Контракции

• 226 328
  • 636
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте отново и от мен момичета  Wink
Вече съм в 33 г.с. и продължавам да се зареждам с позитивизъм с напредването на бременността Praynig
Преди седмица пак бях на задържане за 3 дни, сега уж нещата са се успокоили ... дано!
Надявам се поне до Коледа да задържа нещата така, стискам палци и на вас!  Peace

# 121
dimka, много се радвам, че писа.  Hug Чудех се какво е станало с теб. Страшно се радвам и стискам палци да издържите 3 в 1 поне още месец, а защо не и месец и половина.  Wink

# 122
Здравейте. Лежах скоро в МД - София. Имам право на 2 профилактични прегледа в месеца след изписването - знаете ли кава е процедурата - къде, кога, при кой, час записва ли се, телефон,.....?  Може и на  ЛС. Благодаря Simple Smile

# 123
  • гр.Добрич
poulini, обикновено това се изписва в края на епикризата. Прегледай я. При нас тези прегледи се извършват в отделението, където си лежала. Аз лично не съм се възползвала от тези прегледи, а си ходих при моя гинеколог.

# 124
  • Варна
Радвам се за теб dimka , още малко остана, ще устискаш .
Аз, този път направо преносих,като се знам ,как рано ги раждам,
последния юнак излезе чак в 38 г.с., даже не съм мечтала за такава
късна седмица с тези контракции, серклаж и постоянни болежки.
Успех  и на 7777777 Hug

# 125
spinki, благодаря за отговора. В епикризата пише само, че имам право на 2 прегледа и това е, дори не ми го казаха, а аз го видях. АГ-то при която ходя в поликлиниката, когато ми даде направление за хоспитализация каза, че ако имам проблем следващия месец да се обръщам към болницата, а не към нея. Та се чудя. Ще пробвам с телефоните от сайта на МД, ако не - частен кабинет.

# 126
evil, честито бебче.   bouquet Да е здрав и усмихнат!  Hug
Не знаех, че си родила. Надявам се да е било леко и приятно. Пожелавам ти бързо да намерите вашия ритъм с новия човек и да сте много щастливи всички!  Heart Eyes

# 127
  • Варна
Кюбит благодаря, да ти се връща  Hug
Леко и приятно- секцио, за жалост бях в ролята на статистка,
ама нали всичко е о.к. вече, спрях да го мисля.

# 128
Благодаря за подкрепата момичета  Hug
Толкова се надявам да стигна  до края и вярвам,че ще стане  Wink

# 129
здравеите от мен момичета.преди една или две седмици доки ми каза да спра нутри мага и да пия тези хапове дето са само за желязото и витамините.обаче от няколко вечери насам усещам контракции,поне по описанията на повечерто маичета и на това което съм  чела мисля че са контракции.усещам като болки преди да ми доиде цикъла,но не толкова силни и за секунди,а тази вечер мисля че усещам и като някакво стягане на корема освен болките и се притесних много.досега се успокоявах с мисълта че това са от тези нормалните контракции,подговителните.изпих вече трети път 2 бускулизина и не минава и взех вече да се притеснявам.

какво ще кажете имам ли повод за притеснение или не,дали да звъня на доки или да си чакам до прегледа на 23.12

благодаря предварително Hug

# 130
  • Свищов
Моите контракции не са съпроводени с болка, а с втърдяване,схващане,стягане (нещо такова) на корема. На мен си ми е изписан но-шпа всеки ден и затова мисля, че предотвратявам болките, но си пия и магнерота. Ако ще го мислиш постоянно това се обади на доктора си или пък си пийни и няколко нутримага да видиш ще спрат ли тези притесненя. Поне така бих постъпила аз. Peace

# 131
eniq,за твое успокоение,най-добре звънни на гинеколога си.Стискам палци всичко да е наред! Hug

# 132
 eniq, имам (за съжаление) доста опит с контракциите и те съветвам да се обадиш на гинеколога си. Междувременно може да вземеш пак от Нутри мага. Но шпа също може да ти помогне, можеш да вземеш и от него на първо време, но точните хапчета и дози ще ти предпише наблюдаващия те лекар. В никакъв случай не чакай до датата на следващия преглед, контракциите не са шега работа, трябва да се взимат мерки веднага!
 Успех и леко бременеене!

# 133
благодаря ви момичета,звъннах на доки и каза да отида да ме види,та следобяд съм на преглед после ще докладвам.
иначе аз пия бусколизин защото от нош-па направих алергия,но бусколизина не помага кои знае колко.
сега ще видим какво ще каже док Hug Hug Hug

# 134
Здравей eniq и аз се пресъединявам,че с контакциите шега не бива.
При мен се оказа,че имам много чувствителна матка,не само че ми го казаха док. ,но и аз си го усещам. Като се закихам някой път или закашлям корема ми става, като камък, ако стоя и повече време на крак също, като цяло от много неща, а напоследък имам и тези болки,като пред цикъл.
От личен опит знам,че Нутри Мага помага, а когато ме заболи взимам и едно но шпа и венага лягам.
Последните месеци съм почти изцяло в хоризонтално положение, само събота и неделя правим по-дълги разходки да се разнообразя.
Да ми е жив и здрав съпруга, отменил ме е във всичко, близките ми също много ми помагат  Hug
Бъди постоянна в почивката и с Нутри Мага ,това е от мен  Peace Успех!

Общи условия

Активация на акаунт