АВГУСТинчето навършва ТРИ ,може дори свещичките да преброи!

• 19 838
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • София
на Токи, Сашко и другите момчета в отбора!  Hug Heart Eyes Да са здрави, щастливи и късметлии! Hug Heart Eyes  bouquet
Нана, нали по едно време беше "машнист е моят татко, машинист ще съм и аз"  Whistling Wink   Hug
Мегишик, радвам се да те видя. Как сте вие?
Отивам да гледам снимки  Simple Smile

# 166
  • София
Нана, нали по едно време беше "машнист е моят татко, машинист ще съм и аз"  Whistling Wink   Hug

Шшшшт...в къщата на обесения не се говори за въже  Mr. Green

# 167
  • София
Нана, нали по едно време беше "машнист е моят татко, машинист ще съм и аз"  Whistling Wink   Hug

Шшшшт...в къщата на обесения не се говори за въже  Mr. Green
Laughing

а снимките от рд на сладурите са страхотни!  Heart Eyes Hug

# 168
на Токи, Сашко и другите момчета в отбора!  Hug Heart Eyes Да са здрави, щастливи и късметлии! Hug Heart Eyes  bouquet

Присъединявам се към пожеланията. Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Тази сутрин си поспахме спокойно до 9 ч., а Тони дори откара до 10. После си направихме разходка до Бачковския манастир. Не съобразих обаче че ще е претъпкано заради вчерашния празник. Все пак разходката ни се отрази добре. След кратък отдих ще ги изкарвам пак навън. Wink
А после ще гледам и снимките.

# 169
  • София
Честит празник на всички и от мен Hug Съжалявам, че не мога да ги изредя поименно, но се надявам да ме разберете.
Аз честно казано не знам от къде да започна. Не знам и какво написах последно. Но с две думи - с Ина вече почваме трета  седмица в квартирата. Тя се адаптира изненадващо бързо и добре. Аз съм в депресия и безтегловност. Последния месец и половина ме разби тотално и то нещата, които чух от рдителите си. Благодарение не сестра ми нещата се подобрятва, но е адски тегаво и трудно. Все още не знам какво ще правя оттук нататък, в смисъл не знам как и кога ще подам молба за развод, не знам до колко ще откачи на Ина баща й като го направя и честно казано мъничко и ме е страх от това, което може да направи. Въпреки всичките ни разговори, последния беше във вторник преди да заминат, в които аз категорично заявявам, че няма връщане и това е окончателно, той не възприема докрай ситуацията и все си мисли, че пак ще се обърна. Аз обаче нямам сили за повече. Добре, че са сестра ми и приятелите, няма друга такава подкрепа като тяхната в този момент. Благодаря им, че ги има Heart Eyes Спирм да развалям празничната тема с тези ми писания. Весело празнуване на всички Hug

# 170
  • София
Честит празник на всички и от мен Hug Съжалявам, че не мога да ги изредя поименно, но се надявам да ме разберете.
Все още не знам какво ще правя оттук нататък, в смисъл не знам как и кога ще подам молба за развод, не знам до колко ще откачи на Ина баща й като го направя и честно казано мъничко и ме е страх от това, което може да направи.

Рано или късно ще му се наложи и това зависи от твоите постъпки, думи и начин на поведение. Кучето скача според тоягата или не толкоз образно исках да кажа, че всеки си позволява да се държи към теб така, както ти самата му позволиш.
Успех!  Hug  bouquet

При мен започват да текат последните 2 часа от поредното 30-часово дежурство и вече меко казано съм уморена. Добре поне, че майка ми направи жеста да вземе Кало на Пловдив, че иначе не ми се мисли.

# 171
Честит рожден ден на днешните сладурковци и на вчерашните /на патерица/! Много весели детски игри и да бъдат здравички!
На семейтвата - весел празник.
Бубче, миличка много е трудно, разбирам те, била съм в подобна дупка-отвратително е, но кураж и много, много сили Hug
Сега с тати се опитваме да предизвикаме бебо да се появи при нас да се гушкаме заедно четиримата. Много е приятно като си е при нас, днес и утре е почивка и само се разхождаме и мързелуваме и спинкаме, Даниел е по-спокоен, понякои моменти се глезка повече, но се оправя по един или друг начин

# 172
Здравейте милички Laughing
 Малко се поизгубихме,но вчера правихме кръщене на Ники и ми беше доста натоварено.
       Скромна почерпка Wink
  http://nasssko.snimka.bg/children/nasko-amp-niki.325995
Ето и малко снимки.
  Честито на всички бонбончета празнували рожденият си ден

Бубче   Hug Много кураж миличка,вярвам,че отново ще бъдеш щастлива Heart Eyes

# 173
  • гр.София

Почвам наред Simple Smile,със закъснение,
Честити Рождени дни на малките госпожици Маргарита и Снежина, както и на по-големичката Пепър! Много здраве и щастие!

Честит празник на Токи и на Сашко! Весело и безгрижно детство!

Лиани,много чаровно семейство сте, ако сте вие на снимката с мацнатите със сметана носове Peace

Янаст,направо ви завидях за идилията-зелена ливада,отзад кон...-разкош!

Останалите августинчета ще гледам по-натам,да имам нещо хубаво в запас.
 Празници са, ама нещо ми е уморено и невесело. И у нас едни облаци от доста време. Но ние сме така-на периоди.

Бубче,благодаря ти,че ни държиш в течение,как си. Мисля те. Браво на сестра ти,че те подкрепя. Дано се наредят нещата. Животът е пред теб,толкова си млада!

Пепеджинс,как го "предизвиквате" бебето да излиза? Laughing

Ели78,честито ти християнче!

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 12:33 от blanc

# 174
Здравейте отново!
Ето малко снимки от РД на Маги. Тя е с майка ми и баща ми на балкан и ходихме до там за да празнуваме заедно. Занесохме торта и малко балони, но се получи весело, въпреки непретенциозната обстановка. Имаше дечица, подаръци и много усмивки. Макар и в планината, без музика, без оформление, без много играчки, Маги беше щастлива, а това е най-важното.
http://avgustinki.snimka.bg/children/avgust-2009.407800.14222121

Ние сме добре. Надявам се от септември да е на градина. Спрях я от яслата още миналата година, защото 2 пъти влизахме в болница заради вирус, който предизвиква спастики. Казаха, че ще го израстне и тази година не беше боледувала. Няколко дни преди да заминат на балкан се разболя и се повториха нещата. Зверска кашлица, ужасно свирене - слава Богу всичко се оправи без болници този път. Дано отмине вече този период, защото е ужасно мъчително да я гледам без да мога да й помогна. Докато започне да изкашля натрупаният секрет, цялото й телце подскача при дишане.

Това е за сега. Ще се пострая да пиша по-редовно!

# 175
Честит рожден ден на всички августинчета! Много хубави снимки  Hug Нямам много време да се включвам напоследък, имен ден не сме празнували т.к тук не празнуват такива екстри а и аз забравих честно да си призная  Embarassed Бубче радвам се, че се включваш пожелавам ти всичко да се нареди както си го планувала, а за мъжа ти ще свикне рано или късно  Hug

# 176
Да ви почерпя за малкия ми бърборко, който от  миналата седмица твърди, че безименният му пръст и космите са му порастнали и вече е голям: Wink

Честит празник и на вчерашните ни рожденици! Много, много да радват мама и тате!

# 177
  • София
Честит рожден ден на Виктор  на  MimSss , Георги на  AndyB,  Самуил на  GYBKA111 и Елеонора на  Мадона , много здраве,щастие,усмивки и весел празник   bouquet

AndyB , Joy голям сладур е твоя бърборко.

blanc, ние сме да, плюс племенницата  Simple Smile

DiDika,наистина най важното е настроението,а не обстановката Peace

# 178
  • София
на Гого, Нори, Сами и Вики! Много здраве, щастие, усмивки и весели игри! На мамите - честит празник!   Heart Eyes Hug  bouquet
Ели, честито ти християнче!  Hug Страхотни сладури са Наско и Ники! А за Ая да не говорим Heart Eyes
Бубче, много  Hug от мен! Дано нямате проблеми  Praynig
Дидика, Маги е прекрасна  Heart Eyes

# 179
  • гр.София
 Ух,пък аз съм патица. Бях написала Маргарита, пък знам,че е Маги! Поправих се.

Гого е уникален направо Laughing

Ще се включа пак.

Общи условия

Активация на акаунт