АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 809
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Яна, снимките и клипчетата са страхотни  Peace Големи сладури са момчетата ти  Heart Eyes Да ти е жив и здрав Алекс, много да ви радва и както се казва зло да го забрави  Hug Честит празник   bouquet

/днес как съм се разписала  Crazy/

# 106
  • София
Вст, супер са нещата, браво за усилията, харесва ми, много  Hug

Яна, да ти е жив и здрав и много да ви радва!   bouquet

# 107
  • София
Честит рожден ден на всички сладурчета, родени днес и специално на Деничка и Алекс! Да са здрави, щастливи и усмихнати!!!  Hug  bouquet Heart Eyes
Блан, не е честно - бях избрала същия букет  Crazy Laughing Hug
Имам много снимки за гледане, супер  Grinning
Ние днес ходихме до село - Ивчо е едно непоносимо мрънкало  ooooh! Как не спря през целия път да реве за нещо, не знам. Добре поне, че на Алекс гласчето не чухме.  Crazy Баткото много се впечатли от прасето и петела, чието кукуригане първо го изплаши доста.  hahaha
Айде, отивам да къпем бебе, после ще ви гледам красотите  Heart Eyes

# 108
Честит рожден ден на сладкия Алекс! Много истински детски игри и да ви носи много радост!
Яна, много сладко си говорят с баба и дядо, а как ви обикаля там на това клипче, на което повдигаш с краката малкия Митко. Как успяваш да им обърнеш внимание едновременно?Хамака е страхотен, как блаженно се е отпуснал. Ах, как сладко пее като го чипка дядо и на леглото. И тази снимка тримата, където го кърмиш е много истинска

Вст, ако мислиш, че не си опитах виртуално от пингвинчетата, пълнените краставички, оризовите кюфтенца, а питката...мммм
Много е сладка Лори с игрите, а как само е уморена и спинка в колата. Важното е, че за всички е имало забавления.

Тони, Нана, когато ходех още на работа, почти всеки обяд хапваме там. Вкусно готвят, обедното меню е разнообразно, не знаех, че има детски кът, средата при градината е релаксираща и отпускаща
Нана, дано оправите бързо и малко финансово проблема.
Хубава и спокойна нощ.

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 22:40 от pepejeans

# 109
  • София
Тони, Нана, когато ходех още на работа, почти всеки обяд хапваме там. Вкусно готвят, обедното меню е разнообразно, не знаех, че има детски кът, средата при градината е релаксираща и отпускаща

Хмммм, че ти не работеше ли някъде на Хладилника? Или безвъзвратно съм изкукала  Mr. Green newsm78

# 110
Нека в стил "Лори"  Laughing, макар и със закъснение да пожелая едно прекрасно и щастливо детство на всички родени вчера и днес малки августинчета!
Прекрасен месец,толкова много красиви снимки и запечатани емоции, голямо удоволствие беше за мен да присъствам виртуално на рождените ви дни!

Ванче нямам думи за таланта и въображението ти,страхотна си  Peace
Между другото ,къде ги събирате тези толкова много и големи играчки  newsm78
А Лори е облечена в канадски стил,тук ако не облекат поне две блузи една върху друга не излизат  Mr. Green
Яна ,страхотни снимки и клипчета, много са сладки дечицата бонбони,а ти все едно не си раждала, браво  Peace, младия мъж от клипчетата е брат ти нали, стана ми много забавно като зададе въпроса : Абе ние няма ли да си правим барбекю? ",тук е много актуален  Joy Родителите ти имат много хубав заден двор  Peace
Марти милата е толкова сладка така като се кокори  Flutter,личи си че и е било много интересно  Hug
Елчфче много са ти пораснали момчетата, да са ти живи и здрави ,много са чаровни  Hug
София и Лора бяха също на висота  Flutter

Личи си че сте изкарали страхотно,а аз всеки ден отварям с нетърпение форума за да видя има ли нови снимки да се порадвам наготово  Crazy

# 111
  • Бургас
Честит Рожден Ден на всички августинчета от изминалите два-три дни.(не ги изброявам ,за да не изпусна някого).С пожелания за много здраве и безгрижно детство!

Имам си още един племенник - Ивелин.Роди се на 09.08.На братлето ми и снаха ми им желая да им е жив и здрав!Да почерпя по случая.

# 112
  • София
Честит рожден ден на прекрасната Ния!  Heart Eyes И на сладурите Виктор и Дани! Да са здрави, усмихнати и щастливи! Честит празник, Блу, Елиа и Ели-ум!!!
Hug  bouquet Heart Eyes
Вст, нямам думи, прелест просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мисля, че в Чуднотеката трябва да включиш и кетъринг  Hug Peace А Лори е бонбон  Heart Eyes И да, различни са ми момченцата, малкият все повече почва да прилича на баща си, според мен, въпреки че всички твърдят, че ми е "одрал кожата"  Crazy , а пък Ивчо - на татко си. Но и аз виждам работите наобратно, като теб  Laughing
Янаст, страхотни сладури са и твоите юнаци  Hug
Ира, да е жив и здрав малкият Ивелин!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet (това име май е много разспространено във вашия край, знам за поне още двама, казващи се така и са все от морето) Simple Smile

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИЯ, ВИКТОР и ДАНИ!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!

Blueeye, Elia_gg, Eli_ym, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ АВГУСТИНЧЕТА, КОИТО ПРОПУСНАХ!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! Hug

Видях страхотни снимки, чудесни празненства! Simple Smile

IrrA_78, честит ви племенник!Да ви е жив и здрав! Peace
Vst_80, браво за подготовката.И у нас пингвинчетата са хит. Simple Smile

Вики е в Ямбол при баба й и дядо й, че тази седмица няма кой да я гледа.И сега с баща й сме се отдали на последни приготовления преди РД и кръщене.Ще правим изненади. Wink
Аз чакам с нетърпение петък, когато излизам в отпуска (най-после) и ще ходя да прибера Вики, а и за няколко дена да им погостувам.

# 114
  • София
Честит рожден ден на прекрасната Ния!  Heart Eyes И на сладурите Виктор и Дани! Да са здрави, усмихнати и щастливи! Честит празник, Блу, Елиа и Ели-ум!!! Честити празник и на рождениците, които съм пропуснала  Heart Eyes

Честити празник и на рождениците, които съм пропуснала  Heart Eyes

# 115
Честит рожден ден на Ния, Виктор, Дани, Надя и Владимир! Растете палави деца и щастливо детство ви пожелаваме!
На мамчетата, весел празник с пораснали дечица!

Нана, работата ми е на Симеоновско шосе, близо до Студентски град, затова и обядваме наблизо.

С Даниел станахме да пишкаме в 5часа сутринта и понеже беше легнал с две коли, настана едно паркиране и блъскане в леглото, та докато заспа мина един час. След закуската не искаше да излизаме, добре, че видя долу кака Цвети и реши, че може да излезем

# 116

Честит рожден ден на Ния и Виктор,Надя и Владимир 
Честит рожден ден и всички рожденици до сега
Пожелава ме ви много здраве и безгрижно детство .

Ние имахме сутринта едно тържество в яслата .Довечера ще празнуваме с приятелчета в един детски център !
Пожелавам на всички весел празник

# 117
Честит Рожден ден на всички празнуващи днес и на всички празнували през изминалите дни.

Видях много хубави снимки, много хубави торти и много пораснали деца. Леле как си минава времето.  ooooh!
Elwing, и според мен сте си разделили децата с мъжа ти. Малкият е на него, а Ивчо на теб.  Peace
cvetyab и аз имах излизане по женски и също като теб се скъсах от танци. Прибрах се в 4ч. и има много снимков материал, само където мъжа ми ги гледа и много ни се смя.  hahaha Отдавна не ми се беше случвало и се зарекохме поне веднъж месечно да си излизаме така.

# 118
  • София
Честито е на днешните пораснали лъвчета-Ния,Владимир,Виктор,Даниел и Надя.Пожелавам им прекрасно и изпълнено с усмивки детство.
IrrA_78,честит ти племенник.Да ви е жив и здрав  bouquet
cvetyab,adrianska,браво на вас момичета.Аз не си и спомням вече какво е да сме на вън по женски Thinking А беше хубавооо.

Ние днес ходихме с баткото да му купува подарък с пари от касичката си BlushЕ вярно,че в един момент забрави за кого всъщност е подаръка,но е простимо hahahaПоръчахме и тортата.Като ви чета и полека и мен ме хвана предстартовата треска Laughingвъпреки,че ще сме си в къщи с хората от преди 20 дни(от РДто на баткото).

п.п.Благодаря,че сте ни добавили отпред при списъка smile3525

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 18:56 от liani

# 119
Ира, честит племенник! Много да е здравичък и да знаеш, че много обожават лелите си.

Общи условия

Активация на акаунт