Контракции

• 227 061
  • 636
  •   1
Отговори
# 390
Ами аз бих пила Нутримаг 2х1 и бих си записала час за консултация възможно по-навреме. С контракциите е така, че ако се оставят се самоусилват. Сега е добре да направиш опит да ги прекъснеш.
И на първо място - лежане!!!!

Благодаря то Лени Peace Започнах с магнезий (само че магне 6, че има такъв в момента, като свърши пак ще си взема нутри маг, него най в началото ми бяха изписали и съм изпила 3 опаковки първото и второто тримесечие). Сетих се и, че преди време имах проблем с корема (гастро), и док ми каза, за да се предпазиа от контракции заради този проблем тогава да пия 3х2 но шпа, та по аналогия до като се видим започнах пак. С лежането се затруднявам, но вчера си взех вана и доста се упокоява корема след вана....

newsm78 до сега толкова спокойно беше, и само гледах как да увелича разходките, и последните 6-7 дни минавам час на ден.... дали и с това не съм предизвикала newsm78

# 391
Да се присъединя и аз към доволните от Нутримаг-а Peace Препаратът наистина е много добър и лично на мен ми помогна доста Peace

# 392
Момичета, да споделя че утихнаха нещата при мен (да чукна на дърво), от вчера започнах но шпа 2х2 (преди 3х2), не знам то ли помага или магнезий се понатрупа или може би е било няколко дневен период. Вчера като бях на док ми каза и той това което Ленито, следващия път дори да ми се струва глупаво, като имам съмнения директно в болницата да се види какво става, там ще решат.

А относно нутримаг, другото му хубаво нещо е, че може да се пие по 1 или 2 на ден докато другите по повече... Аз например Магне Б6 пия (до утре) 2х3 и това товари бъбреците много.... 

# 393
teg,
радвам се че нещата при теб са се успокоили, дано така и продължат. Почивай си, има време за разходки след раждането.

# 394
Здравейте момичета да се включа и аз в една от най-ужасяващите теми за мен

ето и моята история накратко:

сега съм бременна в 23 г.с. за 4-ти път нямам деца имам три спонтанни аборта:

-1-във втория месец        -заради-   кървене
-2-в 19г.с.                         -заради-   контракции
-3-в 20г.с.                         -заради-   контракции в следствие на които се отлепи плацентата и 
                                                          изкървих силно

# 395
От страшния ми опит с тези контракции ги познавам и различавам от всяка друга болка която изпитва тялото ми през тази бременност с тях съм от 15г.с.

за разлика от момичетата които за  прав път се сбляскват с най-страшното нещо контракциите аз имам горчиви спомени от тях затова моят съвет към вас е:

-пийте си лекарствата редовно
-при сковаваща болка пове4е от 5 мин. която се повтаря пак и пак веднага в гинекологията
-не обръщайте граб и на леката болка защото с времето тя се превраща в силна   

# 396
Ето какво съм пила аз от самото начало благодарение на което прескочих критичния период и стигнах до тук  
-утрогестан-прогестерон-хормони-таблетки-2 по 1
-папаверин-3 по 1
-но-шпа-3 по 1
-фолиева киселина-вечер по 1
-прегнил-хормони-инжекции-по схема  
-магнерот-3 по 1
-гинипрал-3 по 1
-верапамил-3 по 1
-диазепам-вечер по 1
-дуфалак сироп-сутрин по 15мл.
-инжекции с пропорции- 1 аналгин с 2 папаверина на ампули  

# 397
  • Флоренция
Илияна Желая ти от все сърце успех стискам ти палци !!!
 Praynig Praynig Praynig за теб
Успех момичета !!!

P.S. Сега какво от този списък пиеш ???

# 398
Благодаря ти alemariya Rolling Eyesдано да е така аз вярвам силно в това че този път ще стана майка колко и трудно да ми е колко и да ме боли постоянно все някъде знам че ще издържа всичко в името на това малко същество което неспира да ме подритва и да ми показва че е живо baby_neutral

сега пия магнерота гинипрала верапамила папаверина дуфалака и инжекциите с аналгина и папаверина при силни болки

# 399
Илияна, много съжалявам,  трябва да  търсиш причината за тях,дано си при правилния  лекар,следи се за инфекции.
Късмет.

# 400
minie mouse  благодаря   аз причината я знам и тя се нарича "хабитуален аборт" ако не си чувала за тази диагноза ми пиши аз накратко ще ти обясня      

# 401
Илияна, след няколко аборта,надявам се,си направила всички необходими изследвания(аз също имам няколко).И контракциите,сами по себе си, не са били причината.

# 402
не изследвания не съм правила а що се отнася до контракциите точно те са причина за много аборти защото вследствие на тях се получават усложнения като разкритие отлепване на плацентата и други казвам го от опит         minie mouse ти колко аборта имаш и в кои месеци са били те            

# 403
Илиана, крайно време е да направиш генетични,имунологични, да провериш щитовидната си жлеза и  да направиш МБ, цитонамазка, хламидии, уреаплазма и т.н.
А ако лекар не   те е насочил след толкова аборти  към логични изследвания следва да го смениш,меко казано несериозно е да  се твърди,че контракциите могат да са  в основата на повтарящи се аборти.

# 404
Здравейте,
аз също съм с контракции, лежах преди две седмици в болница за задържане след обилно кървене(отлепване на околоплодния сак). Изписаха ме и моят доктор ми каза, че все още има кръв и вероятно ще напира да изтече. Така и стана. Почти от седмица имам кафяво зацапване, обадих се на доктора да го питам и той ми каза да си взема АБ, за да не стане инфекция. АБ е Цефалексин. В нета пише, че няма данни при употребата му от бременни и мен ме е страх да го пия. Още повече, че никъде го няма, а в аптеката ми предлагат Оспексин. Кажете ми за каква инфекция става дума? За вагинална, или на плода?В понеделник съм на преглед, но не знам дали ще изтърпя до тогава.

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 10:59 от Haze

Общи условия

Активация на акаунт