Имате ли нещо против мъжете ви да излизат вечер без вас?

• 13 116
  • 168
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде там
ако е редовно определено имам против, но за 1-2 седмични излизания с прятели на по кафе вечер се приема

# 121
... ама точно в 12 ли са им звъняли ...

Това е от съществено значение, защото ако е било в 12 ч., има голяма вероятност да са си били легнали Laughing представям си картинката - цяла вечер тичане след децата, после борба, докато заспят, тъкмо поразтребила, за да не се спъне като се върне купонджията, взела си една толпа вана и заспала сладко-сладко и в този момент - звъни телефона smile3521 е, ти няма ли да си ядосана Mr. Green
Сигурно ще си по-неядосана, ако без да ти звънне, се прибере странно развеселен, разгърден, поухапан тук таме в 6 сутринта... и ти каже, че не е искал да те буди и за това така...такова... Mr. Green

# 122
  • някъде
пускам го, но той не иска  да излиза без мен дори и на кафе /дано и занапред да е така/ Wink

# 123
Както сте свикнали.Но нали си подготвена и за изненади от него страна?

# 124
Сигурно ще си по-неядосана, ако без да ти звънне, се прибере странно развеселен, разгърден, поухапан тук таме в 6 сутринта... и ти каже, че не е искал да те буди и за това така...такова... Mr. Green

Ти не се обаждай, защото съм ти ядосана  Crossing Arms

# 125
Аз не мога да си представя, че може да има само 1 човек, с който най-добре се забавляваме заедно. С различните хора се забавлява по различен начин. Затова човек има различни приятели. Всъщност майка ми е от тези жени, на които никъде не им е интересно без мъжа им и май покрай нея не понасям този вид вечно ходене навсякъде заедно.

Имаме много различни приятели, като тип човек, от семейства с деца до ереген, който сменя жените всеки ден.
С различните хора се забавляваме по различен начин.
Но на мен би ми било тъпо да си седя у нас, докато мъжът ми се забавлява, както предполагам и на него, само, за да докажем, че хората трябва да излизат и по отделно  Rolling Eyes

# 126
Не , нямам нищо против да излиза с приятели , както и той няма против аз да излизам с приятелки.
 За съжаление от както се е родила дъщеря ни почети не сме излизали заедно/само двамата/ и затова излизаме по отделно. Редуваме се в гледането на детето вечер Simple Smile
Когато обаче има някоя баба на разположение винаги излизаме заедно имаме нужда и от това !!!

# 127

Ти не се обаждай, защото съм ти ядосана  Crossing Arms
Joy Joy Joy

# 128
Ако сапочне да прекалява с излизанията си сам и се връща пиян имам много против.

# 129
По принцип нямам нищо против,но все пак много зависи,с кого и къде ще ходи Peace

# 130
Нямам против, ако не се случва често.

# 131
Нямам против, ако не се случва често.

Peace  Абсолютно съгласна ! То и не се случва често де.  Имам му пълно доверие на сладурчето , просто ми е скучно в къщи без него.

# 132
Всички - дето казват, че нямат против - всъщност казват и че техните половинки не го правят или го правят рядко - това е показателно  Wink
Друга песен се пее обаче, когато мъжът наистина гуляе през вечер с приятели, докато жената гледа детето и прави вечеря...

# 133
Пее се според конкретното семейство. Моят мъж е ходил и всяка вечер на йога и аз съм гледала 2 деца, но ми е приятно като знам, че прави нещо полезно за себе си. Не знам защо всички си представят самостоятелните излизания на мъжете като гуляене с приятели, явно дори не им хрумва, че може да се прави и нещо друго, освен да се бройкат мацки в дискотека Crazy

# 134
Всички - дето казват, че нямат против - всъщност казват и че техните половинки не го правят или го правят рядко - това е показателно  Wink
Друга песен се пее обаче, когато мъжът наистина гуляе през вечер с приятели, докато жената гледа детето и прави вечеря...

Viliko,  и с това съм съгласна , не съм овца а стръвница ако ме настъпят  Laughing   и наистина ще пея друга песен ако съм на това дередже, ама не съм .... така че , нека да кажем, че за сега нямам нищо против  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт