Ноемврийче се наричам и мама и тати най-обичам!

• 11 946
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕстит празник на всички именици!
ЧЕстита месечинка на Анитка!
Хубаво настроение с червено винце и синьо сиренце с мезенца. Или пък бяло с лимони и спрайт....нещо се размечтах.
Мъж ми е Мирослав, не го приема много за празник, а пък и на работа, та го чакам да се прибере. Днес ходихме на църква с Митачката ,много интересно му беше!
Хайде целунати сте от мен!

# 226

Добро утро  Hug
Кафе? Mr. Green

# 227
 Hug   Coffee

Да се отчета от мерките и теглилките днес  Mr. Green 9,600кг. / 76см.  Sunglasses  Покрива около 50% от нормата за тегло и 75% от нормата за ръст.
Ето линк за нормата:
- при момчета:   http://pediatrics.about.com/library/growth_charts/nboysbirth.htm

- при момичета: http://pediatrics.about.com/library/growth_charts/ngirlsbirth.htm

smile3543 остана много доволна, че вижда  #Crazy Борко жив  hahaha Похвали го колко добре изглежда.  newsm26 Разпита ме подробно как го храня  Embarassed , тактично отказах да го захраня с каша смесена с кърма.  Tired Съгласих се да давам допълнително витамини.  Outta Joint  Embarassed Изпросих си изследване за желязо  Thinking , за да видя как е и ако се наложи да захраня преди годинка.  Outta Joint Embarassed Каза че тук на годинка ги правят тези изследвания за желязо, но няма проблем и сега щом искам. Голяма мъка беше да вземат кръв от ръката.  yahoo_49
Каза че имала още една пациентка (българка), която захранвала като мен.  Laughing Сега мъжа ми каза да я открия т.к. нямало как да не е форумка.  Joy
Много доволна останах от посещението. Мислех да я сменя че ми е малко далече, но засега се отказах от тези идеи.  Rolling Eyes

smile3501 на  baby_neutral адаша! Анутев да спира диетата  Joy синковеца ще се погрижи за снагата й.

Отивам да слагам снимка  Embarassed преди Валя да  bash
П.П.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out снимка. бг

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 00:09 от Yuliya2008

# 228
Айде и закуска.
Юле браво на юнака.
Пък в снимка.бг периодично се сменя вида и начина на качване на снимки.

# 229
  • София

Малко на патерица, но по една "китка" за всички празнуващи! Да са живи, здрави и много щастливи!

Уви нямам много време нито за четене, нито за писане, но пък много си мисля за вас.

Моята калпазанка се опитва да ходи... Научи се да се изправя сама и сега не мога да я сложа да спи. Аз я слагам легнала, а тя веднага се изправя... Лошото е че много й се спи и плаче , а не иска да ляга... Налага се да я приспивам на рамо, а тъкмо беше започнала да свиква да си заспива самичка...

Стига съм ви занимавала! Лек ден от мен за сега!

# 230
  Покрива около 50% от нормата за тегло и 75% от нормата за ръст.

Юле, да не казваш че според ХаМеРиканСкиЯ стандарт нормата за килограми за осем месечно бебе е 18-19кг. #Crazy

# 231
Юле, да не казваш че според ХаМеРиканСкиЯ стандарт нормата за килограми за осем месечно бебе е 18-19кг. #Crazy
rotfImao
 Naughty Хамериканците си имат друга формула за %  #Crazy аз затова дадох линкове с таблици.   Mr. Green

Ели, аз с дизайна нямам проблем лесно се ориентирам да го сменят колкото си искат  Crazy, но като започне да мисли и спре на определен % и край  ooooh! Така и не се закачи снимката която си бях намислила, а не е голяма като размер.  ooooh!

# 232
  • Sofia
Здравейте  сладурани,

Честито на "патиричка" на всички носещи името Мария! Да са живи и здрави!  bouquet
Честито и на порасналите дечица!  bouquet
Ние с Дани сме добре.За съжаление имам малко време за форума, но се старая да ви чета по-редовно.
Миналия понеделник слагахме втория Пентаксим, но нещо не ни понесе добре.До четвъртък бяхме с температура.
За яденето нямаме проблеми хапваме всичко.Задължително като вечеряме, на столчето на Дани има филия хляб, няма значение дали е ял преди 30 мин.  smile3521 Ама и мерките ни са добри 10 кг и 77 см. Вече сме и на малко по облекчен режим, разрешен ни от алерголожката.
Преди седмица го водихме на море за събота и неделя. Много добре му се отрази, голяма игра падна в пясъка похапнахме си малко даже.Във водата почти не го топвах, само веднъж и милия целия се потресе.
Вита- малката ти е страшна сладурана.Ама как ти е одрала кожата  newsm10
Юле- ти си желязна. Ама вярно ли ще захраниш Борко на година newsm78 Успех!
Ели- дано по леко ви избиват следващите зъби, че наистина е доста затормозяващо.Ние вече сме с 8 ,по четири отдолу и горе.Така лошо хапе..

Качих снимка за колажа, ама нещо не разбрах как да я надпиша. Та Вале момченцето с лилавата блузка на люлката  е Дани
Много целувки и прегръдки от нас!!! Hug

Малко снимки и от нас http://picasaweb.google.bg/razhdanova/Dani#

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 19:05 от maia

# 233
Здравейте!!! Честит имен ден на всички празнуващи, бъдете живи и здрави!!!!

Юле, браво на детето!!! Брях, голата кърмица кви чудеса правела!!!!
Ние днес се моткахме по центъра на София -лелеее, ужас, ужас, не ща да ходя повече там , жега, воня, теснотия..в средата на август в софия има само мангали и откачалаки  #Cussing out  #Cussing out

Моя юнак започна да сяда сам (наааай-сетне!!), да се изправя на колене и от там - да застава прав. наченки на прохождане няма. дано проходи около годинката, не по-рано. нови зъби нямаме, с манджите сме до никъде, оная каша, дето я ядохме за коремчето я спрях преди седмица и от тогава сме на млЕко, и каквото докачи от масата - маслини, хляб, трохички ориз и така. но много му харесва вода+алфа хидратин, слагам му по половин пакетче и човека си пие. А, и пие от чаша с накрайник, и то от пластмасовите. продавачката се опита да ми пробута със силиконов, че пластмасовите били за след 1 год. като й казах, че не ще да пие от биберон и тя  #Crazy . добре че има и такива чаши, че иначе с лъжичката щеше да е малък ужас...

да питам Цветковата - пробва ли кърмаческата блуза, аз днес бях с нея и супер удобна  Peace
айде, лека вечер от нас  Hug  Hug

# 234

да питам Цветковата - пробва ли кърмаческата блуза, аз днес бях с нея и супер удобна  Peace

Още не съм, но утре ще я сложа.Сефтосах потниците и са страшно удобни.

# 235
  • Бургас
Юле ако съм сметнала правилно по тази ХаМериканска табличка за нормите ние май покриваме 10% най много 25%, ми то май моето дяте е пред заличаване Mr. Green
didanka каква е тази вашата хранителна кърмица с Юлето, че тъй хубаво наддават децата ви, много им(ви)се радвам от сърце все така добре да се движите. Ние в сряда сме на мерки и теглилки пък да видим тоз месец колко Crossing Arms сме папали Whistling

# 236
Много ви мерси за хубавите пожелания. Да ви се връща. Вече си имаме християнче. Кръщенето мина много добре. ГолЕм бебешки купон стана ейййййй. По едно време у всяка стая в къщи спеше по едно бебе, та Косьо на Ивето му се наложи да придреме в коридора Grinning. (колко е спал той си знае милият).
Марчето и хареса у казана на попа и се размрънка като тръгнаха да я вадят от водата  hahaha. Мъж ми щеше да подпали на отчето брадата с една свещ та човека му се наложи доста ловко да го плесне през ръката (види се не му е за пръв път)- и аз не знам как се въздържаш от луд кикот в черквата Joy Joy Joy Но като изключим това, други аварии нямаше.

Още веднъж благодарско и чесит имен ден на Шопито - да е жива и здрава.  bouquet

# 237
  • София
по таблицата на юлето ние покриваме 95% от нормата за 11 месечно момиченце  hahaha
ХаМериканците като ги подгоним, ще ги стигнем и задминем да мойта ящна госпожичка  Wink

# 238
Добър вечер и  от нас.
Марти заспа и седнах да ви хвърля едно око.
Денчо честито ти християнче....снимки искаме да видим Simple Smile
Марти се поразболя, първо вдигна температура, сега и кашлица. Според док било нещо вирусно. Дано да се оправи бързо, че да не му кашляме на попа в събота.
Таблицата на Юлето няма да я гледаме, че май гоним 11-те кг. Не можах да кача снимки, нещо не се оправих, ама Елито я свърши тази работа вместо мен. Нали обещах снимка на новото бу на Марти http://noemvri2008.snimka.bg/family/martin-na-tofi.378279.14220126.big
и една от рождения ми ден като ходихме на заведение, май музикант ще става човечето, защото много се впечатлява и от синтезатора на дядо си  http://noemvri2008.snimka.bg/family/martin-na-tofi.378279.14220121.big

# 239
Честито на всички именници на всички на патерички,да сте живи и здрави всички  Hug
Честити месечинки на всички пораснали деца,все така добре да се хранят и растат  Heart Eyes
Денчо да ти е живо и здраво християнчето,малката да те слушка и много да ви радва и да е щастлива.
Шопи да си жива и здрава мила,леко бременеене и дате слушка малката кукла   bouquet
Май малко останахме на кърма  Thinking или се лъжа нещо  Crazy
Аз почнах моята само вечер и през нощта(по някой път) и сутрин да й давам да суче,но се случва и следобяд ако ми е много на зор да й дам да облекчи  Joy че става много напечено.Другото е че си се буди нощем и това си не иска да спи цяла нощ,та и мама да отмори-някоя вечер се случи я кучета,я котки  #Cussing out #2gunfire и полудявам значи.
Това е от нас,много целувки на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт