Имате ли нещо против мъжете ви да излизат вечер без вас?

• 13 122
  • 168
  •   1
Отговори
# 150
  • София
А като е било мъжко парти ти какво си дирела там.
Щом има една жена - и те е било редно да си доведат свойте....ако не - мъжко парти - ти заминаваш на някъде - приятелки, роднини...и ги оставяш по мъжки.....

За пускането...понеже малкият няма кой да го гледа като много му се доходи - ходи....но не ми е от най-приятните изживявания....

# 151
Всяка или през една ДА имам,в седмицата 2-пъти НЕ нямам.

# 152
Щом има една жена - и те е било редно да си доведат свойте....ако не - мъжко парти - ти заминаваш на някъде - приятелки, роднини...и ги оставяш по мъжки.....

За пускането...понеже малкият няма кой да го гледа като много му се доходи - ходи....но не ми е от най-приятните изживявания....

Аз само сервирах и отсервирах,не съм била на масата, бях при децата в съседната стая през повечето време.

# 153
  • София
но си успяла да пребройш точно на кой колко пъти са му се обадили...Wink
за мен това НЕ Е мъжко парти и би ми било много обидно мъжът ми да отиде на такова нещо оставяйки ме....

# 154

Аз само сервирах и отсервирах,не съм била на масата, бях при децата в съседната стая през повечето време.
Егати мъжкото парти - с жена и деца  Joy

# 155
имам Mr. Green .

# 156
Ох,токлова ли е сложно - мъжа ми иска да си покани колегите,искаше да е вкъщи, "че да видели как се слага маса", те са с в хола,ние с децата сме в спалнята,това ни позволява ситуацията,не беше това най-важното във въпроса ми.Аз сервирах масата,и ако трябваше да се донесе нещо,го носех.Като заспаха децата,мъжа ми ме покани при тях,постоях известно време.

# 157
Това си е съвсем нормално гости, само дето аз винаги сядам при тях  Mr. Green
Ама си е различно от излизане сам с приятли. Затова си е нормално за мен.

# 158
  • София
не е сложно...ясно ми е....но това не е мъжко събиране, а просто гости....

# 159
  • Linz
Авторката друго имаше предвид- след въпросното гости, мъжете да отидат на купон, където има и жени.

# 160
Е това вече си е чиста предпоставка да го хвърля в ръцете на звяра  Crossing Arms

# 161
  • София
не е точно така..... първо са ги проверявали на въпросното....да не би да е имало други жени - е имало е....и да  независимо, че е била домакинята, щом тя е била там,  нормално е и другите жени да са там....

за последвалото -  за мен също е грозно....едно е мъжка вечер,  също и например празник на близък приятел, на който по някаква причина не мога да отида - като например, че няма кой да ни гледа детето(но винаги съм добре дошла), но да отидеш на някакъв си купон....
Не, не ми  влиза в нормално поведение за семеен мъж...

# 162
Пускам го да. Редовно ходи на фирмени банкети,като колежките му са само жени, че половината и млади  Grinning Ходи на бар или дискотека, не го мисля много-много. Имам му доверие за сега Когато реша аз също излизам с приятелки вечер, а той се грижи за малкия.
И да, не звъни да ме пита може ли от т.А да отиде до точка Б  Laughing Излязъл е да се позабавлява все пак,не се случва всеки ден.

# 163
не е точно така..... първо са ги проверявали на въпросното....да не би да е имало други жени - е имало е....и да  независимо, че е била домакинята, щом тя е била там,  нормално е и другите жени да са там....

за последвалото -  за мен също е грозно....едно е мъжка вечер,  също и например празник на близък приятел, на който по някаква причина не мога да отида - като например, че няма кой да ни гледа детето(но винаги съм добре дошла), но да отидеш на някакъв си купон....
Не, не ми  влиза в нормално поведение за семеен мъж...

Ей това исках да разбера. Срега като е и минало време, поглеждам по друг начин на ситуацията, и може би не нужно да съм толкова либерална.Те докато са хапвали,аз съм се занимавала с децата,готвила съм,преспивала съм ги,като са тръгнали след 12 съм почнала да чистя,защото няма как на следващия ден,ония малките като плъзнат,няма тепърва да мия чаши и да мета...

# 164
  • София
Ами либерална си Simple Smile
Но щом не ти пречи Simple Smile
Аз съм писала горе кога нямам против, също и понякога излиза да изпие по една бира или събота-неделя, за няколко часа също да се види с някой през деня.....
Но за моя радост съм случила на мъж, който далеч не е пристрастен към излизанията, а без мен и на самият него нощем не му се прищява почти никога, даже тийм билдинги е отказал(когато не са семейни или с жени) и командировки...без да го натискам...такъв си е.....
за това и някак не мога да го разбера другото, а и знам, че не бих се чувствала добре с мъж, който  редовно ме зарязва, за да си гледа кефа и да се напива например....

Общи условия

Активация на акаунт