Ноемврийче се наричам и мама и тати най-обичам!

• 11 949
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
привет мами!не сме писали доста време,нямаше ни.Иначе сме добре.Днес ставаме на 9 месеца почерпете се за наше здраве и честито и на другите месечинки.Да са живи и здрави и много послушни.Чак сег а ще се връщам да ви чета и да кача снимка.После пак ще се включа.

# 211
  • Бургас
 newsm51 Честито на всички именници! Желая им само сбъднати мечти! newsm51

# 212

Почерпете се момичета , че Анитка става на 10 месеца.Да ми е живо и здраво детенцето и по-малко да го мъчат зъбки.

Сватя и аз забелязвам, че излизат на периоди сякаш зъбките.В един момент (2-3 дни)много я мъчат, после поотмине малко и така.Обаче горния венец е много надут и единия зъб аха да се покаже.Тия дни ще е ама много ми се измъчи дундата.

Да ви кажа, че вече имаме проходил юнак-Борис на мама Анутев. #Crazy Започвам да стягам рожден ден вече, а сякаш вчера забременях. Shocked

Честит имен ден на всички Марийчета.Много здраве и късмет.И специални целувки на Денчовата Мара Hug

Лека нощ.

# 213
Да ви кажа, че вече имаме проходил юнак-Борис на мама Анутев. #Crazy

Верно ли? Съвсем проходил, без да го държат? Бравос  Hug

честит имен ден на всички Марии, и много най-специални поздрави за Денчовата Мара  Hug

# 214
  • София
Честит имен ден и от мен на всички Марии и разбира се най-много на нашто си Марче!

Добро утро на всички! При нас гадно вали! Май планираната разходка на високо ще се отложи...  Joy

Браво на Борко! Сега го чака прощъпулник. Да кажеш какво си е хванал, докато тича след питката.

Честито на всички месечинки! Времето наистина лети, докато се завъртиш и децата отхвръкнали...

ХУБАВ ДЕН МОМИЧЕТА!!!

# 215
Честит Празник на всички вас! Нека Св. Богородица ни закриля - нас, малките ни съкровица и семействата ни!

Честит Имен Ден на Марийките и техните производни! Да сте живи и здрави и много щастливи!

# 216
Честит празник!

# 217
  • Бургас
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРИИТЕ И ВСИЧКИ ИМАЩИ ИМЕН ДЕН ДНЕС
Да почерпя по случай именния ден на моето голямо момче Мирослав, да ми е жив и здрав на мама тинейджъра

# 218
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!!!!!!

# 219
  • Попово
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  Hug
Честити месечинки  Hug ето и почерпка от нас за 10тата ни месечинка

# 220

да почерпим за мое здраве Crazy
 Честит празник и на всички празнуващи днес .Бъдете здрави !
Специални целуФки и за най-малката адашка . Hug Hug Hug

Не съм чела назад ,но пък много ви обичкам да знаете  Heart Eyes

Хубав ден на всички

# 221

Честит празник, момичета! Да сме живи и здрави всички и нека Богородица закриля дечицата ни!  Praynig

# 222
 kaffeetrmker_2

#Crazy Много пазнуващи днес!  Drunk

Честита 10-та месечинка на моми Анита и Василена! Да са живи, здрави и много послушни!
Честито и на останалите месечинки!

Честит имен ден на Денчовата мома  baby_neutral Мария! Да е жива и здрава!
Мая, честити имен ден и на вашия батко! Да е много послушен и много да помага!
Честит имен ден на Шопкинята! Лека  preggo
Честит имен ден на всички с името Мария!  newsm51

# 223
  • Варна
Честито на всички именници и на месечинките! Да са живи и здрави и много обичани!

И не на последно място- честит празник на ВАРНА! Варненки   bouquet

# 224
Шопчеееее честит имен ден.Много лека бременност и едно здраво вързопче накрая.
И чакаме отчет на 17-ти Hug

Честити месечинки на останалите сладури.

Общи условия

Активация на акаунт