Контракции

• 227 073
  • 636
  •   1
Отговори
# 360
За магнезия не е вярно, че се изписава след 18гс. Спокойно може да се почне още след 12гс.

За работата - ако лекаря не вижда нищо притеснително - те е посъветвал така, според мен, за да се разсейваш и да не мислиш. Защото застоиш ли се в къщи и почнеш ли да мислиш за контракции и да четеш (което рано или късно става) си е*ава майката отвсякъде.

Не знам от кой град си, ама какви са тези спешни дето ходите - не се ли ходи в АГ-етата направо? Защото отидетели в АГ болница ще ви приемат, няма да ви отпратят.

# 361
o fortuna, аз лично съм ходила до спешния кабинет в Тина Киркова. И двата пъти не са ме приемали  Peace

# 362
  • варна
Искам да помоля за мнението ви,знам че не сте лекари ,но все пак има по запознати от мен.
Преди два дни има леки втвърдявания на корема звъннах на лекаря и тои каза че щом ако имам болка да пия 2 табл Нутри Маг ,но щом нямам по 1.Но снощи имах повече втеърдявания и се поуплаших и взех 2 табл.
Днес вече съм  добре (вчера седях доста време права) сутринта си взех таблетката ,но да взимам ли втора ,какво да правя незнам.
Говорих с леля ми тя е акушерка и ми каза че след като съм добре да не пия втора.
Какво мислите вие?Благодаря предварително.

# 363
Аз мисля , че няма да ти навреди ако пиеш по 2.
Още повече , че и лекарят ти е назначил така . Peace

# 364
Мименце, и аз не съм лекар, но магнезия няма да ти навреди, по - добре пий по две таблетки два пъти на ден за няколко дни, докато нещата се успокоят и после пробвай да ги намалиш на 2х1.
На мен лично така ми бяха казали - първо по - големи дози за няколко дни, после да намаля, при мен обаче при намаляваен на дозата води до зачестяване на стяганията, та си карам на 3х2 магнерич.

# 365
  • Флоренция
мими аз бих се придържала към предписаното лечение , дето се вика да си вържеш гащите ...
че при мен започнаха са търсет колана когато почнаха да ми се смъкват !!!
Желая ти спокойствие и си почивай   Wink

bouquetуспех момичета стискам палци на всички коремчета !  bouquet

# 366
  • варна
Ами аз съм го написала доста объркано незнам дали сте ме разбрали правилно Peace
Доктора каза че щом нямам болки да пия 1 нутри маг .Ако ме боли тогава 2х 1
А мен не ме боли.Както и да е благодаря ви за съветите.
Пия си по 1 и съм добре.Гледам да си почивам повече.

# 367
Мименце, наистина не съм те разбрала  Blush  Пий го както ти е казал док Peace

# 368
lucky_girl   пий си магнезий,неможе да ти навреди.Наблюдаващият ме лекар,от Селена Пловдив,виждам че и ти си оттам,не ми изписва нищо,макар че му казвам всеки път.И тук питах един лекар и той ми каза магнезий 3*1 на ден,всички го пият,това не са някакви хапчета,които могат да ти навредят,само помагат.Днешните лекари не са това,което трябва да сa

това означава ли че може да не го изписва доктор и от кога може да се пие?

# 369
През цялата бременност имах контракции- Пих Магнерич 3X1, но-шпа и мисля, че това беше всичко.Доколкото знам магнезия не е противопоказен по време на бременност-щом лекаря е казал да се пие, значи трябва.

# 370
това означава ли че може да не го изписва доктор и от кога може да се пие?
Как така няма да го изписва доктор,а кой тогава?
Според мен само наблюдаващият те лекар може да ти изписва  лекарства по време на бременността ooooh!

# 371
lucky_girl   пий си магнезий,неможе да ти навреди.

Не съм съвсем съгласна. Лекарите в България рядко и трудно си ъпдейтват знанията и не следят редовно последните препоръки в световните практики. В САЩ например безразборното изписване на магнезий на бременни отдавна е прекратено.
http://www.mama.no-meat.org/link_pregnancy/mg_contr/

# 372
  • Варна
Направо настръхнах  Confused от статията. Аз го пия магнезия от 8 г.с. не само против контракции, а и поради риск от прееклампсия.

# 373
Снощи имах бодежи в левия яйчник, дали да го тълкувам като контракция, при положение, че те през бременността не функционират? Rolling Eyes

# 374
Julia_21, напълно е възможно бодежите, които си усещала да са от разтягане на лигаментите наоколо.
Какво имаш предвид, че контракциите през бременността не функционират?  newsm78 Контракции има още от началото на бременността, просто са леки, корема е малък и за това не се усещат.

Общи условия

Активация на акаунт