Контракции

• 227 031
  • 636
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета влизам за да ви вдъхна кураж. Минах по този път и разбирам как се чувствате стискайте зъби пийте лекарствата и си почивайте не мислете за лошо пожелавам ви най-прекрасните бебета на света.

Поздрави Лора

# 451
Към края на 17 г.с съм, по принцип си имам болки, но от няколко дни вече имам и контракции- до 7-8 на ден...На 3х2 Магнерот и 3х1 Но Шпа съм. Бях на лекар преди няколко дни, разкритие нямам. Много се притеснявам, момичета...доколко е нормално? Лежа си почти постоянно

# 452
Здравей Захир

Разбирам как се чувстваш, но бъди силна. Според мен не трябва да има и една контракция, но за съжаление се случва аз бях с болки почти постоянно в продължение на 2 дни след което лежах в болница на системи спряха ми за месец и после пак отново в болница и още лекарства и така до самото раждане като независимо от лекарствата пак имах болки понякога и направо се побърквах, но устисках ще успееш и ти моя съвет е ако въпреки лекарствата те боли отивай в болница там ще си под наблюдение и на системи.

Пожелавам ти успех

# 453
Здравейте мами аз родих вече в началото на 37 г.с всичко е ок с беба роди се 2750кг 48 см малко ми е слаби4ка но е в нормите  Hug искам да вдъхна кураж на всички мами който лежат и се молят всеки ден,всичко ще е наред,след раждането се забравят всички дни на легло,като си гушнете бебенцата нищо друго няма значение.Желая ви успех и леко раждане  Party

# 454
Здравейте.След два месеца престой в болница на системи родих моите близнаци .Тежат 2250 и 2100 .Щом ги гушнах забравих всички болки и неудобства които трябваше да изтърпя.

# 455
  • гр.Русе
 Да са ви живи  и здрави рожбите.

# 456
  • София
Аз съм 7ми месец, от 2 месеца съм с контракции въпреки лекарствата. Надявам се да устискам още 2 месеца.

# 457
  • Бургас
Здравейте  Hug
Ще ми бъде полезно да ви чета.
С първото ми дете от 7-ия месец бях почти всеки ден с неболезнени контракции, доста силни и доста начесто. С Гинипрал удържахме фронта до края.
Сега пак периодично започват същите конктракции, все още съм само на магнезий, в скоро време ще минавам пак на Гинипрал.
Успешен финал на всички и доносени бебчета! Hug Praynig

# 458
Zdraveite! Pi6a ot telefona za tova e na latinica, molq da me izvinite. V 27 sedmica sam, imam distance 4esti kontrakcii, piq samo Magnerot 3x1. Izpisaha mi Ginipral, No spa I Verapamil, no me smeq da go po4na. Vase si mislq, 4e ako si po4ivam tova ste e dostata4no, no po4vam malko da se plasha.

Здравейте отново! Събудиха ме болки ниско долу и ритането на детето, какво да предприема? Страх ме е! Болките са като опъване все едно, 4е ми идва.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 03:07 от AnMary

# 459
  • Бургас
От кое те е страх повече - от Гинипрала и т.н. или от преждевременно раждане?
Щом имаш болки и контракции, щом лекар ти е изписал тези лекарства, ги започвай и изобщо не се мотай Peace
Магнерот само 3 т на ден е много малка доза в твоя случай, още повече щом не пиеш все още Гинипрала.
Ако нямаш доверие на този лекар, чуй още днес второ мнение и вземи някакви мерки.
Дано скоро се почувстваш по-добре! Hug

# 460
  • plovdiv
Елиник писах ти на лични.

# 461
В момента съм по-добре, пих но6 па и сте си купя  и др лекарства, но аз пия Лтироксин х половин табл от  50 и незнам как сте ми влияе гинипрала.

# 462
  • Бургас
Гинипралът предизвиква ужасяващо сърцебиене. При мен по време на първата ми бременност, сърцебиенето беше само първите дни, после някак организмът ми свикна и Верапамил/Изоптин дори не се наложи да пия.
В твоя случай нямам идея как точно се отразява, но предполагам лекарят ти е наясно какво пиеш и как би могло да ти се отрази и го е съобразил.

В каква доза ти е изписан Гинипралът?

# 463
Гинипрал 3х1, но6 па 3х1, верапамил от 40 3х1 и магнеррот 3х1. Да знае за Лтироксина

# 464
  • Бургас
На мен лично магнезият не ми действа, когато много загрубеят нещата.
Лекарката ми каза ако се засилят контракциите /моите са безболезнени в повечето случаи/, направо да спра магнезия /Нутри-маг пия аз или Диаспорал/ и да пия 4п по 1т Гинипрал.
Но-шпа не ми помага за болките /когато ги има/, а и в по-късни седмици понякога не се препоръчва, затова него не го пия.
Мисълта ми е, че ако и на теб магнезият не ти помага, може би е удачно да се спре и да се приема повече Гинипрал. Дали е така обаче само лекар може да прецени. Споделям ти го просто да го имаш предвид.

Иначе Гинипралът спира контракциите, поне при мен помага много.

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 10:27 от Мон...

Общи условия

Активация на акаунт