Имате ли нещо против мъжете ви да излизат вечер без вас?

• 13 121
  • 168
  •   1
Отговори
# 135
Абе полезно, вредно - факта си е факт - едно семейство се създава, за да бъдат хората заедно, да се разбират и подкрепят. Тогава, когато излизането сам не е проблем и за двамата - ОК, всеки си знае, но когато единия - обикновено жената - остава сама и е недоволна от факта - както в тая тема - ми не е нормално. И не става въпрос да го държи на сила при себе си - а затова, че мъжа /както и жената/ е длъжен да се съобразява и да прави компромиси тогава, когато се налага, когато става въпрос за отношенията и спокойствието в семейството.

# 136
Ами не знам, аз обичам да ида на гости на сестра ми в София за 2-3 дена, не мога да си представя мъжа ми да се изтъпани и да се обиди, че отивам сама. Добре, че сме се намерили с него, иначе - не знам!

# 137
Ми ето тук е разликата - аз не бих поискала да ходя сама и моя не би бил възхитен от факта, че искам да ида  сама Wink
Въпрос на сработване явно ...
но важното е какво двамата искат, ей това е разковничето - всеки да е доволен.

# 138
Да, да, още повече оценявам мъжа си, като чета такива теми  Peace

Между другото - ужасно съм близка със сестра ми. Тя обаче не е близка с мъжа ми, нито той с нея. Поради каква причина да го помоля да седи 3 дена с нас - не знам, честно.

# 139
http://intimno.rozali.com/majete/p11055.html

Аз нямам нищо против. В началото на нашата връзка, се разбрахме да имаме по един такъв ден в седмицата, в който всеки да си разпуска. Обаче, много скоро миОто се стресира от моите брожения с френдките по барове и дискотеки. Реши, че иска да сме заедно Simple SmileИ му идва тежичко да излизам сама.
А пък той си имаше един приятел, който постоянно го влачеше с него по купони и к*рви, което н амен не ми се нравеше. Най-много се дразнех, като ми кажеше че отива някъде и не е там!
Този човек, както се сещате вече не е сред приятелите ни. Само, че не е моя вината. Случката се разви на РД на съответния му приятел, където беше бременната му жена. Та тогава се появи и любовницата му, зарязала мъжа си, заради него!Та любовницата взе да налита на бременната в 8ми месец мацка на бой в собственият им дом, а мъжа й вместо да я защити почна да я блъска, независимо, че тя носи неговото дете!Моят приятел посегна да я защити и се хванаха за гушите/това са приятели от деца/!Оттогава вече не са приятели! А аз му казах, че не желая такива индивиди да обитават моето обкръжение!

# 140
Да, да, още повече оценявам мъжа си, като чета такива теми  Peace

Между другото - ужасно съм близка със сестра ми. Тя обаче не е близка с мъжа ми, нито той с нея. Поради каква причина да го помоля да седи 3 дена с нас - не знам, честно.

Е пет пъти наблягам, че не трябва да молиш или заповядваш, а решението да дойде от съответния човек и да бъде такова, че и двамата да сте доволни. Ей това значи да си намерил половинката си.

# 141
Така е, така е  Grinning

# 142
Разбира се че нямам. Той си има приятели с които си споделят мъжки работи,както и ние имаме нужда само от женска компания. Никога не съм му правила проблем,както и той на мен.

# 143
имах да,защото това се случваше почти всяка вечер.Той имал нужда да разпусне вечер след работа ,а аз оставах с бебка сама.Можете да си представите колко е изнервящо за една жена.Следваха скандали от моя страна,защото е много трудно да запазиш спокойствие в такива ситуаций.Не издържах и се разделихме.

# 144
  • до реката
И при нас се случва да излиза понякога сам най ми е потискащо зимата или защото няма на кого да оставя децата иначе всичко е ок .

# 145
Пуснах го един, два пъти. Върна се пиян като кирка. ThinkingОт тогава само аз излизам сама с приятелки. Той да си седи при близначките!  Laughing

# 146
ние пък излизаме заедно,особенно ако става дума за вечер!ходим си с децата,защо някой друг да ги гледа!

# 147
Нямам нищо против. Редуваме се, защото няма кой да гледа малката. Никога не водим разпити "с кой", "къде", "до кога" и подобни. Всеки човек има нужда от личното си ространство и свобода.

# 148
Никога не съм се сърдила,че ще излезе сам,  и аз обичам да  с приятелки сама - да си побъбрим спокойно по женски. Винаги съм твърдяла, че човек трябва да има и своя лична територия. Това, че се обичаме и разбираме, съвсем не означава, че всяка свободна минута трябва да прекараме заедно. Вярвам му, до сега не ми е дал повод за притеснение, нека се забавлява, аз също го правя и се чувствам добре - срещите с приятелки, темите ни на разговори ме зареждат позитивно. Вярвам, че и той се чувства така след мъжко събиране.

# 149
по едно време го приемах като някакъв вид бягство и отбягване и излизах с него........  божеее такава тъпотия няма просто  ooooh! не стига че приятелите му не си водят приятелките и съм като косъм в супа, а и само за коли и неща които не ме интересуват си говорят. Този начин на излизане продължи около 2 седмици и се отказах защото видях че това което той ми разказва за излизанията им е напълно вярно - пиене и говорене. Много не ходят и по заведения( в домашна обстановка се събират), нямам притеснения и за похождения някакви, пък и аз си намирам занимания които са ми интересни и така. Трябва си наистина и двамата в една връзка да се забавляват иначе дотяга ежедневието и вече има място за притеснения, кой, кога и къде

Общи условия

Активация на акаунт