АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 817
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хайде сега щото току що приключих работа, да слагам масата, да хапнете и пийнете среднощно.

Преди 13 минути Супер Митко стана на 36 години. Нека да ми е жив и здрав!

# 136
Нана, разсмя ме  Laughing Hug Да ти е жив и здрав Супер Митко и много да ви глези   bouquet
Елена, дано, мила, и аз това се надявам, че сега на работа ще се разнообразя малко  Peace Много весело изкарване на моренцето и с голямо удоволствие да си гледаш любимата група  Hug
А за пътуване ако знаете как си мечтаяяяяяяя  Embarassed - ама още си стискам палци и се надявам, че стават чудеса  Laughing

# 137
  • София
Нана, разсмя ме  Laughing Hug Да ти е жив и здрав Супер Митко и много да ви глези   bouquet

Мерси, Ванче!  Hug

Ааааааа и забравих да се похваля - в чест на празника ни БДЖ преведе заплата от 141 лева на рожденика  smile3511

# 138
Надя да ти е жив и здрав рожденника - много да ви обича и уважава Simple Smile и да е все така супер

# 139
Наде, жив и здрав да ти  е Митко Hug Много да те слуша, и малко да те ядосва Wink  ( и ти него Whistling)
За БДЖ..... Confused ...какво да кажа"шъ де оправим Peace"( както имаше една  приказка).Хубав празник Hug

Аз чакам да  проблесне слънчице и изчезваме нанякъде с Даруната, че не ни свърта и двете

# 140
  • гр.София
 ЧРД на Супер Митко !
 Елена,приятно изкарване в Бургас!
 Вст,пожелавам ти слънце над хоризонта и край на лошата серия!

При нас пък се стеле гъста мъгла. Имам оправдание пред С. да не излизаме Grinning

# 141
Абе- и Симо вика че имало мъгла при него, а тук слънце грее newsm78 Аз във вашата посока съм се засили да ходя и разчитам на хубаво време ThinkingДано докато се оправим просветне

# 142
nana77, да ти е жив и здрав Митко!

А за другото не ми се коментира - пълно безумие!

vst_80, представи си пък след всички тези неприятности, колко хубави неща трябва да ви се случат! Hug

Гого се събудил през нощта и ревнал: Искааамм да калам колело в тъмното! Mr. Green Майка казала: Добре, хайде да излизаме, а той се обърнал и заспал. Mr. Green А аз като започна с обясненията са едни ревове и писъци....Днес отиваме да го вземем, въпреки че ремонтът си продължава...сега баща му е решил да укрепва терасата, защото била напукана... #Crazy

# 143
Блан, С. спира ли я мъглата  Laughing Hug
Благодаря ви, милички за подкрепата - дано най-накрая се свърши вече  Praynig и аз с тази надежда живея  Laughing
Гого е опасен, страхотни идеи му идват Laughing Hug
Лора пък последните дни изживява някакъв период на маниакална привързаност към баща си  Crazy По 300 пъти на ден обяснявам къде, кога ще си дойде, сутрин плаче като излиза, а снощи дори на съм плачеше, че иска тати и не иска да ходел на работа  Crazy Не го пуска да се изкъпе или да отиде до тоалетна, като сянка му е. Направо ни подлуди  Laughing

# 144
  • София
А моя пост къде отиде? Писах,писах,беше публикуван,а сега го няма. newsm78 Та сега наново:

Нана, да ти е жив и здрав Супер Митко  bouquetи да е все Супер Wink
За заплатата не се ядосвай,важното е да сте здрави и заедно,пък другото все някога ще се оправи Hug

Честито и на днешните рожденници: Ивайло, на мама  Vesika и Калоян , на мама rai4ka,да растат усмихнати и щастливи   bouquet
Елена,луда завист ме обзе FlutterМного хубаво да си изкарате Sunglasses

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 13:55 от liani

# 145

Твоят пост е в старата тема Grinning
Ние преди малко се прибрахме от езда. Ходихме в Банкя отново. После се разхождахме....доволно уморени сме и двете( надявам се Даруна днес да благоволи да заспи Crazy)

# 146
Лора пък последните дни изживява някакъв период на маниакална привързаност към баща си  Crazy

А пък Тони е такъв към мен. Тази сутрин се събуди точно като трябваше да излизам, та после се наложи да ходя с такси. Особено като ми се съберат дневна и втора смяна и много тъгува за мен,защото ме вижда чак към 7,30-8 вечерта.
Днес поне се прибрах навреме от работа и сега отдъхвам малко. Но трябва и да сготвя преди да изляза за Тони, та нямам много време за почивка.

Нана да ти е жив и здрав Супер Митко и много да те слуша. Mr. Green!

# 147
Nana77, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СУПЕР МИТКО!  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ АВГУСТИНЧЕТА!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! Hug

# 148
  • София
velmar,благодаря.Ама съм блейка Embarassed ooooh!

И дребчо напоследък  е залепен за мен като с Локтайт JoyНемога дори до wc то да отида.Единствено като е на компа не ме търси  baby_neutral

# 149
  • у дома
Прибрахме се  Whistling

ЧъРъДъ на Всички, които съм пропуснала!!!! много здраве и късмет!    ura

Благодаря на всички, които се сетиха за нас и честитиха РД на Ния задочно или лично  newsm51

пп Нева е едно прекрасно Слънчице  Hug   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт