Контракции

• 227 055
  • 636
  •   1
Отговори
# 405
Ospexin е цефалексин, така че взимай и пий. Безопасен е по време на бременност

# 406
  bouquetHaze здравей      в коя седмица си       
      в болницата какви лекарства ти даваха доколкото знам цефалексина е антибиотик и защо за кървене антибиотик  Thinking а не прогестерон-това е хормон                                                               

# 407
Антибиотик при продължително кървене  и при задържане на кръв от кървене се дава, за да се предотврати инфекция, която сама по себе си може да доведе до аборт ( а и някои по-сериозни неща).
Възможно е по течението да се получи замърсяване с бактерии от влагалището. А и самата кръв извън кръвоносната система е среда, в която може да се развие инфекция
А лечението на самото кървене и на контракциите е друго и се провежда в първите 3 месеца с хормони и спазмолитици ( като Но-шпа), а след това с токолитици, т.е. медикаменти потискащи контракциите - като магнезий и гинипрал примерно. Разбира се и кръвоспиращи, ако е необходимо.

# 408
Ох,и аз имах проблеми и то много по време на бременността-лежане по болници,лекарства,системи---но всичко си струва.
Искам да се обърна към всички майчета с проблеми-просто ТЪРПЕТЕ-всичко си струва,всичко си заслужава,когато накрая видите резултата-просто всичко лошо се забравя.

# 409
магиииЯ здравей дано си права и аз карам много трудна бременност но за резултата си струва baby_neutral карам ден за ден гледам смело напред и не се предавам

много ти благодаря за съвета които ни даваш
  bouquet

# 410
Успех на всички! Peace

# 411
Здравейте,

Казвам се Лора и съм бременна в 31 седмица. От 20-та седмица съм с контракции два пъти лежах в болница на системи. В момента пия магнезий 3х2  генипрал 4х1 заедно с верапамил и нямам болки. Моля мамите който са пили генипрал да споделят колко време са го пили и давали ли са ви верапамил както и дали има някакъв риск за бебето от него.

Благодаря ви предварително.

# 412
Аз пих гинипрал от 20 г.с до 36г.с/включително/.
Верапамил заради страничните действия на гинипрала ли пиеш?
На мен ми бяха изписали някакво подобно/ако не и същото/лекарство за предотвратяване на сърцебиене.Пих го няколко дни ,но се чувствах много зле от него,така,че го спрях.
За щастие,понасях много добре гинипрала,не получавах сърцебиене от него.

# 413
Аз го пих от 28-ма седмица  почти до термин. Имах ужасно сърцебиене от него, правих пулс 123-125 от верапамила се нормализираха нещата.

# 414
Аз също като беба 28 се чувствах от този гинепрал ,аз лично като станах 32 г.с.го намалих на половинка ,сутрин и вечер по половин ,а 35 седмица спрях всички хапчета на веднъж ,ако не бях родила секцио щях да си родя на термин.

# 415
И аз всъщност сега си спомням спрях всичко хапове някъде 10 дни преди термин. Терминът ми беше на 20 септ. на 19 ме подхванаха контракциите, а накрая до секцио се стигна  Simple Smile викам на доки толкова зор да изкарам до края /понеже аз и изглаждане на шийката получих от контракциите, а после и разкритие 1-2 см /сега неще да излиза ooooh!

# 416
И аз всъщност сега си спомням спрях всичко хапове някъде 10 дни преди термин. Терминът ми беше на 20 септ. на 19 ме подхванаха контракциите, а накрая до секцио се стигна  Simple Smile викам на доки толкова зор да изкарам до края /понеже аз и изглаждане на шийката получих от контракциите, а после и разкритие 1-2 см /сега неще да излиза ooooh!
Моето раждане се разви по абсолютно същия начин.

# 417
И аз от самото начало съм на Магнерот 3х2 и Гинепрал и Верапамил+ Нош па. Вчера на прегледа д-рката каза, че матката ми е в покой и каза да спра Гинепрала обаче аз й казах, че ме е страх и намалихме Магнерота на 3х1 Иначе и аз не пиех Верапамила известно време, че много хапчета пия, но сърцебиенето особено сутрин ме влудяваше и пак си ги пия.

# 418
  • варна
на колко време се пие но шпа за контракции?

# 419
До 3 пъти на ден може

Общи условия

Активация на акаунт