating и скоро за една мома да помислите!  Mr. Green

Тофиnewsm59 С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт