Контракции

• 227 039
  • 636
  •   1
Отговори
# 435
waterlilia ще се справиш, миличка, трябва.  Hug

# 436
waterlilia, започни мигновено да си следиш шийката на матката, най-добре се измерва с вагинален ехограф, при най-малки съмнения, че се скъсява - веднага в болница, а може на първо време да поставяш утрогестан вагинално сутрин и вечер... отивай при добър лекар патологична бременност, не е шега работата.

# 437
waterlilia, започни мигновено да си следиш шийката на матката, най-добре се измерва с вагинален ехограф, при най-малки съмнения, че се скъсява - веднага в болница, а може на първо време да поставяш утрогестан вагинално сутрин и вечер... отивай при добър лекар патологична бременност, не е шега работата.

Peace + повече лежане .
Успех и до термин ! Hug

# 438
момичета аз ве4е бях със скасена шийка месец и полувина на легло,но вече съм с 1 см разкритие и не мардам от леглото имам 10 дни до 9 месец  Sad и днес за парви път усетих контракция доста болезнена и кратка  Praynig добрече беше само 1,моля някоя мама ако е имала такъв проблем да пише Simple Smile имам позната дето с това разкритие кара вече месец,но ме е страх ден не ми минава

# 439
  • София
Благодаря ви момичета за куража, вече бях в болница, прегледаха ми шийката, и казаха че не е скъсена, но приляга на върха на пръста, което разбрах че значело 1 см разкритие. Лежа непрекъснато, ставам само за тоалетна, но пак си ги имам тези контракции, останах с впечатление от болницата, че не може нищо друго да се направи, щом ме изписаха. само се моля да устискам още поне месец. А тези вагинални прегледи знам че не е хубаво да са много начесто, колко често трябва да си следя шийката?

# 440
  • гр.Русе
 Аз също знам, че колкото по нарядко са вагиналните особено с вагинален видеозон прегледи толкова по добре.Но налага ли се няма как.

# 441
ЯВНО се случва 4есто 1 см разкритие,а на мен ми се струва мн страшно едва ли не всеки момент,ще родя Sad дано само с лежане да задържим полубението

# 442
  • София
бебе1 на теб поне ти остават 10 дни до 9 месец, а на мен 80 дни  Shocked Направо не знам как ще издържа. Броя вече минутите. Нощем също не мога да спя, будя се от тези стягания през 15 мин. 

# 443
ОЛЕ мен 10 ми се струвят много,а 80 е кошмар няма ли на4ин на системи да си,за задържане Sad аз лежа 2 месеца и вече нз каде се намирам,но в името на бебоците си заслужава !!! В крайна сметка вси4ко ще е ок  Flutter Успех мами

# 444
Здравейте, момичета! И аз съм с рискова бременност, сега съм в края на 7месец, с всички екстри - кървене в началото, контракции, болници, една шепа лекарства....С първото дете, имах много лека бременност, сега незнам защо така се получи....
Както каза лекарят ми - ЛЯГАЙ ПОД ЕЛХАТА И СТАНИ ЧАК ПРЕЗ ФЕВРУАРИ!!!!
Така че, почивайте активно, колкото и да е неприятно - това е решението!!!

# 445
  • гр.Русе
 Така е, една с една е си приличат бременностите.С първата само серклаж за по сигурно, а втората кървене контракции, серклаж и шепа лекарства.Най големия ми кошмар беше когато бяха спрели вноса на Гинепрал, а имах още два месеца до термина.Добре, че на моя мъж колегата му пътуваше до Румъния и ми купи от там.

# 446
  • София
bebe1, честит ти 9ти месец. Браво че устиска дотук. Аз имам още 10 седмици, стискайте палци.

# 447
  • гр.Русе
 На всички ви стискаме палци  newsm10 newsm10 newsm10

# 448
WATERLILIA успех и на теб ти желая Simple Smile ще се справиш и всичко ще е наред с теб и бебо Simple Smile Аз след тази нощ вече искам да раждам
Sad ,после съм на лекар и имам среща с анестезиолог . Вече леко казано не издържам

# 449
здравейте момичета
вчера бях на доктор и ми каза че главичката е много ниско би ми инжекция и ми изписа магнерот
 и спазмалгон,вечерта обаче за първи път получих такива стягания и много се притесних
дано с хапчетата да мине

Общи условия

Активация на акаунт