Имате ли нещо против мъжете ви да излизат вечер без вас?

• 13 136
  • 168
  •   1
Отговори
# 105
Аз не предпочитам компанията на любимия във всеки един момент, на всичко отгоре не виждам как може всичките ни приятели да са общи, все пак моите приятелки не са се изпоженили за неговите приятели. Ако ходим съвсем навсякъде заедно, досега да сме се развели - за нас конкретно говоря. Нито аз обичам да се катеря в планините, нито той може да седне в заведение и да си изкара добре там.

# 106
То и аз обичам мама и тати, но това няма нищо общо  Laughing
Двойката не случайно се нарича двойка, а защото се състои от двама. Двойката е единица  Wink всички останали са приходящи в семейството, децата се раждат, растат и отиват да образуват двойки, те са отделна част.

... За мен нещата стоят по един начин - обичам и съпруга си, и децата си. Къэде е разликата и в какво!? ...

Ако сама не можеш да направиш разлика м/у майчина обич и такава м/у зрели възрастни, едва ли някой от нас ще може да ти помогне ...

Ха така - това исках и аз да кажа  Peace

# 107
То и аз обичам мама и тати, но това няма нищо общо  Laughing
Двойката не случайно се нарича двойка, а защото се състои от двама. Двойката е единица  Wink всички останали са приходящи в семейството, децата се раждат, растат и отиват да образуват двойки, те са отделна част.

... За мен нещата стоят по един начин - обичам и съпруга си, и децата си. Къэде е разликата и в какво!? ...

Ако сама не можеш да направиш разлика м/у майчина обич и такава м/у зрели възрастни, едва ли някой от нас ще може да ти помогне ...
Защо си мислиш, че имам нужда от помощ, и то от вашата!? Mr. Green    Не ме разсмивай, моля! Crazy
Всеки е свободен да си живее живота, както намери за добре, стига да не пречи другиму. Щом има мъже, които да са щастливи само и задължително, като са вързани за полите на жените си, добре! newsm10
 Аз не мога да имам нищо против.       33uu

# 108
Явно е, доста сме различни - не говорим за "връзване", а за доброволно и изключително приятно прекарване на времето заедно...но също е явно, че ти приемаш това време заедно като ужасно нещо  Wink А то никак не е  Peace

# 109
Явно е, доста сме различни - не говорим за "връзване", а за доброволно и изключително приятно прекарване на времето заедно...но също е явно, че ти приемаш това време заедно като ужасно нещо  Wink А то никак не е  Peace
Опитваш да ме анализираш, че и отношенията ми с благоверния, Вилико. Недей! Stop Не ти се получава добре. Mr. Green

Приемам, че има хора, които желаят да са нон стоп заедно, да контактуват винаги с околните като едно цяло, и да се дишат през цялото време.

# 110
Никой не е казал, че е ужасно, хехе. Просто има хора като мен, които не искат да прекарват ВСЯКА свободна минута с мъжа си. Не мога да си представя един разговор по женски да не мога да проведа със сестра ми, понеже мъжа ми ми е до полата нон стоп. Или пък искам да седна в заведение, но задължително взимам и мъжа си с мен (той ненавижда заведенията). Иска не иска, идва с мен обаче, щом се е женил, да не си и мисли да не ми сподели желанията, така де  Twisted Evil Или аз се натоварвам с раница и тръгвам да покорявам пещерите, нищо че предпочитам да си полежа и да си почета книга - по-важното е да съм до мъжа си, ние трябва да сме неразделни на всяка цена  Tired Е, не е за мен тая работа.

# 111
Е, не е за тебе - защото твоя не обича това, което и ти и обратното  Wink
Ако обаче той обичаше да ходи по заведения толкова, колкото и ти по планини - нямаше ли да ходите заедно?

# 112
Да де, ама не се е случило така при нас. Щом има толкова много хора с напълно съвпадащи интереси - всичко е наред. В повечето случаи съвместните излизания на бълг. семейства се изразяват в сядане след работа в кварталното кафене, докато децата тичат да си играят наоколо, след което прибиране у дома за вечеря. Това за нас е неприемлив вариант, а има много хора, които си карат по този начин с години и е нормално да са си все двамата и да им съвпадат разписанията (да си го кажем честно - в повечето случаи никой от семейството няма кой знае какви необичайни хобита и интереси).

# 113
Не се променя нищо в семеството ни, когато реша да изляза сама или мъжът ми сам с приятели! Никога това не е било причина за неразбирателство между нас. Да, хубаво ни е да излизаме двамата, или тримата с детето, но не е проблемно за никой от нас, да се срещне насаме с приятелите си.

П.С. Смешно е това "пускане" на мъжа...той да не ми е собственост или куче?

# 114
Защо си мислиш, че имам нужда от помощ, и то от вашата!? Mr. Green    Не ме разсмивай, моля! Crazy
Всеки е свободен да си живее живота, както намери за добре, стига да не пречи другиму. Щом има мъже, които да са щастливи само и задължително, като са вързани за полите на жените си, добре! newsm10
 Аз не мога да имам нищо против.       33uu

Аз като задам въпрос, нормално е да очаквам и отговор. Ти трябваше да уточниш, че не искаш да ти отговаряме  Simple Smile

За връзването за полите - да, кофти работа, за мен също не е нормално. Но то няма нищо общо с това двамата да се чувстват свободни, но просто да име по-приятно да се забавляват заедно.

# 115

За връзването за полите - да, кофти работа, за мен също не е нормално. Но то няма нищо общо с това двамата да се чувстват свободни, но просто да име по-приятно да се забавляват заедно.

Накрая може да се окаже, че говорим за едно и също. Mr. Green

# 116
Не само че нямам против,ами често го карам да излиза без мен! А той в повечето случаи ме кара да излизам с него! Честно казано  се радвам,че не сме се вързали като някои двойки,единя да задушава другия като не го пуска никъде...ужасно е!
Когато хората се обичат достатъчно и предпочитат компанията на любимия си във всеки един момент - далеч не се задушават  Wink
Когато приятелите са общи, семейни - излизането с партньора далеч не е ужас.
Когато интересите и начините на забавление съвпадат - естествено е да излизат заедно.
И е прекрасно да чувстваш партньора си наистина толкова близък - като нещо, което те довършва самата теб!
Въпрос на виждане и разбиране е за прекарване на свободното време.
Винаги ми е било интересно,защо четете избирателно! Никога не съм казвала,че има нещо лошо да си в компанията на любимия си,или да излизате в обща компания,ние излизаме предимно заедно! Имах предвид друго-когато единя ограничава другия!

# 117
Аз не мога да си представя, че може да има само 1 човек, с който най-добре се забавляваме заедно. С различните хора се забавлява по различен начин. Затова човек има различни приятели. Всъщност майка ми е от тези жени, на които никъде не им е интересно без мъжа им и май покрай нея не понасям този вид вечно ходене навсякъде заедно.

# 118
Е защо пак го обръщате на спор не мога да разбера, просто приемете, че хората са различни  Peace Това че не ходя с мъжа ми на бейзболен мач и след това на по бира с приятелите му, а предпочитам да съм през това време с приятелки, не означава ,че не го обичам. Определено се забавляваме много добре заедно, но отвреме на време имаме нужда да общуваме и с други хора поотделно!  Hug

# 119
Е защо пак го обръщате на спор не мога да разбера, просто приемете, че хората са различни  Peace Това че не ходя с мъжа ми на бейзболен мач и след това на по бира с приятелите му, а предпочитам да съм през това време с приятелки, не означава ,че не го обичам. Определено се забавляваме много добре заедно, но отвреме на време имаме нужда да общуваме и с други хора поотделно!  Hug

Бейзболния мач не е вечерно излизане.

Общи условия

Активация на акаунт