Ноемврийче се наричам и мама и тати най-обичам!

• 11 956
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
 smile3511 smile3511 smile3511
Всеки два зъба излизат поне един месец.Анита се дере милата от болка, не може да заспи.Направо ще се свърша вече.

# 196
Шамс
Тофифи
Аз днес най сетне успях да ида на гинеколог и имам раничка от раждането  Weary,надявам се да не е нещо сериозно(имах и преди да забраменея),взе ми цитонамазка и в понеделник чакам вести,дано са добри.Мама гледаше Радост днес,тя ни е на гости,но маймунката много трудно заспала без мен,ми то като я гледам само аз така е,после няма да иска да стои при никой май.Здраве да е после ще му мислим,само се замислям като иде зима кво ще ги правим калпазаните като ще проходят,а вътре ще е трудно  ooooh!
Това е от мен,лека вечер   bouquet
Еличке дано мине бързо и Радост си я поболваха,хем от 2 месеца й давам Дентокинд,но май полза никаква.Гушкай златото и дано се успокоява.Моята май я поболват ушите.Я прегледай и твойта за всеки случай  Hug Hug Hug

# 197
  • София
didipidi , и аз имах раничка, ама я излекувахме. Стискам палци резултата от цитото да е добър. А колкото до зъбите...  Confused Sad горките ни хлапета! Понякога като го гледам Дани как се мъчи, направо ми иде да се   #2gunfire и се гушкаме и се люлеем... ще мине и това по реда си.

Хайде момичета, лека и спокойна!  Wink

# 198
  • София
 smile3507

Отдавна не съм черпила аз с кафенце

и една закусчица, че тя е най-важната за деня Wink

# 199
Добро утро!
Тъкмо се връщаме от имунизация - БЦЖ, че не ни било хванало. Дани поплака малко и заспа на връщане в колата та сега дреме.
A някой знае ли дали може да вдигне Т, че естествено забравих да питам...
Резултатите от мерките и теглилките вчера - 8600гр. (+600)  #Crazy и 74см. (+3).
didipidi, ще я оправят, дано изследването е добро  Praynig
Ели, дано тоя път излязат по-бързо, че предния беше 100 години. Милата Анитка.
Хайде хубав ден!

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 09:59 от mamaAnna

# 200
  • София
Добро утро и от мен, мами!!!

elleee от къде го намери това, направо е страхотно! Зареди ме с приятни емоции за целия ден.

Хубав ден от мен на всички!

# 201
  • София
Добър ден!!!
Направо полудявам #Crazy. Криси не се спира, нон стоп се изправя, а пълзи със скоростта на  торпедо. сега добре, че сме на село и помагат баба ми и баща ми. Ами като се приберем какво ще правя незнам. Crazy
Само набързо да се похваля, че въведох глутена, ех че съм горда bowuu hahaha. Обаче още повръща малкото разбойниче. На фонтан и пюре връща, пък нали е по-гъсто уж.  Sick Само това повръщане ме притеснява.  ooooh!
Знаете ли как се прави кисел? Каза гастроентероложката да му правя с царевично брашно, но не намерих рецепта. И как се прави грис, слагате ли ам вътре?

# 202
Здрасти мацки!
Шамс честита годишнина (на патерици)
Тофифи ЧРД (отново на патерици)
Ели и нас ни мъчат тия зъби от 100 години - ама ни един не е избил. Тази нощ пак се въртя като шугава Марчето - то не беше мазане с Дентинокс, не беше ръфане на ръце - ужас  ooooh!
Утре ще се кръщаваме - та по тоя повод съм у голема чуденка. Попа каза да носим само кърпи и сапун (и кръстчето де) newsm78. А аз знам, че се носи и питка и свещи. Много странно - я тез дето вече минаха през кръщенето да кажат мнение - да не се излъжим утре - мерси Hug
Впрочем все по-често почвам да си мисля за второ бебе - ама пустото секцио - нооо ще изчакаме да стане 1 година и отварям бебесезон 2 Party

# 203
Привет, привет,

Сватя, ожалих ви и двете със снахата. Айде да избиват вече тия зъби, ужас направо... Фафи ми се струва, че го мъчат от време на време, но тъй като той не ми дава да му гледам или бърникам в устата, си оставам само с едното подозрение... Мрънка ден-два, после спре - нов зъб се не види. Да не се окаже накрая с пълен комплект зъбки, а ние с татко му - неразбрали  Mr. Green

Впрочем все по-често почвам да си мисля за второ бебе - ама пустото секцио - нооо ще изчакаме да стане 1 година и отварям бебесезон 2 Party

И аз така искам - е, нормално раждах, та нищо не ме спира, ама искам да се пооткърмим и тогава. Но и аз тези дне мнооого съм се замислила за бебе 2  Mr. Green

# 204
  • София
Здравейте,
днес няма да мога да се включа че като за последен работен ден ми бръмна главата, но от понеделник ще видите що е то досадник.

Шамс, то бебе с мислене не се прави  Joy

Елито, стискам палци Анитка по-лесно да сбори новите зъбчета и да не се мъчи толкова детето!  Hug

DeeDee, ако тръгнем към морето със сигурност от 99 % ще е на юг та може да организираме една срещичка .

# 205
Мерси момичета за пожеланията.
Алекс имам следната рецепта за кисел, на Марти му харесва.

Плод-150гр.
захар-5 каф.лъжички
царев.нишесте- 3 каф.л.
вода-150мл.
Плодът се нарязва на парченца и се вари до омекване. Пасира се и се подслажда. Нишестето се размива в студена вода и се смесва с плода. Всичко се връща на котлона до сгъстяване.
Денчо ние ще прваим кръщене другата седмица. Та аз знам така, 2 кърпи-една за попа и една за малкия. Олио, сапун, китка здравец или чемшир, свещи ще си купите от там, 2 големи за кръстника и малкото. Питката е за вас да се освети там и ще си я разчупите после. В църквата се отваря нещо за почерпка и се оставя и на служителите. Аз лично ще им оставя някакви дребни сладки и бонбони. Кръстника трябва да си носи кръщелното. На кръстниците сме решили да подарим икона на Богородица и да я осветим по време на церемонията(такава била традицията).
Ох това малкото ще ме подлуди ставаааам

# 206

DeeDee, ако тръгнем към морето със сигурност от 99 % ще е на юг та може да организираме една срещичка .

Хммм...Още не съм кръстена, та като идвате направо носи и бяла риза  Laughing

# 207
  • София

Хммм...Още не съм кръстена, та като идвате направо носи и бяла риза  Laughing

хахахах, имаш я ризата и обещавам да те топнем в морето и да те кръстим набързо. Mr. Green

Да похваля майката на Ирен, качила снимка с дата да се види че е нова, не като вас хаймани, да не знам откога са ви снимките  Joy

# 208
  • София
Да похваля майката на Ирен, качила снимка с дата да се види че е нова, не като вас хаймани, да не знам откога са ви снимките  Joy

Много моля  Naughty Naughty Naughty Няма да се разберем така  Crossing Arms Датата не излиза от всеки апарат (поне и от моя)! Пък аз ти казах лично, че снимките са правени, когато ги качих  smile3534

# 209

Датата се вижда, но ако знаете колко я мъчих за горните 4 зъба-20 снимки и на нито една не се виждат.Освен с 8 зъба можем да се похвалим и с ходенето/съвсем доброволно/ на гърне, още и с добрия апетит, което личи от мерките ни-9.700 кг и 72.5 см.Приятни почивни дни на всички!

Общи условия

Активация на акаунт