Отговори
# 405
Цитат
Хммм...ако ме полази змия докато спя с бебето, защото е надушила мляко, ще душа не ами...
К'во ти ..направо със зъби ще го заръфам ,тогава няма начин да не умре ...отровата ми е силна  Mr. Green

А на къра като ходим ще си слагаме маски,може от вируси да не пазят ама от смокове със сигурност.... Joy

# 406
Ама вие сериозно ли имате съмнение, че това може да е истина??? Не се излагайте. Аз имам тигров питон в къщи и до сега не е посягала да ми пие млякото  Joy За питоните съм убедена, че не пият мляко. Почти съм сигурна, че и смоковете не пият. Особено пък да засучат. Това е смешно! Кръв също не пият. Това не са вампири, а змии.
Това да ти влезне змия в устата, трябва да си умрял, а не заспал! Не разбирам какъв е кефа да разказваш глупости на дечурлигата?  Thinking

п.с. Да попитам за врата ли ги душат с плитката? Щото змийте и врат нямат  Joy

# 407
След като сериозно се поразтърсих за информация се оказа, че съм писала глупости Embarassed и че всъщност млекопитаещите змии са наистина мит. Змиите не консумират мляко, алергични са към него и то не ги привлича, освен в случаите, когато змията е била лишена от нормална храна и вода за няколко дни. Митът за змиите, които изсукват млякото на крави, овце и прочее добитък, е разпространен по целия свят и е в основата на религиозни церемонии в Индия, например, където на специален празник хиляди змии са хранени с приношения от мляко http://www.indianexpress.com/ie/daily/20000801/ina01012.html

Чудя се дали змиите във всички тези народни разкази не са били по някаква причина неспособни да си набавят нормална храна и са налетели на млякото, защото са гладували?  Confused

# 408
След като сериозно се поразтърсих за информация се оказа, че съм писала глупости Embarassed и че всъщност млекопитаещите змии са наистина мит. Змиите не консумират мляко, алергични са към него и то не ги привлича, освен в случаите, когато змията е била лишена от нормална храна и вода за няколко дни. Митът за змиите, които изсукват млякото на крави, овце и прочее добитък, е разпространен по целия свят и е в основата на религиозни церемонии в Индия, например, където на специален празник хиляди змии са хранени с приношения от мляко http://www.indianexpress.com/ie/daily/20000801/ina01012.html

Чудя се дали змиите във всички тези народни разкази не са били по някаква причина неспособни да си набавят нормална храна и са налетели на млякото, защото са гладували?  Confused
Малко спам, но така и така стана въпрос за това http://www.iklyx.com/photos/only_in/only_in_india/ явно в Индия имат излишък от мляко и си хранят змиите и плъхове.

# 409
Цитат
Доскоро се считаше, че дългото кърмене е един вид регресия, тоест връщане назад в еволюцията

цитат от една друга тема...

# 410

Малко спам, но така и така стана въпрос за това http://www.iklyx.com/photos/only_in/only_in_india/ явно в Индия имат излишък от мляко и си хранят змиите и плъхове.
Grinning Това е снимка от Храма на Карни Мата в Раджастан. Плъховете се считат за свещени защото се смята, че са преродени деца. Според легендата Карни Мата (която е инкарнация на богинята Дурга) помолила бога на смъртта Яма да върне живота на детето на прочут разказвач. Бога отказал и тогава Карни Мата възкресила детето като го преродила в плъх. Затова ги хранят с мляко, не са чували че децата трябва да се хранят със сокчета  Mr. Green

# 411
  • До хладилника, който обичам
"...И в такава ситуация е нормално да те интересува какво причиняват родителите на съседското ти дете - дали го бият, дали го кърмят, все тая..."
 Crazy

Същата дама обясни, че кърменето над година-две (за 'две' даже не съм сигурна) практически е равно на домашно насилие.

# 412
  • Видин
Цитат
С други думи, не бих казала на сина си - играй си с Герганка, нея, горкичката, родителите карат да бозае, тя си няма другарчета, ощетена е от природата... така, както бих му казала - играй си с това детенце с ДЦП, то е различно, но е болно, горкото, не е виновно за това, то също иска да бъде обичано...
Цитат от същата въпросна дама  Crazy
Как може така да си ощетявате децата значиии, пфуу

# 413
Уф! То е ясно кой е ощетен от природата!

# 414
Оле, ама на тая мацка верно нещо й липсва... Сигурно не е била кърмена?  Thinking  Crazy

# 415
Бу, тя тази е за опандизване. Яко и хлопа дъската! Хващам я в няколко теми, че я гони словесния дрисък и гледа само да си разцъква клавиатурата и да дразни, особено със синия шрифт  Stop

# 416
Същата дама обясни, че кърменето над година-две (за 'две' даже не съм сигурна) практически е равно на домашно насилие.

Ами да ме обади на Агенцията за закрила на детето, че година и девет месеца вече си "насилвам" детето с кърмене. Готова съм да си понеса отговорността.

# 417
  • Враца
мама пух, недей така ,че не се знае на какви хора можеш да попаднеш там- някакви като нея... ooooh!

една приятелка е кърмила три месеца.
на въпроса ми защо толкова малко, тя ми каза- ами не издаржах.
и какво си мислите, че не е издържала?- не е издържала да не пие и да не пуши Confused.

# 418
Оказа се, че и според една от най-близките ми приятелки, кърменето до 3 години е „извращение и ненормална работа”, защото детето вече имало зъби и ядяло и друга храна
Питах я, защо сега не е извращение след като синът ми има зъби и яде и друга храна /на 10 месеца е/.
Отговорът и беше от любимите ми
„Миии...не знам, ама не ми се вижда нормално”
Та така...помолих я да не говорим на тази тема, за да не се скараме. Надявам се, че разсъждава така, защото още няма деца...
Според нея, това че една нейна колежка не дава на 3 годишното си дете захарни близалки също било жестоко, защото детето искало като видело другие деца, пък тя не му давала. Питах я, ако другите деца взимат наркотици, тя ще даде ли на своето, за да не е жестоко към детето? ooooh!

# 419
  • София
Espa, а пък моя приятелка ми каза, че един ден детето ще ме съди за това, че съм го лишавала от тия благосии(тогава Митко беше под годинка, а благосиите - кренвирш и шоколадова паста.

Общи условия

Активация на акаунт