Имате ли нещо против мъжете ви да излизат вечер без вас?

• 13 138
  • 168
  •   1
Отговори
# 90
Не само че нямам против,ами често го карам да излиза без мен! А той в повечето случаи ме кара да излизам с него! Честно казано  се радвам,че не сме се вързали като някои двойки,единя да задушава другия като не го пуска никъде...ужасно е!

# 91
Не само че нямам против,ами често го карам да излиза без мен! А той в повечето случаи ме кара да излизам с него! Честно казано  се радвам,че не сме се вързали като някои двойки,единя да задушава другия като не го пуска никъде...ужасно е!
Когато хората се обичат достатъчно и предпочитат компанията на любимия си във всеки един момент - далеч не се задушават  Wink
Когато приятелите са общи, семейни - излизането с партньора далеч не е ужас.
Когато интересите и начините на забавление съвпадат - естествено е да излизат заедно.
И е прекрасно да чувстваш партньора си наистина толкова близък - като нещо, което те довършва самата теб!
Въпрос на виждане и разбиране е за прекарване на свободното време.

# 92
Когато хората се обичат достатъчно и предпочитат компанията на любимия си във всеки един момент - далеч не се задушават  Wink
Когато интересите и начините на забавление съвпадат - естествено е да излизат заедно.
И е прекрасно да чувстваш партньора си наистина толкова близък - като нещо, което те довършва самата теб!
Peace Peace Peace
Нито аз, нито мъжа ми сме умрели от задушаване, а и не сме се вързали с въже или белезници един за друг и въпреки това  пак излизаме заедно и си звъним по телефона непрекъснато.

# 93
  Това че аз съм вързана с децата,означава ли че и той няма право да излиза. Доста време се бъхтиха докато свършат работата, заспивал е на стола едва ли не докато вечеря, не може ли да разпусне?  Как бихте постъпили вие?

Да не е по подразбиране това, че само жената е вързана с децата. Ако няма на кого да се оставят, се предполага, че един път тя ще е вързаната с тях, а друг път той.
Колкото мъжът има право да разпусне, толкова и жената.

Абсолютно!  Peace

# 94

Много хубаво си го казала. На същото мнение съм. Peace

# 95
Не,не бих имала нещо против,но той не го прави.
Търси мен,иска заедно да излезем... Hug
Когато хората се обичат,най-естественото нещо е да
търсят присъствието на другия. Peace

# 96
...

Така излиза, че тези, които излизат по отделно не се обичат  newsm78 сега ще ти скочат, дръж се  Mr. Green

НЕБЕ, хората са различни.

# 97
Не,не бих имала нещо против,но той не го прави.
Търси мен,иска заедно да излезем... Hug
Небе, аз и децата си обичам, ама не искам да съм сто процента от времето си с тях.

# 98
Едно и също във всяка тема - хората си интерпретират както им е угодно  ooooh!

# 99
Едно и също във всяка тема - хората си интерпретират както им е угодно  ooooh!
Както е удобно на вас ли да го интерпретираме нещото!? Mr. Green

# 100
Примера с децата е доста странен и за него беше коментара  Crazy
Обикновено тези, които са на различно мнение от дадено - започват да дават примери, които нямат нищо общо с идеята. Сега отново така се получи.

# 101
Примера с децата е доста странен и за него беше коментара  Crazy
Обикновено тези, които са на различно мнение от дадено - започват да дават примери, които нямат нищо общо с идеята. Сега отново така се получи.
Не мисля, че е странен примера с децата, Вилико.  Grinning Ето, виждаш ли, различни сме. Ти мислиш едно, а аз друго. За мен нещата стоят по един начин - обичам и съпруга си, и децата си. Къэде е разликата и в какво!? Че единия може да бъде вързан за мен и да няма право да шавне, а другите да могат!?  Thinking Защо!? Само защото връзките помежду ни са различни!?
Вярвам в  думите: "Ако искаш някой да се върне при теб, пусни го...."
И ако твоята мисъл тече в един коловоз,защо чуждата и различната да е странна!? Щото не върви по твоя. Peace

# 102
Различни сме, явно, аз определено не слагам мъжа си и детето си на една плоскост и отношението ми към двамата далеч не е еднакво.

# 103
  • София

Peace  На същото мнение съм!
До авторката - а защо не отиде и ти с него на купон?

# 104
То и аз обичам мама и тати, но това няма нищо общо  Laughing
Двойката не случайно се нарича двойка, а защото се състои от двама. Двойката е единица  Wink всички останали са приходящи в семейството, децата се раждат, растат и отиват да образуват двойки, те са отделна част.

... За мен нещата стоят по един начин - обичам и съпруга си, и децата си. Къэде е разликата и в какво!? ...

Ако сама не можеш да направиш разлика м/у майчина обич и такава м/у зрели възрастни, едва ли някой от нас ще може да ти помогне ...

Общи условия

Активация на акаунт